Produs nou

19g Destul de Aventurin Albastru Cristal de Cuarț Piramida de Vindecare +Transport Gratuit

999 Produse

32.99lei

Adauga la lista de dorinte

Destul de Aventurin albastru cristal de cuarț Piramida de vindecare

Măsuri

aprox. 30*30*20mm Cântărește :

aprox. 19g

Această piatră frumoasă va face o mare centrală pentru orice cameră, spațiu de vindecare sau zona de lucru!

Nu întârzia; a lua acasă acest unul dintre un fel bucată.

Toate cristalele & pietrele sunt naturale și au format de-a lungul a milioane de ani.Ele nu sunt reconstituite nici lab-crescut.Pentru că sunt naturale, fiecare piesa poate fi incluziuni, linii naturale sau crestături.

Transport & Manipulare

* Articol vor fi expediate din China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire).

* Eu navei în termen de 3 de zile după ce a primit plata.În mod normal ajunge în 25 de zile lucrătoare.Dacă aveți nevoie de transport maritim EMS, pls nu ezitați să mă contactați.

Politica De Returnare

* Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți, pls contactati-ma imediat.Articolele pot fi returnate în termen de 7 zile de la primirea pentru o rambursare de 100%.De transport și Manipulare, costurile NU sunt rambursabile.

* Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul lor original și în ca-livrat condiții, nu sunt uzate sau alterate.

Crystalcraft Bing Jie Fabrica

Putem livra personalizate-cut de cuarț.Noi avem propria noastră fabrică , ceea ce ne permite să vă oferim cele mai bune quartz la cel mai mare preț engros.Avem mai mult de 20 de înaltă calificare de master meseriași. disponibile pentru cazarea dvs. speciale de cristal de cuarț și nevoi.Ai nume, am luat-o.Suntem doar un e-mail distanță.

Serviciul nostru clienți este motto-ul clienților sunt întotdeauna dreptate.Noi vă oferim garanții de 100% de cumpărături de plăcere .Dacă aveți orice întrebări, pls nu ezitați să mi e-mail .Ore noastre de afaceri sunt după cum urmează:

Beijing timp, China de luni până vineri 9 am-18, PST NE-duminică 18-joi ora 3 dimineața.

Cu sediul în judetul Donghai,China, care este global de cristal de cuarț și centru și este, de asemenea, numit 'în orașul de cuarț și de cristal', fabrica noastra a avut de-a face cu cuarț și cristal de peste un deceniu.Este dvs. de one-stop shop pentru toate dvs. de cristal are nevoie.Noi transporta cuarț și de cristal de la peste tot în lume. .

Pentru că noi avem propria noastră fabrică, vă oferim cuarț cu cele mai bune de calitate și preț.Fabrica noastra are mai mult de 20 de tehnicieni cu înaltă calificare disponibile pentru cazarea dvs. speciale de cristal de cuarț și nevoi.Ai nume, am luat-o.Suntem doar un e-mail distanță!

Aspră intermediari și umflate retailprice, produsele noastre cu mare mestesug sunt foarte accesibile alternative de lux quartz elemente din vest.

Marturii

Ne-am angajat pentru servicii de 5 stele.Aici sunt doar câteva dintre comentariile minunate le primim de la clienții noștri dragi care au devenit rapid prieteni dragi, indiferent dacă locuiesc pe teritoriul de stat sau din întreaga lume.

Dacă doriți să cumpere mai mult de un articol de la noi,vă rugăm amintiți-vă pentru a cere un combinat facturii înainte de achitarea astfel încât să ne putem economisi niște bani pe poștale și de ambalare

  • Stil: cu feng shui
  • Material: Cristal
  • Tema: Mascota
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Caracteristică Regională: China

Etichete: sfera de piatra, cristal de cuarț piatră, turmaline naturale crystal pyramid, fosili natura, piramida colț de cristal de cuarț, labradorite piramida, piramida, piatră serpentin, palma de piatră, piramida de piatră.

Scrie o recenzie

19g Destul de Aventurin Albastru Cristal de Cuarț Piramida de Vindecare +Transport Gratuit

19g Destul de Aventurin Albastru Cristal de Cuarț Piramida de Vindecare +Transport Gratuit

Scrie o recenzie

Produse similare