Produs nou

Car Cup Holder Suport Pentru Telefon, Universal, Reglabil Gooseneck Ceașcă Titularul Leagăn De Montare În Mașină Cu Anti-Shake Design

999 Produse

17.67lei

-30%

25.60lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Reglabil Dimensiuni: baza poate fi ajustată la cea mai mică. 2. 3%EF%BC%82 la max 3. 3%EF%BC%82, potrivit pentru cele mai multe standard de masina titularii de ceașcă, fără instrumente suplimentare sunt necesare.Cu un singur buton de eliberare îndoire de arme și extensibil picioare, vă puteți bucura de o sigură și optimă a unghiului de vizualizare.

2、360° Rotație: 360° rotativ cap de minge design-ul este complet ajustabil, și poate fi ușor rotit în ambele direcții orizontale și verticale pentru a schimba unghiul de vizualizare.Butonul de eliberare rapidă pentru a elimina cu ușurință dispozitivul.

3、Stabil și Sigur: silicon moale suprafața pe suport de telefon mobil poate preveni telefon mobil de alunecare atunci când de conducere, pentru a reduce vibrațiile, și pentru a preveni zgârierea.

4、Universal Suport de Telefon Mobil: masina, telefon de montare poate fi extins la aproximativ 12.6%EF%BC%82 lungime și aproximativ 2-4.0%EF%BC%82 latime (suporta maxim despre 0.99%EF%BC%82 grosime dispozitiv), puteți regla diferite dimensiuni pentru a se potrivi pe diferite suporturi de pahare din masini.

5、Nezdruncinat și Stabil: Această mașină nouă suport de telefon este facut cu un reglabil grele de bază și un gât puternic pentru a preveni orice agitare.Flexibil rotativ mingea poate roti la 360°, și cu braț articulat poate roti cu ușurință 270°, care îmbunătățește și mai mult telefonului câmpul de vizibilitate.

Caracteristici:

1, dimensiunea este reglabila-baza poate fi reglat la minim. 2.3 "până la 3,3", potrivit pentru cele mai multe standard de masina titularii de ceașcă, fără instrumente suplimentare sunt necesare.Cu un singur buton de presă îndoire brațul și extensibil picioare, vă puteți bucura de siguranță și cel mai bun unghi de vizualizare.Nu este nevoie pentru a lipi nimic pe bord sau fereastra, doar pune-l în car cup holder și fixați-l.

2, [360 °rotație Gratuit si Rapid Butonul de eliberare a] rotativ 360 °cap de minge design-ul este complet reglabil, indiferent orizontală sau verticală poate fi ușor de rotit, schimba unghiul de vedere.Butonul de eliberare rapidă pentru a elimina cu ușurință dispozitivul.

Doar apăsați butonul de eliberare de pe partea din spate a telefonului titular, și brațul alunecă lin pentru a elibera dispozitivul.

3, [stabil, sigur] din silicon moale de suprafață de pe telefonul mobil suportul poate preveni telefonul mobil din alunecare pe telefonul mobil suport în timp ce conduceți, pentru a reduce vibrațiile, și pentru a preveni zgarierea telefonului, oferind astfel o mai sigur și de încredere de fixare.

4, general-scop telefon mobil suport-pot extinde la 12,6 "lungime și 2-4.0 inch latime (suportă până la 0.99 inch grosime dispozitiv), puteți regla diferite dimensiuni pentru a se potrivi diferite titularii de ceașcă în autoturisme, camioane, Rulote, bărci, cărucioare de golf, etc., și între telefoane mobile și dispozitive.

5, de nezdruncinat și stabilă versiune-acest nou telefon auto scaunul este fabricat din reglabil grele de bază și un gât robust pentru a preveni orice agitare.Flexibil rotativ mingea poate roti la 360 °, și comune bratul se poate roti cu ușurință 270 °, sporind și mai mult domeniul de vizibilitate al telefonului.Dacă vorbești, de navigație, de a asculta muzică sau de reîncărcare, se asigură în condiții de siguranță de conducere.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru

Model: cana de apa suport de telefon mobil

Produs dimensiune: 250*95mm/9.84*3.74 în

Culoare caseta dimensiune: aproximativ 175*90*90 mm/6.89*3.54*3.54 în

Greutate brută per set: despre 247g

Lista De Ambalare:

Titularul De Telefon Mobil*1

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: vvcesidot

Etichete: iphone 7s evee, tocuri femeie zl, fd civic radio, cureaua de antrenare a 278, kmc logo negru, podeaua epoxidica netezita sclipici, tocuri tiranted, handbands baieti, gluma curea barbati.

Scrie o recenzie

Car Cup Holder Suport Pentru Telefon, Universal, Reglabil Gooseneck Ceașcă Titularul Leagăn De Montare În Mașină Cu Anti-Shake Design

Car Cup Holder Suport Pentru Telefon, Universal, Reglabil Gooseneck Ceașcă Titularul Leagăn De Montare În Mașină Cu Anti-Shake Design

Scrie o recenzie

Produse similare