Produs nou

33cm Selfie LED-uri de Lumină Inel cu 1,6 m Trepied Suport pentru Streaming Live de Machiaj YouTube Video 13 Inch Estompat Fotografie de Iluminat

999 Produse

113.51lei

-47%

214.19lei

Adauga la lista de dorinte

Marfă Fierbinte

$18.14 $32.99

$29.34 $52.39

$26.47 $37.28

$27.70 $48.59

$15.85 $25.99

$25.02 $43.89

$27.60 $50.19

$39.89 $69.99

Estompat LED inel de lumini: LED inel de lumini sunt echipate cu 120 de înaltă calitate Led-uri SMD și 3 diferite moduri de iluminare (lumina alba, amestecat lumina, lumina calda), suficient de luminoase pentru a înfrumuseța forma fetei tale.Fiecare modul de iluminare a 10 reglabil niveluri de luminozitate pentru a satisface toate nevoile dvs. în diferite ocazii.Acest lucru este perfect estompat lampă fluorescentă care elimină toate enervant umbre!

Trepied reglabil și detașabil selfie stick: trepiedul este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, cu o stabilitate suficientă, acesta poate fi fixat ferm în loc și nu va cădea peste.La trepied reglabil poate fi extinsă de la 14.56 inci la 63 de centimetri, perfect de fotografiere.Lungimea poate fi ajustată după cum este necesar, și durata de viață este de până la mai mulți ani!Trepied în sine poate fi descompus într-un selfie stick și un smartphone trepied, făcându-l ideal pentru călătorii.

Universal suport de telefon mobil și multi-funcție: selfie inel de lumina, titularul de telefon mobil este compatibil cu toate telefoanele inteligente.Se poate roti 360 de grade.Puteți regla unghiul după cum este necesar pentru a oferi lumina perfecta.Acesta este un machiaj profesional, difuzat live, orizontale, selfie foto, fotografiere, înregistrare video, de predare on-line, Youtube video și alte instrumente, poate fi folosit ca o lampă de masă sau lampa de podea după cum este necesar.

Inel de lumina cu USB: inelul de lumină cu suport este potrivit pentru cele mai multe dispozitive care acceptă USB porturi, cum ar fi laptop-uri, Pc-uri, bănci de putere, incarcatoare USB, adaptoare, etc. Există patru butoane de pe linia de alimentare de selfie inel de lumină, care poate fi pornit / oprit, comutator de iluminat și modul de a regla nivelul de luminozitate, și puteți găsi opțiunile preferate în câteva secunde.Ideal pentru utilizarea de iluminat, camera de depozitare, camping, organizare, etc. în studio

Transport

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.

Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-35 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.

Dacă nu primiți bunuri atunci când este aproape de certă de timp stabilit de Funkit.ro, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare în loc de a deschide un litigiu.

Feedback-ul

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști

sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE

Feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

En-gros

Clienții en-gros va rugam sa ne contactati, va vom oferi cele mai prețuri preferențiale.

Modul de transport, vom folosi, în general DHL modul de transport, dar, de asemenea, în funcție de cerințele clientului și de selecție din modul de logistică.

Despre rambursare

În conformitate cu diferitele metode de plată restituire ora de sosire va fi diferit, în general nevoie de 3-15 zile lucrătoare de la cumpărători în contul.

  • Pachet: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • 3 Moduri De Iluminare: Lumina rece, lumina calda, modul mixt
  • Temperatura De Culoare: Bi-culoare 3200K-5600K
  • Conține: USB Telecomanda
  • Înălțime: Stand 160cm
  • Greutate: 0.91 ~ 1.15 KG
  • Certificare: FCC
  • Material: ABS
  • Interfață: 1/4 șurub universal gaura
  • Putere: 12W
  • Nume De Brand: T&ACYML
  • culoare: Alb + Negru
  • Flash gama: 20-200mm
  • Lampă în formă de inel cu diametrul de: 22cm, 26cm, 33cm
  • Plug standard: UE Plug

Etichete: ulanzi lumina video, cel mai bun prieten inel de promisiune, bwart, sarcina lumini, camera pentru trepied, lampa led, ledp260c, culoare led lumina video, led, lampa led inel.

Scrie o recenzie

33cm Selfie LED-uri de Lumină Inel cu 1,6 m Trepied Suport pentru Streaming Live de Machiaj YouTube Video 13 Inch Estompat Fotografie de Iluminat

33cm Selfie LED-uri de Lumină Inel cu 1,6 m Trepied Suport pentru Streaming Live de Machiaj YouTube Video 13 Inch Estompat Fotografie de Iluminat

Scrie o recenzie

Produse similare