Produs nou

ÎN WiFi Smart Plug Priză Wireless cu Priza de Viață Inteligentă/Tuya App Control de la Distanță de Lucru cu Alexa de Start Google Nu Hub Necesare

999 Produse

37.12lei

-39%

61.86lei

Adauga la lista de dorinte

WiFi Smart Plug RGB Wireless Priza de Viață Inteligentă/Tuya App Control de la Distanță de Lucru cu Alexa de Start Google Nu Hub Necesare

De MoesHouse

Caracteristici Produs:

1. RGB Scena Lumină și Putere Monitor Optional: Acest plug include diferite tipuri de caracteristici opționale cu RGB scena lumină și putere monitor,care oferă o atmosferă confortabilă în întuneric prin ajustarea diferite culori pentru a satisface gustul tau .În plus,monitor de putere permite în timp real pe monitor statut de energie electrică de aparate conectate și rapid vă ajută să păstrați electric de cost în jos. (Atenție:Există șase standarde cu diferite tipuri și caracteristici pentru a alege de la,vă rugăm să confirmați unul care se potrivește casa ta în mod corect.)

2. Control de Oriunde : de Viață Inteligentă/Tuya aplicație inteligent vă ajută să vă conectați adaptorul smart pentru casa ta, 2.4 Ghz Wi-Fi gratuit.Puteți controla de la distanță orice ușoare electronice de oriunde doriți cu Un pp.

3. Timer si Programarea: Transforma dispozitivele conectate pe și de pe cel desemnat de ori.Programul de sufragerie, ventilator pentru a porni în dimineața sau programul pentru copii lampă pentru a opri pentru a lasa sa stiu e ora de culcare.

4. Hands-free Control Vocal : smart plug funcționează cu Alexa, Google Acasă și IFTTT dispozitive acceptate pentru ușor de control vocal.

5. De Control cu o singură Aplicație: Smart Viata/Tuya inteligent app funcționează cu o mulțime de dispozitive inteligente de origine, pentru a permite un control facil al casa ta de la orice dispozitiv Android sau iOS.Nu Hub Este Necesar .

Notă: plug inteligent funcționează cu orice garantate de 2,4 GHz (nu poate 5 GHz)rețea wireless fără a fi nevoie de un hub separat.

Q&A:

1.Q:Are toate standardele proprii caracteristicile RGB și monitor de Putere?

A: Nu,există opțiuni diferite, cu caracteristici diferite pentru tine de a alege de la.Vă rugăm să confirmați ceea ce ai nevoie pentru a fi utilizate în casa ta inainte de a comanda,pentru diferite țări pot fi diferite de tipul de mufă.

2.Q:Pot controla schimb, dacă eu nu sunt acasă?

A:Da, puteți controla de la distanță plug și convenabil rândul său pe/de pe oriunde,oricând.

3.Q:Pot programului programul mine?

A:Da,mufa este programabil.Sunteți în stare să program programul liber.Chiar să setați de timp personalizate on/off pentru propria nevoie.

4.Q:Are acest lucru cu Google Acasa?

A:Da,o face.Și este, de asemenea, compatibil cu Alexa pentru control vocal.

  • Numărul De Model: Smart Priza/Plug
  • Tensiune: AC 100-240V
  • Tip Wireless: WiFi 2.4 G
  • Frecvență AC: 50-60HZ
  • App: Viața inteligentă/Tuya
  • Nume De Brand: MoesHouse

Etichete: foto tuya, ir inteligent wifi viata, acasă inteligent, tuya wifi, multi smart plug, wifi priza senzor de temperatură, smartthings hub alexa, viața inteligentă, moeshouse comutator, google hub camera.

Scrie o recenzie

ÎN WiFi Smart Plug Priză Wireless cu Priza de Viață Inteligentă/Tuya App Control de la Distanță de Lucru cu Alexa de Start Google Nu Hub Necesare

ÎN WiFi Smart Plug Priză Wireless cu Priza de Viață Inteligentă/Tuya App Control de la Distanță de Lucru cu Alexa de Start Google Nu Hub Necesare

Scrie o recenzie

Produse similare