Produs nou

FX1N_10MT PLC Industrial Controler de Bord LED Întârziere Modulul Digital Tub 10V-24V

999 Produse

70.94lei

-31%

102.82lei

Adauga la lista de dorinte

Istoria de cel mai mic volum, cel mai ieftin display și panou de afișaj parametri de intrare, funcționează ca un Contact sn, Contact sn este un alt avantaj față de cel mai mare este la bord, fără programare, afișaj digital și parametrii de intrare pot fi montate.o putere care va arăta întotdeauna valoarea din registrul de date D0 mod, utilizatorul poate fi folosit în PLC diagrama MOV D D0 comandă pentru a modifica valoarea D0 poate afișa valoarea de date diferite registre.

atunci când apăsați butonul MODE timp de 3 secunde pe stânga punctului zecimal se va aprinde în ajustarea datelor numărul de înregistrare în registrul model, apoi prin cele două butoane de pe partea dreaptă a mări sau micșora valoarea, să se adapteze pentru a regla registrul de date număr, cum ar fi D128 va fi setata la 100 de puncte în ritmul de 128.

apăsați butonul MODE 3 secunde pe partea dreaptă a punctului zecimal se va aprinde în pas de reglare de date selectate înregistra valoarea de model, la fel prin cele două butoane de pe partea dreaptă a mări sau micșora valoarea, pentru a ajusta datele înregistra valori, cum ar fi D128 va fi setat la 100, în acest pas 100.atunci când apăsați tasta pentru 3 secunde, apoi introduceți valoarea modelul de registru de date D0.

Integrat, sistematic anti-interferențe de prelucrare, circuitul de alimentare prin proiectarea de mai multe anti-bruiaj, fără teama de tot felul de reacții adverse electronetic interferențe mediu de lucru.TwoUsing powerful32Bit speedARMnucleus CPU programare softwareFXGPWINor GX Developerprogramming Poate downloaddebugging Monitor (Nu software-ul de conversie, și regularPLCDownload la fel)

SixThis placa de control is10VDC-24VDCUniform mayPower de alimentare, selectați tipul de FX1N.Intrare: X0-X5-un total de 6 puncte, ieșire: Y0-Y3-un total de 4 puncte.Capacitatea maximă de memorie: 2000 stepsBoard are trei spray cu vopsea, pentru a se adapta mai bine la complex applicationenvironment).Modulul funcției:Acest modul este programabil de control, se poate realiza mii de funcții, stabil și de încredere de lucru de performanță, built-in watchdog timer circuit, pentru a se asigura că modulul pentru o lungă perioadă de timp pentru a rula!!!

Unele dintre cele mai comune caracteristici sunt prezentate după cum urmează:

Porniți sursa de alimentare, releul 1 este închis pentru N secunde și apoi să-l deconectați releul 2 pentru N secunde.

Atunci când sursa de alimentare este pornit, releul 1 este oprit după N secunde, și apoi releul 2 este închis pentru N secunde și apoi este oprit.

Sursa de alimentare este pornit, releul 1, 2 nu au nici o acțiune, atunci când un semnal sau declanșator buton, releu 1 secunde după N închisă; apoi 2 secunde după ce N releu închis, până la următoarea declanșare, se repetă aceeași acțiune.

Prin semnal 1, 2 programare, poate fi realizat pe releul 1 și 2 controale arbitrare.

Atunci când semnalul 1-a un semnal, releul 1 este închis, releul 2 este deconectat; atunci când semnalul 2-a un semnal, releul 1 este oprit, și releul 2 este închis.

Poate fi conectat la senzorul de semnal, cum ar fi PNP/NPN, semnalul senzorului de programare, pentru a realiza arbitrare de control al releului.

Atunci când semnalul 1 este declanșat, releul 1 este controlată, și atunci când semnalul 2 este declanșat, releul de control este controlat printr-un releu.

Porniți sursa de alimentare, de control al motorului este de cotitură N câteva secunde, și apoi inversa N secunde, urmat de ciclu.

Dimensiuni: lungime X lățime X înălțime:36X73X20Mm

culoare:negru

Material:Plastic + metal

Conținutul Pachetului:

1 * Industriale Controler De Bord

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: fx2n plc, hmi, plc, țevi industriale piese, plc siemens s7 1200 manual, mitsubishi plc, cpu224xp, fibra optica splitter, bachelită pcb bord, motocicleta instrument tub.

Scrie o recenzie

FX1N_10MT PLC Industrial Controler de Bord LED Întârziere Modulul Digital Tub 10V-24V

FX1N_10MT PLC Industrial Controler de Bord LED Întârziere Modulul Digital Tub 10V-24V

Scrie o recenzie

Produse similare