Produs nou

6" LED Lumina de Lucru Bar reflectoarelor de Conducere Lampa de Ceață Dublă de Culoare Alb și Ambră Lumina LED Bar Lampă de Ceață Lumini Auto de Mărfuri

999 Produse

32.58lei

-48%

62.68lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Descriere:

de înaltă luminozitate: design Unic, concentrat de 30 de grade locului de întâlnire pentru două rânduri de lumină bar cu PMMA lentile, 18pcs/pe lumina OSRAM chips-uri emite 6000k alb rece lumina, oferind 60W & 6000 de lumeni, care arunca lumina extreme distanta prin întuneric, răspândit lumina pe banda pentru a vedea starea drumului clar.Acesta reduce semnificativ apariția de accidente de circulație pentru un condus mai sigur.

CĂLDURĂ DISIPARE: Cu lumina de structura corpului de 1,4 inch înălțime canelate aripioare de design, relativ grele și dens, de înaltă conductivitate termică 6063 aliaj de aluminiu chiuvete de căldură poate disipa caldura mult mai rapid și eficient, mai bine sporirea 6 led bar durata de viata de dincolo de 50.000 de ore.

PERFECT de CONDUCERE: de Înaltă calitate IP67 rezistent la apa de rating, pentru a maximiza rezistent la apa, praf-dovada, rezistent la rugină și anti-corozive, funcționează bine în condiții meteorologice nefavorabile. 6063 die-cast din aluminiu de locuințe și grele obiectivului face ca lumina poate mai bine rezista condițiilor dure de mediu.

APLICAREA pe scară LARGĂ: se Potrivesc pentru cele mai multe de lucru tensiune DC 9-32V vehicule și dispozitive, mai ales perfect pentru Off-Road, Jeep, Camioane, Camionete, 4x4, ATV-uri, UTV, SUV, Marin, Motociclete, Barci, Minerit, Gradinarit, utilaje Grele etc.

DETALII PACHET: 1 PC 6 inch 60W Dublu Rând Baruri Lumina LED, Reglabile, Suporturi de Montare, Seturi de șuruburi. 3 Ani garanție și servicii post-vânzare bună.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Putere: 60W(1)

Culoare lumina: Alb

Suprafață culoare: Negru

Impermeabil rata IP 67

Material: 6063 profil de aluminiu, suport din otel inoxidabil si Lentile PC

Chips-uri de CANTITATE: 18pcs

Chips-uri de tip: 18 buc* intensitate mare Led-uri OSRAM

Tensiune de alimentare: DC 9-32V

Beam unghi: 30° Locului de întâlnire

Culoare temperatura: -40℃- 85℃

Lumen: 6000lm

Durata De Viata: Peste 50.000 De

Certificare: CE, RoHs, FCC

Aplicație:

1.Vehicul Off-road:Jeep, Wrangler, SUV, UTE, 4x4 ,4WD, ATV-uri, UTB , Golf, Toyota Tacoma, Chevrolet, Nissan Titan ,Silverado, Pathfinder, Hummer H2, H3,Dodge Ram, Ford F150 F250 F350.

2.Utilizările în interior sunt Grădină și Curte de Iluminat Chiar și depozit de iluminat.

3.Vehicule speciale(pompieri, salvare vehicul, vehicul de comunicare, comandamentul militar vehicul) stivuitor, trenuri, cu barca, cu autobuzul, și tancuri etc.

Pachetul Inclus:

1*6 inch Dual LED Lumini de Lucru

1 Set de suporturi de montare

  • Tip: Light Bar
  • Tensiune De Lucru: DC 9-32V
  • Nume De Brand: JOSHNESE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Putere: 60W (1PCS)
  • temperatura de lucru: -40~ 85 Grade
  • Fascicul De Unghiul: Combo
  • Chips-Uri De Tip: 20BUC Intensitate Mare Led-uri OSRAM
  • Poziția: Părți Și Orientul
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Lumeni: 6000lm
  • Grad De Protecție: IP67
  • Temperatura De Culoare: 6000K

Etichete: angel perna, amber baltic, bara de led-uri, led-masa de lucru, lampa led, fluorescente lanterna, led lumini de ceață kizashi, lampa de ceață galben, led-end bar, LHD.

Scrie o recenzie

6

6" LED Lumina de Lucru Bar reflectoarelor de Conducere Lampa de Ceață Dublă de Culoare Alb și Ambră Lumina LED Bar Lampă de Ceață Lumini Auto de Mărfuri

Scrie o recenzie

Produse similare