Produs nou

1.0 X, 1.5 X/2.0 X/2.5 X/3.5 X 5 Lentile Interschimbabile Lupă Lupă cu LED Multifunctional Lupă Sudare Lupă

999 Produse

19.16lei

-36%

30.39lei

Adauga la lista de dorinte

5 Lentile Interschimbabile Lupă Lupă cu LED 1.0 X, 1.5 X/2.0 X/2.5 X/3.5 X Ochelari Lupe pentru Ceas Telefon de Reparare Cusatura Cruce de Bijuterii

Caracteristică:

1. Acesta are 5 lentile interschimbabile - 1.0 X, 1.5 X, 2.0 X, 2.5 X 3.5 X lentile diferite pot fi înlocuite la va și ușor de îndepărtat.Lentilele pot ajuta să obțineți o mai mare și mai larg imagine.Ele pot fi utilizate împreună cu ochelari regulate dacă purtați ochelari.

2. Super Lumina Puternica - 2 lumini cu LED-uri oferă suficientă luminozitate pentru marire vizor.Terminat cu o calitate buna lumina indică în cazul în care sunteți în căutarea și obiectiv se mișcă astfel încât să puteți vedea mult mai bine și mai clar.Foarte confortabil și ușor de utilizat (3 baterii AAA nu sunt incluse).

3. Reglabil Bandă Design: Cu banda elastica, care poate înlocui ochelarii titular și să fie practice pentru prevenirea căderilor și a reduce presiunea pe podul de nas pentru o lungă perioadă de timp, reducând astfel oboseala.

4. Confortabil, Usor si Reglabila - se adapteaza Perfect la orice situație.Puteți regla de separare între ochi și lentila, lentile unghi, colț de iluminat.Foarte ușor de utilizat, cu stabilitate ridicată, lumină bună și ușor de inlocuire a lentilelor.

5. Perfect și multifuncțional de instrumente pentru toate tipurile de reparații, reparații de instalații electronice, ceas și telefon reparații, cruciulițe, bijuterii și ceasuri, și de manipulare lucruri mici, etc.

Caietul de sarcini:

Mărire: 1.0 X, 1.5 X, 2.0 X, 2.5 X 3.5 X (5 Tipuri Diferite De Mărire Lentile)

Sursa de lumina: 2 LED-uri

Putere Mod de Alimentare: 3 Baterii AAA (NU Inclusiv)

Material: ABS

Dimensiune: 220 X 145 X 80mm/8.66 X 5.71 X 3.15"

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Articole Pentru Acoperirea Capului Suportului

5 X Obiectiv

1 X Banda Elastica

1 X Pânză De Curățare Lentile(Culoare Aleatorii)

  • Stil: În Picioare Stil
  • Material: ABS
  • Certificare: CE
  • Sursa De Lumina: Lumina LED-uri
  • Numărul De Model: Lupa Lupa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cu Lumina Sau Nu: Da
  • Nume De Brand: alloet

Etichete: sticlă sudor, corp de iluminat lampa de birou, sudare cu lupa si, lupa pentru marire, reflector cu led-uri de lentile de 10, magnific colier, auto solar, fix stand lumina, lupe lupe, adeziv de sudare lumina.

Scrie o recenzie

1.0 X, 1.5 X/2.0 X/2.5 X/3.5 X 5 Lentile Interschimbabile Lupă Lupă cu LED Multifunctional Lupă Sudare Lupă

1.0 X, 1.5 X/2.0 X/2.5 X/3.5 X 5 Lentile Interschimbabile Lupă Lupă cu LED Multifunctional Lupă Sudare Lupă

Scrie o recenzie

Produse similare