Produs nou

Xiaomi Mijia 350ml de Apă din Oțel Inoxidabil Sticla Ușoare de Vid Termos MIni Cupa Camping de Călătorie Portabil Izolate Cupa Sport

999 Produse

51.29lei

-11%

58.26lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

*Ușor portabil

--Mini cana termos este 350ml corp mic, despre 190g greutate de lumină.E portabil, oriunde te duci.

* Cu acțiune de lungă durată de conservare de căldură de blocare de răcire

... Indiferent ca este la zi cu obiceiul de a bea apă caldă, de vară sau de călătorie vreau să beau rece, mijia mini cana termos poate păstra întotdeauna lung conservarea căldură și de frig.

*Oțel inoxidabil SUS 304 siguranță material

--SUS 304 contact cu produsele alimentare din oțel inoxidabil grad de slefuire miez interior, material de acord cu siguranța alimentară, rezistenta la oxidare, rezistenta la coroziune, ușor de curățat, apă potabilă sănătoasă.Cupa gura este fabricat din material PP, netedă și confortabil la atingere.

*Dublu vid&vid partea de placare din cupru

--Mijia mini cana termos adoptă din oțel inoxidabil dublu-strat tehnologie vid și vid partea de placare din cupru tehnologie, reducerea vid radiații, blocarea eficient temperatura de conducție și convecție, întârziind disipare a căldurii de lichid în interiorul cupei, conservarea căldură și de blocare.

*Conservarea căldură test

- Sub temperatura interioară de 20°C±5°C (cupa este plasat la 30 de minute), se toarnă 100°C apă în ceașcă la capătul inferior de etanșare capac (dop).Când temperatura apei scade la 95°C±1°C, imediat strângeți capacul și se începe cronometrarea.După 6 ore, temperatura apei din cana este să nu fie mai mică decât 58℃.

*Rece conservarea test

- Sub temperatura interioară de 20 ° C±5℃ (cupa este plasat la 30 de minute), se toarnă apă cu gheață în cana termos la capătul inferior de etanșare capac (dop).Atunci când temperatura apei se ridică la 4 ° c±1℃, capacul este închis.După 6 ore, temperatura apei din cana este nu mai mare de 12°C.

Caietul de sarcini Brand Mijia Model MJMNBWB01WC de Culoare Negru, Alb, Roz, Albastru conservarea Căldură eficiența Mai mult de 58°C (6 ore) la Rece conservarea eficiență Sub 12°C (6 ore) Material PP, gel de siliciu, 304 austenită din oțel inoxidabil, Capacitate 350ml Greutate 190 g Dimensiune 61x 61x185mm

Pachetul Include:

1x Xiaomi Mijia Mini Cana Termos

  • Caracteristici: Slot
  • Viteza Max: xiaomi mini cupa
  • Scara: 1
  • Gyro: xiaomi cupa
  • Canale De Control: 2 Canale
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Nume De Brand: Xiaomi
  • Numărul De Model: mijia mini cupa

Etichete: sticla cu apa fierbinte xiaomi, viomi 460 ml, oficial xiaomi, pe termen xiaomi, termo xiaomi, aqua sticla, cana xiaomi, pinlo xiaomi cupa, xiaomi termo ceașcă mare, xiaomi mi.

Scrie o recenzie

Xiaomi Mijia 350ml de Apă din Oțel Inoxidabil Sticla Ușoare de Vid Termos MIni Cupa Camping de Călătorie Portabil Izolate Cupa Sport

Xiaomi Mijia 350ml de Apă din Oțel Inoxidabil Sticla Ușoare de Vid Termos MIni Cupa Camping de Călătorie Portabil Izolate Cupa Sport

Scrie o recenzie

Produse similare