Produs nou

Yoga hamac tesatura Yoga Zbor Leagăn Aeriene Dispozitiv de Tracțiune Yoga hamac set de Echipamente pentru Pilates body shaping

999 Produse

56.41lei

-46%

104.47lei

Adauga la lista de dorinte

Nume produs: Anti-gravitație Yoga Hamac

Descriere:

1. Funcția: echipamente de Fitness

2. Material: 210T Nylon, cunoscut sub numele de pânză de parașută, nu întinde

3. Culoare: 1# violet Închis yoga hamac,

2# Tianlan culoare yoga hamac,

3# Bao albastru yoga hamac,

4# red yoga hamac,

5# gri argintiu yoga hamac,

6# orange yoga hamac,

7# negru yoga hamac ,

8# Fructe Verzi Yoga Hamac,

9# Violet Yoga Hamac,

10# Galben Yoga Hamac,

11# Alb Yoga Hamac,

12# De Culoare Verde Închis Yoga Hamac,

13# Roz Gamma Hamac

4. Dimensiune: 250x150cm (de mână de măsurare a erorilor)

Caracteristică:

1.Vibrant colorate și ușoară stralucire studio de yoga calitate aeriene leagan trapez set frumos artizanale de înaltă rezistență parasuta material textil.

2. Multi-bucla alpinist puterea daisy lanțuri dispunând de o indiscutabilă capacitate de încărcare de 200 kg per curea de agățat asigura siguranța dumneavoastră în oricare dintre noastre de aerial yoga hamace

3. Dacă utilizați-l pentru inversiune terapie pentru decompresia spinala sau puterea superioară a corpului de clădire, cum ar fi folosind-o ca o baie stand, versatil aerial yoga sling este sigur pentru a înviora sănătatea ta.

4.Moduri de a Folosi - Se poate functioneaza ca un exercițiu leagăn, yoga trapez, inversiune trapez, inversiune hamac piruetă și aeriene leagăn.Mare pentru începători sau cu experiență deopotrivă!

5.Puteți instala aerial yoga hamac de interior, în aer liber, folosind ușa muntele bar, cadru de ușă, cu grinzi expuse, ramură de copac, montare pe tavan, ideal pentru practicarea aerial yoga oriunde.Vă rog să observați că accesoriile de Montaj nu sunt incluse.

Pași de instalare:

1 (Acest produs nu include un agățat placă, extensie centura, etc., dacă aveți nevoie pentru a achiziționa suplimentar) instalați mai Întâi cârlig, placa fixă sau țeavă de oțel, care poate suporta greutatea pe tavan.Distanța dintre cele două cârlige este preferabil 50 cm la 80 cm.Cârlige de montare, etc., trebuie să fie perforate în tavan și plafonul suspendat nu este potrivit pentru instalare (instalare trebuie să fie pe un obiect fix, care poate suporta greutatea)

2 anti-gravitație yoga hamace sunt îndoite de la 1,4 la 1,6 metri în lungime.Dacă fasciculul de sus este mai mare decât 2.7, aveți nevoie pentru a adăuga o crizantema coarda (suplimentare dacă este necesar)

3 dependent de alpinism cârlige la ambele capete ale anti-gravitație yoga hamac la sfârșitul crizantema frânghie.

Notă:

1 punctul De sprijin a agățat de yoga hamac trebuie să fie fermă, și perdeaua înălțime capul ar trebui să fie suspendat de la sol nu mai mult de 15CM pentru a preveni căderea accidentală și prejudiciu.

2 vă Rugăm să verificați dacă yoga hamac agățat de cârlig este liber și crizantema coarda este excesiv de uzat înainte de utilizare.

3 Evita efectuarea butoane sau obiecte ascuțite, care sunt deteriorate cu yoga și un hamac.

4 materialul din acest produs nu este ignifug, vă rugăm să păstrați departe de foc.

5 Acorde o atenție la curată și netedă sol în jurul yoga hamac, evitând locație în cazul în care nu sunt ascuțite și obiecte dure, cum ar fi pietriș și ramuri.

8. Caracteristici: materialul din acest produs adoptă o nouă ecologic solid de culoare, iar culoarea poate fi de durată nou și strălucitor.Nu are efecte adverse asupra organismului; de înaltă densitate de nailon, mătase.În termeni de rezistență, pe care o poate suporta o greutate de 200~300 kg. (Dar nu este posibil pentru a arunca un obiect ascuțit); Acest produs este potrivit pentru începători, intermediari și avansați în yoga.

lista de ambalare:

Pat principal*1

mâner*6

catarama de metal*4

pânză sac*1

OPP sac*1

  • Numărul De Model: aerial yoga

Etichete: aeriene hoop, fly yoga, zbor yoga malaezia, leagăn de yoga, aerial silk, geanta hamac, hamac yoga, maya yoga, glober, pilat.

Scrie o recenzie

Yoga hamac tesatura Yoga Zbor Leagăn Aeriene Dispozitiv de Tracțiune Yoga hamac set de Echipamente pentru Pilates body shaping

Yoga hamac tesatura Yoga Zbor Leagăn Aeriene Dispozitiv de Tracțiune Yoga hamac set de Echipamente pentru Pilates body shaping

Scrie o recenzie

Produse similare