Produs nou

BN-701T auditiv Casti Wireless cu Conducție Osoasă Căști vârstnicul căști built-in baterie Bluetooth

999 Produse

150.60lei

-29%

215.14lei

Adauga la lista de dorinte

INTRODUCEREA DE PRODUSE

BN701 este o conducție osoasă auditiv căști , în loc de a folosi tradiționale vorbitor , utilizarea conducție osoasă tehnologie pentru a transmite sunetul .spre deosebire de tradiționale de căști , BN701 nu conectați sau să acopere utilizatorilor urechile, BN701 utilizatorii ar putea auzi de afară vocea și căști vocea în același timp .în timp ce BN701 voce nu putea fi auzit de alții din apropiere .BN701 poate fi utilizat atunci când se lucrează , studiază ,sportive ,sau pentru auditiv scop .

CUM SĂ UTILIZAȚI

1. Atunci când utilizatorii comunică cu familia lui, purtând 701T auditiv căști , el poate în mod clar primi vocea lui de familie. 2. Pentru bătrâni familia lor uităm împreună la TELEVIZOR. 3. Conectați lansarea cutie T10 cu telefonul mobil prin cablul audio.așa că vechea pot efectua apeluri telefonice și de a asculta muzică. 4. Utilizați cablul audio pentru a conecta lansarea cutie T10 cu radio, PAD și alte echipamente.Dacă vechea persoană poartă 701T, sunetul de aparat poate fi auzit clar.Ambele căștile și transmițătorul cutie sunt automat conectate fără fir, după ce boot-area, și intra în modul de lucru. 1. Microfonul de la lansarea cutie T10 primește sunetul de lumea din afara, iar persoana cu cască 701 poate auzi T10 primirea afara de sunet. 2. Lansarea cutie T10 este conectat la TELEVIZOR, calculator și alte echipamente prin cablu audio, iar persoana poate purta cască 701 pentru a auzi sunetul de pe dispozitiv.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Produsul: Casti 701+ A Lansa Caseta De T10 Pentru versiune Bluetooth: Bluetooth 4.0 Suport: HSP, HFP, A2DP, AVRCP protocol Răspuns în frecvență: 20Hz-2000Hz Sensibilitate: 123 & plusmn; 5dB Impedanta: 32Ω Gama de lucru: pana la 10 metri Baterie: Built-in 200mAh reîncărcabilă litiu-ion baterie Intrare: DC 5V+ 0,1 V, 500mA Timp de redare muzică: până la 6 ore (volumul muzicii va afecta timp) Timp de așteptare: 30 de zile Timp de încărcare: 0.5-1 oră Culoare: Negru Dimensiuni Ambalaj: Aprox. 18*14*5.5 cm/7.09*5.51*2.17 în

TIMP DE TRANSPORT MARITIM ȘI DE URMĂRIRE

Vom folosi în condiții de siguranță poate fi urmărită metode de transport pentru a livra colete .mai jos este timpul estimat de livrare pentru diferite țări : Țările din asia de 5-7 zile .Țările europene 8 -25 zile .Statele unite ale americii 7-15 zile .Țările din america de 10-25 zile .Brazilia 15-50 de zile .Dar uneori este nevoie de mai mult , depinde de politica vamală din țara dumneavoastră .Dacă doriți să utilizați chiar mai repede express de livrare , ne puteti contacta pentru a aranja .

CE ESTE ÎN PACHET

1 * Conducție Osoasă Căști 1 * Cablu De Date 1 * Manual De Utilizare 1 * Transmițător Bluetooth Cutie ( numai pentru 701T ) 1 * 3.5 mm Audio Cablu

Cum conducție Osoasă căști da ai auzul bun și de a proteja urechile tale ?

1.Nervul auditiv este ultimul termen de organe. 2.Timpanul primi undă de sunet și de a transmite la nervul Auditiv .Cel mai în vârstă ureche tobe sunt deteriorate , duce la auz slab . 3.Ureche ossicle este un os moale anexând nervului Auditiv .Ureche ossicle vibrații, de asemenea, poate transmite sunetul la nervul Auditiv . (prin conducție osoasă căști ) cel Mai în vârstă ureche tobe sunt deteriorate , duce la auz slab .Cu toate acestea nervul Auditiv este ultimul termen de organe ,cel mai în vârstă este nervul auditiv este încă bun .Nervul auditiv este delimitată de Urechea ossicle os moale .Conducție osoasă cască transmite sunetul prin ureche ossicle în loc de timpan .se poate proteja în vârstă de ureche tambur ,și să dea în vârstă de auz bun .Tradițional auditiv cască transmite sunetul prin aer prin timpan pur și simplu prin consolidarea val de sunet ,Aceasta ar putea duce la deteriorarea în continuare a persoanelor în vârstă urechea lui durm .și persoanele în vârstă ar obține mai mult și mai iritat si dureros de port tradițional auditiv cască .Conducție osoasă cască este o inovatoare și sănătoase auditiv produs pentru persoanele în vârstă .

  • Control Al Volumului: Da
  • Comunicare: Wireless
  • Conectori: USB
  • Metoda De Încărcare: Cablu
  • Stil: Guler
  • Buton De Control: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Este wireless: Da
  • Numărul De Model: BN701
  • Activă A Zgomotului De Fond: Da
  • Nume De Brand: bonein
  • Vocalism Principiu: Conducție Osoasă

Etichete: magazin de căști fără fir, pentru acasă, oficial xiaomi, anker dispozitiv de management de cab, acasă inteligent, dispozitiv de management de cab jbl, bluetooth primit, onoare, earphon, anker soundcor.

Scrie o recenzie

BN-701T auditiv Casti Wireless cu Conducție Osoasă Căști vârstnicul căști built-in baterie Bluetooth

BN-701T auditiv Casti Wireless cu Conducție Osoasă Căști vârstnicul căști built-in baterie Bluetooth

Scrie o recenzie

Produse similare