Produs nou

CO2 Soda Club externe CGA320 sau W21.8 rezervor de combustibil direct adaptor de sodiu accesorii pentru SodaStream Disperat Apă Minerală Mașină

999 Produse

49.51lei

-35%

76.19lei

Adauga la lista de dorinte

59"/79" furtun CO2 Soda Club externe CGA320 sau W21.8 rezervor de combustibil direct adaptor de sodiu accesorii compatibile cu SodaStream Detalii: 1.Vă permite să utilizați un standard CGA-320 sau DIN477/W21.8 mare rezervor de CO2 în cele mai multe sodastream masini.Funcționează cu cele mai multe Sifon Sodastream Mașini și permite funcționarea normală fără orice modificări permanente. 2.Economisi bani pe rezerve.Acest sistem vă permite să conectați telefonul Soda-Club / Sodastream Masina de la o sursă externă de Non-Sifon Rezervor de CO2 care are o CGA-320 sau DIN477/W21.8 Supapei de Evacuare, ca 5lb, 20LB sau 50lb comerciale rezervoarele de CO2. 3.DN3 6mm Microbore Furtun, Nu este ușor de a sparge,lumină și practice.Lungime furtun 5 ft(1,5 metri) sau 6.56 ft (2meter), vă rugăm să verificați opțiunea de imagine.furtun de înaltă presiune (presiunea de lucru 630bar/9000psi).foarte moale,nu este ușor să se plieze pauză. 4.Greutate redusa de numai aproximativ 0.33 kg.Compara cu alte cele grele,este mai ușor pentru a instala.Acest maker sodastream mașină de externe furtun kit cu 2 stiluri conector pentru a conecta cu mare rezervor de Co2: CGA320 Supapa de Rezervor de CO2 ( statele UNITE ale americii, POATE, Brazilia, Columbia, Filipine... )

DIN477 / W21.8-14( mana dreapta ) / JIS m22-14 Supapa de Rezervor de CO2 ( KOR, JP, marea BRITANIE, Germania, Franța, Polonia, Norvegia, Elveția, Rusia, Ucraina, Africa de Sud, Suedia, Chile, cehia, Singapore... )

Notă:

1. Datorită fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Vă rugăm să înțelegeți.

Dacă ți mare rezervor are o RPV supapa,ar trebui să dispună RPV supapa împingând adaptor de la

SAU alege "RPV" pentru a face comanda direct.

Cum funcționează:

1.Șurub-Piuliță pentru o reclamă de CO2 butelie de gaz și strângeți-l cu cheia

2.Negru pin supapă înșurubat în Sodastrem mașină

3.Deschideți robinetul de gaz de mare sticla

4.Făcut,vă puteți bucura de apă minerală

5.Dacă doriți să eliminați toate accesoriile, trebuie să închideți supapa de gaz mari de sticla.

6.Deschiderea valva surub pentru scurgerea reziduurilor rămase de gaze

dacă doriți deșurubați valva pin de la masina:

1.Închideți supapa de mare de gaze sticla

2.Apăsați butonul de mai multe serval timp pentru a se scurge de Co2 rezidual(dacă deconectați cuplaj direct, fără acest pas,oana inel în cuplor rapid va fi suflat)

3.Deconectați cuplor rapid

Vezi video aici:

NOTĂ IMPORTANTĂ : vă rugăm să citiți înainte de a comanda sau de a utiliza: 1.Nu utilizați sifon tub Co2 Tancuri!!Unitatea noastră funcționează cu GAZ CO2 numai, nu CO2 lichid. CO2 lichid va crea un gust rău în băutură. 2. dacă doriți să deconectați cuplaj,vă rugăm să apăsați butonul mașină mai serval timpul de evacuare a gazelor reziduale,altfel o inel de cuplare va fi aruncat afară.

Cum să piuliță șurub de CO2 rezervor de gaz:

RPV

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: ZimKyfa
  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: umple adaptor
  • locul de origine: Guangdong, China (Continentală)

Etichete: co2 arme, co2 soda stream, supapa de co2 de sticla, w21.8, rezervor de co2 sticla umple paintball, din 477 w21.8, sifon de co2, sodastream refill adaptor rapid, gasolin rezervor, adaptor co2.

Scrie o recenzie

CO2 Soda Club externe CGA320 sau W21.8 rezervor de combustibil direct adaptor de sodiu accesorii pentru SodaStream Disperat Apă Minerală Mașină

CO2 Soda Club externe CGA320 sau W21.8 rezervor de combustibil direct adaptor de sodiu accesorii pentru SodaStream Disperat Apă Minerală Mașină

Scrie o recenzie

Produse similare