Produs nou

Puternic Compatibilitate 20A Telefon Mobil de Încărcare fără Fir 20 De Port Încărcător 20A100W USB Încărcător de Telefon Mobil

999 Produse

69.21lei

-47%

130.61lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. Puternic compatibilitate: Super de compatibilitate, se poate percepe pentru IPAD, pentru IPHONE, telefoane mobile și alte marci de telefoane mobile.

2. Comod si practic: trebuie doar să conectați un cablu de alimentare AC pentru a furniza putere la telefon mobil compatibil și se poate încărca, de asemenea, mai multe telefoane mobile, în același timp, evitând fenomenul de mai multe telefoane mobile de încărcare prize.

3. Inteligent și convenabil: Cele mai recente automat inteligent funcția de detectare a curent de încărcare de produse digitale, este folosit pentru a intim-ți protejezi Digimon, cum ar fi mp3, mp4, IPDA, DV, telefoane mobile, camere digitale, etc., îmbunătățind siguranța și durata de viață a produsului.USB smart 1A-3.5 a identifica în mod automat de ieșire.

4. Verde și protecția mediului: puternic de compatibilitate, fără restricții de încărcare obiecte, evita folosind mai multe încărcătoare.Puteți folosi AC pentru USB de încărcare priză pentru a încărca dispozitivul de încărcare cu cablu de date USB.

5. Gamă largă de utilizări: se pot percepe toate produsele digitale cu alimentare 5V, cum ar fi MP3, MP4, DV, auto hands-free, diverse telefoane mobile, camere digitale, etc.!

Descriere:

Acest incarcator este fabricat din material rezistent si pot percepe toate produsele digitale cu alimentare 5V, cum ar fi MP3, MP4, DV, auto hands-free, diverse telefoane mobile, camere digitale, etc!

Caietul de sarcini:

Model produs: a-20

Produs greutate: 0.400 KG

Dimensiune produs: 148*78*58MM

Dimensiune ambalare: 160*130*60mm

Ambalare cantitate: 60PCS

Ieșire curent de 20A

Tensiune de ieșire 5V

Singur port de ieșire curent ≤2.4 a

Putere maxima 90W

Tensiune de intrare 110~240V

Temperatura de lucru de maximum 85

Eficiența de lucru ≥70%

Metoda de racire: racire cu aer

Pachetul Inclus:

1 set*încărcător

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Max. Putere De Ieșire: Alte
  • Interfață De Ieșire: NICI unul
  • Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale: Nu suport
  • GaN: No
  • Nume De Brand: ACEHE
  • Numărul De Model: Incarcator
  • De Certificare A Calității: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Călătorie

Etichete: industriale incarcator usb, bmw încărcător qi, încărcător de telefon, tester usb, porturi usb de încărcare, generic încărcătoare de telefon mobil, orico caz încărcător, qinren universal aripă de înger încărcător wireless, încărcare fără fir 5iphone, încărcător wireless rapidă.

Scrie o recenzie

Puternic Compatibilitate 20A Telefon Mobil de Încărcare fără Fir 20 De Port Încărcător 20A100W USB Încărcător de Telefon Mobil

Puternic Compatibilitate 20A Telefon Mobil de Încărcare fără Fir 20 De Port Încărcător 20A100W USB Încărcător de Telefon Mobil

Scrie o recenzie

Produse similare