Produs nou

Biciclete Șa Silicon Perna din Piele PU Suprafață de Siliciu Umplut cu Gel Confortabil Ciclism Loc la Șocuri Biciclete Șa

999 Produse

63.38lei

-20%

79.24lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici: *1. Bucurați-vă de o lungă și sănătoasă plimbare!Designul ingust din fața noastră scaun bicicleta permite coapse pentru a muta în mod liber timpul de echitatie, fără frecarea coapselor.Dublu primăvară minge de cauciuc suspensie în partea de jos a scaunului biciclete este mult mai stabil, are o puternică absorbție de șoc efect și o mai bună efect de protecție.Gol design îmbunătățește permeabilitatea la aer.

*2. Unic 3-D structura de gel, perna nostru asigură cel mai înalt nivel de confort.

*3. Anti-zgârieturi și rezistente la uzură materiale au durată lungă de viață.

*4. Modernizate design este potrivit pentru orice tip de biciclete și pot înlocui perfect mountain bike, BMX, autovehicule rutiere, masini pentru copii, mini biciclete, biciclete electrice și biciclete staționare.

*5. Ușor de instalat.

Pachetul Inclus: 1 * Biciclete perna

Note: 1.Real co lor de post pot fi ușor diferite de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

TRANSPORT

-Toate elementele vor fi livrate în întreaga lume.

-Toate elementele vor fi livrate în termen de 2~4 zile lucrătoare (exclusiv zilele de sâmbătă, duminică și de Vacanță), după ce plata este primită și eliminate.

-Toate elementele vor fi livrate la adresa dvs. de ordine, așa că vă rugăm să asigurați-vă că pentru a ne oferi corecte, precise, detaliate adresa de livrare.

-Taxe vamale este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate.

-Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate prin Funkit.ro Standard de Transport maritim.

-Transport maritim timp cât urmați de masă va fi de referință.PLATA

-Plata trebuie să fie finalizate în termen de 20 de zile.

-Vă rugăm să lăsați mesaje pentru solicitările dumneavoastră speciale (de exemplu.g Culoare sau Dimensiune.) în scopul de secțiune de note, atunci când plasați comanda.GARANȚIE ȘI FEEDBACK-UL

-Toate elementele vor fi testate înainte de expediere.Le cumpere cu încredere!

-Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, ne puteți trimite un email pentru o înlocuire sau de rambursare, vă rugăm să ne de contract și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.

-Nu accepta să se întoarcă componente electronice.

-Rambursare completă atunci când primesc elementul original.Observație: Returna taxa de transport este plătită de către cumpărător.

-Vom menține cele mai bune servicii de standarde și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 5 stele feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru noi,deci, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a ne da feedback Neutru sau Negativ sau pentru a deschide un caz, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.CONTACTATI-NE

-Ne străduim pentru a vă oferi cele mai bune servicii, și vom răspunde la întrebarea dumneavoastră în termen de 12 de ore.

-Scopul nostru cel mai mare este de a satisface la maxim cerințele clienților.

  • culoare: negru
  • Categorie: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizator: BĂRBAȚI
  • Utilizarea: Biciclete De Munte
  • Dimensiune: 23cm*16.5cm
  • Shell Material: Piele
  • Numărul De Model: YL201890

Etichete: caz din piele de șa, bicicleta a pernei scaunului silicon, gel de mtb șa, de înaltă calitate, perna de umplere 45x45cm, mare de biciclete pernei scaunului, split șa, pu șa, bmw s 1000 rr amortizor de direcție, perna scaun gel, litepro șa, din piele.

Scrie o recenzie

Biciclete Șa Silicon Perna din Piele PU Suprafață de Siliciu Umplut cu Gel Confortabil Ciclism Loc la Șocuri Biciclete Șa

Biciclete Șa Silicon Perna din Piele PU Suprafață de Siliciu Umplut cu Gel Confortabil Ciclism Loc la Șocuri Biciclete Șa

Scrie o recenzie

Produse similare