Produs nou

A doua Generație DLC10 FPGA JTAG SMT2 Xilinx Cablu USB Descărcați Linie Xilinx Downloader

999 Produse

115.58lei

-39%

192.63lei

Adauga la lista de dorinte

A doua Generație DLC10 FPGA JTAG SMT2 Xilinx Cablu USB Descărcați Linie Xilinx Downloader

Descriere:

Se poate sprijini noua serie de XILINX chips-uri, VIVADO, și software-ul de ISE14.7 și de mai sus.Acest xilinx de mare viteză downloader folosește JTAG-SMT2 soluție.

XILINX Hi-speed downloader caracteristici:

1. Pe deplin compatibil cu cel original XILINX Digilent Hi speed JTAG SMT2 downloader de XILINX, suporta nativ drivere mai sus ISE14.7, de impact, Chipscope, EDK, Vivado2013+ și alte software-uri.

2. Bazat pe XILINX Digilent JTAG SMT2 de mare viteză downloader modulul de design de circuit.

3. Suport XP, WIN7, WIN8, WIN10 pe 32 de biți/64 de biți sistem și sistem Linux

4. Dispozitive de sprijin: Xilinx Fpga XILINX Zynq-7000, XILINX CoolRunner™/CoolRunner-II Cpld Xilinx Platform Flash ISP-ul de configurare Baluri, Selectați terți SPI Baluri, Selectați terți BPI Baluri

5. Detecta automat și să se adapteze la țintă I/O tensiune, susțin utilizarea de 5V (TTL), 3.3 V (LVCMOS), 2.5 V, 1.8 V si 1.5 V nivel de interfață dispozitive, VREF nivel intervalul 1.5-5.5 V (reproiectat Cu interfața JTAG circuit, toate pot sprijini cel puțin 1,2 V, și de a crește interfață circuit de protecție), ca oficial.

6. Dispozitivul țintă descărcați ceas este opțională, și sprijină automat de reglare a vitezei de XILINX software-ului.

7. Utilizarea scump dedicat largă de tensiune de conversie la nivel de interfață chip, și se adaugă ESD circuit de protecție.Izolarea este suficient de completă, care nu este comparabil cu utilizarea de ieftine și ușor de ars interfata chips-uri.Pentru că izolarea este suficient de completă, după programare și depanare este finalizată, plug poate fi direct conectat la portul JTAG atunci când obiectivul consiliului este oprit, evitând probleme de ardere scump FPGA chips-uri de pe placa de sistem din cauza misoperation.Chiar dacă VREF este incorect conectat sau este introdus în direcția greșită, se va deteriora cu ușurință downloader sau bord țintă FPGA chip.Acesta este motivul pentru care multe downloader arde downloader sau daune scump FPGA chip din cauza accidental conectarea greșită linie de semnal.

8. Două culori LED-uri indicatoare de stare, care poate fi folosit pentru programare și depanare de JTAG/SPI interface flash PROM dispozitive.

9. Interfata adaptor de administrație adoptă anti-reverse inserție de design.Dacă este introdus invers, nu există nici o modalitate de a-l introduce.A evita probleme de nu funcționează în mod corespunzător pentru conectarea inversa.

Aceasta este o nouă generație de Xilinx downloader, care a fost în mod repetat verificate și testate, și este stabil și de încredere.Acesta este caracterizat printr-o viteză mare de download, care salvează o mulțime de timp pentru a companiei de producție de masă și de programare.

1. Repede viteza de download: mai mare decât prima generație (DLC9) și a doua generație (DLC10).

2. Suport ISE versiunea 13.2 și mai sus, sprijinul VIVADO mediu de dezvoltare.

3. În funcție de feedback-ul utilizatorilor, dispozitivele mai noi nu mai poate susține prima generație downloader, și cea de-a doua generație downloader este prea costisitor și de performanță este prea săracă.

4. Atât șoferul, cât și software-ul sunt emise cu disc de rețea adresa, care este convenabil pentru a extrage, descărca și de a folosi oricând și oriunde.

Pachetul include:

Xilinx downloader corpul principal*1

14pin 2.54 jtag linie*1

1,5 m cablu USB*1

Notă: cablul USB în transport listă, pentru că de cumpărare canal, fiecare lot va fi diferit, vom alege de înaltă calitate, plin de tensiune, cablu USB, cerințele sunt relativ mare, astfel încât odată ce vom găsi o problemă, vom înlocui; livrare cablurile USB din lista sunt numai pentru referință.

  • Cerere: Calculator
  • Xilinx downloader: FPGA JTAG SMT2 Xilinx Cablu
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: SMD
  • Tip: Regulator De Tensiune
  • starea: Noi
  • Nume De Brand: ReYeBu
  • Numărul De Model: DLC10 FPGA

Etichete: altera max, altera fpga, cutie jtag, FPGA, altera, ft2232, dezvolta placa fpga, xilinx zynq, avr de gheață, placa fpga.

Scrie o recenzie

A doua Generație DLC10 FPGA JTAG SMT2 Xilinx Cablu USB Descărcați Linie Xilinx Downloader

A doua Generație DLC10 FPGA JTAG SMT2 Xilinx Cablu USB Descărcați Linie Xilinx Downloader

Scrie o recenzie

Produse similare