Produs nou

4 în 1 cu Ultrasunete Slăbire Mașină Kit de Înaltă Frecvență de Electroni Instrument de Frumusete de Lumină LED Fata Masaj

999 Produse

41.95lei

-24%

55.91lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Electroterapie de înaltă frecvență instrument este, de asemenea, numit de mare ciclu de electroterapie instrument.Este compus în principal de înaltă frecvență circuit oscilant, capacitate de rezistență și dispozitive semiconductoare.Este, de asemenea, echipat cu un mâner izolant și bagheta de sticlă care poate fi introdus în electrod.Există un boost converter în mâner, și o linie prin care puterea de ieșire a circuitului de treceri pe o parte a mânerului.Atunci când instrumentul este pornit si comutatorul este apăsat, sub acțiunea înaltă frecvență circuit oscilant bord, un continuu de înaltă tensiune și înaltă frecvență curent este generat, care determină executarea fenomen și lumina ultravioletă de la electrod de sticlă.Pielea este stimulată de acest curent, și locale terminal vasele de sange se vor contracta și de a extinde alternativ.Scânteia ionizează oxigenul din aer și se produce.Ozonul este produs pentru a îmbunătăți circulația sângelui și de a steriliza și ucide inflamație.Eficacitatea înaltă frecvență electroterapie instrument este după cum urmează: sterilizare și dezinfectare, tratarea acneei, promovând vindecarea acneei; reducerea și reglarea secreției de sebum, promovarea metabolismul; promovarea limfatici și circulația sângelui, îmbunătățirea regenerarea celulelor capacitatea; vibrații și căldură generate de electrozi din cauza curentului de conducție poate, de asemenea, calm și masaj pielea.

Introducere:

De electroterapie de înaltă frecvență este un important instrument de frumusete.Este prin electrod de sticlă tub pentru a produce de înaltă frecvență curent, și se aplică pe piele, astfel atinge rezultatul tratamentului.

1.El ajută pentru a calma nervii și a analgezie funcție.

2.Are funcția de anti-imbatranire, anti-rid și de piele strânse.

3.Îmbunătăți secreția, valoarea PH-ului provoacă pielea slabă la neutralitate.

4.Accelera circulația sângelui și de a îmbunătăți metabolismul.

5.Ea produce ozon pentru sterilizare, poate ajuta rana sa se vindece si pentru a restrânge porii.

Caracteristici:

1. Electron stimulare.Când aparatul funcționează, top emite electric ioni pentru a stimula pielea, care are efectul de a promova regenerarea pielii.

2. Rosu/violet de lumină.Produsul a două tipuri de surse de lumină, clienții pot alege lumină roșie sau violet de lumină atunci când le cumpără.

3. 4buc masaj cap.Patru tipuri diferite de masaj cap de rezervă pot fi utilizate pentru diferite părți ale corpului.

4. De înaltă frecvență curent.Pe plan intern, există componente care modifica frecvența de curent, astfel încât curentul devine de înaltă frecvență.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 220*50*50mm/8.66*1.97*1.97"

Material: ABS

Greutate: 300g

Înlocuirea antet: 4buc

Tensiune: 230V

Plug: UE

Putere: 20W

Sursă de lumină de culoare: Roșu/Violet

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X De Înaltă Frecvență De Electroni Instrument De Frumusete

4 X Capete De Masaj

1 X Manual De Utilizare

  • Tip: mare
  • Sursa De Alimentare: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Mărfuri De Certificare A Calității: ce
  • Nume De Brand: alloet
  • Numărul De Model: mare

Etichete: curat ultrason, beuty femei, kinsei, fata de ou, mi fata masaj, massag, instrument de curățare cu ultrasunete, instrument de frumusete cu ultrasunete, oem cu ultrasunete, cosmetice industriale mașină.

Scrie o recenzie

4 în 1 cu Ultrasunete Slăbire Mașină Kit de Înaltă Frecvență de Electroni Instrument de Frumusete de Lumină LED Fata Masaj

4 în 1 cu Ultrasunete Slăbire Mașină Kit de Înaltă Frecvență de Electroni Instrument de Frumusete de Lumină LED Fata Masaj

Scrie o recenzie

Produse similare