Produs nou

Pachetul de instalare Adobe Photoshop CC 2020 Versiunea Completă - Viață Instant Livrare

999 Produse

34.60lei

-50%

69.21lei

Adauga la lista de dorinte

Adobe Photoshop CC 2020 Full Version Windows - Viață Insta

Notă: Aceasta este o livrare digitală.veți primi-ul de pe Funkit.ro mesaj nu într-un DVD.

Ce vei primi :

Un link de download pentru Photoshop cc 2020.

Software-ul este pre-activat pentru tine, trebuie doar să instalați.

Activarea este viață.Nici un plan de plată necesare.

Timpul de livrare este instant.

Caracteristici:

O impunătoare fotografie de editare aplicație care este folosit în întreaga lume

Are o foarte interfață prietenoasă cu utilizatorul

Echipat cu Adobe Sensei AI tehnologia care va aduce fotografi cu diferite opțiuni, cum ar fi B&W de selecție, Model de Perie, Pictural, Adâncimea de Câmp.

Vă oferă, cu un singur clic selecție de diverse subiecte diferite, în scopul de a manipula cu ușurință plus, de asemenea, oferă pielii-efect de netezire.

A primit o nouă Simetrie modul în care puteți picta într-o simetrie perfectă și vă permite să definiți axe și selectați din prestabilite model circular, radial, mandala și spirală.

Echipat cu Rama instrument care vă va permite să creați forma sau cadre de text care pot fi utilizate ca substituenți pe panza ta.

Dacă aveți o întrebare, contactați-mă!

Software-ul descriere:

Adobe Photoshop 2020 are o foarte interfață prietenoasă cu utilizatorul, plus că a fost echipat cu Adobe Sensei AI tehnologia care va aduce fotografi cu diferite opțiuni, cum ar fi B&W de selecție, Model de Perie, Pictural, Adâncimea de Câmp.De asemenea, vă oferă, cu un singur clic selecție de diverse subiecte diferite, în scopul de a manipula cu ușurință plus, de asemenea, oferă pielii-efect de netezire.Ea are, de asemenea, o nouă Simetrie modul în care puteți picta într-o simetrie perfectă și vă permite să definiți axe și selectați din prestabilite model circular, radial, mandala și spirală.Acesta a fost, de asemenea, echipat cu Cadru instrument care vă va permite să creați forma sau cadre de text care pot fi utilizate ca substituenți pe panza ta.Toate în toate, Adobe Photoshop 2020 este o aplicație impresionantă, care vă va permite să creați unele uimitor capodopere.

Buna ziua stimate client va Vom trimite produsul achiziționat prin poștală ai plecat, sau ne va trimite prin caseta de dialog.Dacă întâmpinați probleme în timpul procesului de activare, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, și vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil.

Vă mulțumesc foarte mult!

  • Tip: Cablurile IDE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE

Etichete: placa de baza x99, kingdian ssd, lenovo z6 pro, pcie riser, gama adob photoshop, mouse-ul razer, dropbox viață, radeon rx580, 3060 rtx, lian li.

Scrie o recenzie

Pachetul de instalare Adobe Photoshop CC 2020 Versiunea Completă - Viață Instant Livrare

Pachetul de instalare Adobe Photoshop CC 2020 Versiunea Completă - Viață Instant Livrare

Scrie o recenzie

Produse similare