Produs nou

Suport Bluetooth Gamepad Pentru Nintendo Comutator Pro Consola Pentru NS-Comutator de Joc Wireless Controller Pentru Comutator cu 6 Axe

999 Produse

73.75lei

-19%

92.17lei

Adauga la lista de dorinte

Element Descriere

Suport Controler Bluetooth Pentru NS

Acest nou comutatorul pro controller-e wireless și poate fi cu ușurință asociat cu Comutator consolă prin suport Bluetooth, este compatibil cu Nintend Comutator.

Suport Pentru PC Win7/8/10

De asemenea, suport pentru PC win7/8/10, dar ai nevoie de cablu pentru a conecta.

Funcția De Vibrații

Built-in motor de vibrații pentru acest gamepad, astfel încât să puteți experimenta bucuria de joc mai bine!Puternic feedback-ul vibrații pentru o experiență de joc personalizate, Să jucătorul se simte ca sunt pe câmpul de luptă.

Alimentarea Salvarea

Acest joc consola folosește de înaltă performanță de a doua generație fizice de tehnologie, de înaltă performanță 500mAh baterie cu litiu, trebuie doar să încărcați gamepad pentru 2 ore, poți să te joci de 6 ore, la putere maximă!Atunci când se distrează, nu-ți vei pierde entuziasmul și neputință, pentru că mânerul nu are nici o putere!Dacă nu utilizați un gamepad la timp atunci când este conectat, se va opri automat pentru 5 minute, fără nici o operație, magazin de putere pentru gamepad-ul!

Design Ergonomic

Gamepad-ul este conceput cu 3D rocker, 360° de mare precizie .Mâner Ergonomic, anti-alunecare textura, mat simt, pe termen lung prindere nu este obosit.Acest controller-stil de bucurie pad oferă controlul final pentru jocurile tale preferate.Poziționare, sensibilitatea și precizia sunt mari.

Sensibil Mare Buton

Toate controlerele a trecut strict repeta intrarile de la tastatura test, se asigura o bună performanță de la butoane , să ofere stabilitate și practic zero joc de întârziere.De înaltă calitate, sensibil la presiune, D-Pad, 360° fără zonă moartă joystick-ul, de înaltă sensibilitate și precizie butonul de acțiune, vă oferă cea mai rapidă experiență de joc.

Stabil Rază Lungă De Conexiune

Mature wireless tehnologie asigură o conexiune stabilă, fără nici o întârziere, și oferă o gamă de până la 8 metri (26.3 picioare), ceea ce face posibil să se bucure de joc din partea cealaltă a camerei.

Dimensiuni

Lista de ambalare:

1 x Controler 1 x Cablu de Încărcare 1 x manual de Utilizare

  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Suport: pentru nintendo comutator consolă
  • Compatibil: gamepad pc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: nintendo a comuta pro contr...
  • Nume De Brand: TECTINTER
  • Caracteristică: Pentru Nintendo comutator controler
  • Tip De Interfață: Bluetooth
  • Certificare: NICI unul
  • Stil: Pentru Nintendo Comutator joystick
  • Pachet: No
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Model: comutator controler

Etichete: flydigi viespe bt, comutator lateral pro, comutator gulikit, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, bucurie con nintendo comutator, control comutator nintend, Control, NINTENDO A COMUTA, ns wireless gamepad, controler mod pro.

Scrie o recenzie

Suport Bluetooth Gamepad Pentru Nintendo Comutator Pro Consola Pentru NS-Comutator de Joc Wireless Controller Pentru Comutator cu 6 Axe

Suport Bluetooth Gamepad Pentru Nintendo Comutator Pro Consola Pentru NS-Comutator de Joc Wireless Controller Pentru Comutator cu 6 Axe

Scrie o recenzie

Produse similare