Produs nou

2.2 inci NGPC de înaltă luminozitate ecran LCD, NGPC iluminare din spate ecran NGPC LCD pentru NEOGEO de buzunar de culoare

999 Produse

128.01lei

Adauga la lista de dorinte

2.6-inch ngpc LCD va fi disponibil în curând.Deci, nu ne vom face de 2.2 inch lentile în viitor.Cel fără lentile ngpc nu este împărțit în grosime de mașină și mașină de subțire.

Caracteristicile produsului:

Caracteristicile produsului: 1. Nu trebuie să taie coajă, placa de baza nu are nevoie de nici o sudura, nu lasa dragostea ta mașină de răniți. 2. Plug and play, jucătorii obișnuiți pot schimba, de asemenea, ei înșiși. 3. Lumina de fundal poate fi pornit și oprit, touch control, și luminozitatea pot fi ajustate în 5 segmente.Închiderea iluminarea ecranului efectul este la fel de clar ca ecranul inițial la lumina zilei. 4. Chips-uri speciale sunt folosite pentru a reduce consumul de energie.Bateriile sunt încărcate cu 1800 mA.Luminozitatea ecranului este mai mare.Normal timpul de joc este de aproximativ 10-12 ore cu un card de ardere. 5. Ecranul de afișare scară este corectă, 4 puncte la 1 punct. 6. Mașină de subțire și gros aparatul poate fi utilizat, în general.

Burete bandă este utilizat pentru a repara ecranul LCD, așa cum se arată în figura de mai jos.

Poziția de instalare a atinge reglaj cablu

Inserați touch dimmer cablu de pe partea din spate a oglinzii, astfel încât transparent aparatul nu se va expune prin cablu, care este mai frumos.

Măsuri de precauție pentru instalare!

1. Nu ori LCD cablu în cazul în care există componente electronice! 2. Nu trageți LCD cablu! 3. Nu rupe polarizare film pe ecranul LCD! 4. Ecranul LCD ar trebui să evite apa! 5. Nu lipiți bandă dublu adezivă pe negru componente și cabluri în partea de jos a ecranului LCD!

Această GB GBP GBC ngpc generale ecran LCD este propria noastră de cercetare și dezvoltare.În prezent, există produse piratate pe piață!

Vom face produse mai bune și lupta împotriva pirateriei!Produse piratate în prezent nu susțin cele patru modele.Anul viitor, vom folosi toate brand-nou ecran LCD pentru GB GBP GBC NGPC。 Suntem, de asemenea, în procesul de luare a GBA LCD.Planul nostru se va schimba status quo-ul și să devină mai perfect.Piratat vsautentic 1) pirateria foloseste low-cost chips-uri, care sunt mari în dimensiune și instalat în mașină.Placa de bază nu pot fi perfect închise.Autentic foloseste cipul cu dimensiuni mai mici și mai puternică performanță, care poate fi perfect instalat în mașină, fără placa de baza colmatare. 2) piratate cip are un volum mare și a crescut consumul de energie, care nu poate face aparatul ajunge la temperatura nivelul de rezistență.Autentic chip are o puternică performanță și consum redus de energie, atât de obișnuite baterie AA poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. 3) pirateria nu poate actualiza noi funcții în prima dată.Autentic chip va actualiza noua funcție în prima dată.În prezent, un magazin specializat în pirateria de 13 ani este de vânzare piratate GBC ecran LCD de kituri.Prietenii nu ar trebui să fie înșelat.

  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nintendo Model: gameboy pocket
  • Nume De Brand: NICOS

Etichete: culoare gameboy, 620 din 1, neogeo buzunar, sxcore, gameboy pocket, drona de mare sarcină utilă, gameboy pocket shell, neo geo pocket, rcm comutator, suport din oțel inoxidabil.

Scrie o recenzie

2.2 inci NGPC de înaltă luminozitate ecran LCD, NGPC iluminare din spate ecran NGPC LCD pentru NEOGEO de buzunar de culoare

2.2 inci NGPC de înaltă luminozitate ecran LCD, NGPC iluminare din spate ecran NGPC LCD pentru NEOGEO de buzunar de culoare

Scrie o recenzie

Produse similare