Produs nou

De Lumină portabile, Mountain Bike Lumini 3 in 1 Bicicleta T6LED Faruri cu Corn Alarma Wireless Computer Bicicleta Lampă Față

999 Produse

69.25lei

-30%

98.94lei

Adauga la lista de dorinte

Multifunctional 3 in 1 Bicicleta T6 LED, 800LM Faruri cu semnal de Alarmă Difuzor Horn Wireless Computer Bicicleta Fața Lămpii de Echipamente de Ciclism

Caracteristică:

1. Acest produs vă permite să rămas bun de la greoaie, convenabil.

2. Multifunctional: are funcții de claxon, faruri de bicicletă și de calculator, care economisește foarte mult spațiu de biciclete și de a face aspectul general mult mai concis și frumos.

3. De înaltă luminozitate T6 dublu margele lampa: până la 800LM.

Lampă unică și dual lămpi poate fi schimbat, dual lămpi pot fi, de asemenea, în același timp.

Un total de 4 moduri de lumina, pentru a obține de aproape și de departe lumina de ajustare, oglindă plană este mare proiector, și convex oglinda este lumină concentrată.

4. Puternic computer fără fir: Wireless de transmisie, funcții complete, bogate și exacte date, înregistra toate echitatie, date dintr-o privire.

5. Fir-controlate mare decibel difuzor: Integrat 120 de mare decibel electric vorbitor, 3 tipuri de sunet poate fi schimbat, independent split sârmă de control comutator, pluggable design, conectat prin portul USB, puteți controla luminile și boxe.

(Apăsați lung și țineți apăsat butonul de la claxon pentru 10 secunde pentru a comuta de sunet)

6. Baterie de 4000 mAh, aproximativ 6 ore de lumină de mare, 20 de ore de lumină scăzută.

7. Automat iluminarea de fundal a ecranului + de așteptare wake-up: Automat iluminarea de fundal a ecranului (PM8:00-AM6:00); built-in senzori sensibili, automate de trezire în mișcare stat, stare de așteptare automată în non-exercițiu de stat.

Caietul de sarcini:

Material corp: ABS

Culoare: Rosu/Verde/Albastru/Negru

Dimensiune: aproximativ 108x52x44mm/4.25x2.05x1.73in

Greutatea netă: aproximativ o greutate de 168g

Vorbitor: 120dB

Sursă de lumină: T6 X 2

Cod masă tip: Wireless

Baterie: 4000 mAh

Luminozitate: 800LM

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Multifuncțional Lumina Bicicleta

1set X Accesorii

  • Alimentare: Baterie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul
  • Montare De Plasament: Ghidon
  • Numărul De Model: Computerul Lumina

Etichete: bicicleta de inducție, baterie wasafire, biciclete led, mic casca bicicleta lumină led-uri, oraș biciclete de munte, biciclete lampa, bicicleta lumen, mare de biciclete coada lumina, alarma bicicleta, alarma bicicleta de la distanță.

Scrie o recenzie

De Lumină portabile, Mountain Bike Lumini 3 in 1 Bicicleta T6LED Faruri cu Corn Alarma Wireless Computer Bicicleta Lampă Față

De Lumină portabile, Mountain Bike Lumini 3 in 1 Bicicleta T6LED Faruri cu Corn Alarma Wireless Computer Bicicleta Lampă Față

Scrie o recenzie

Produse similare