Produs nou

De înaltă Calitate, Sac de aparat de Fotografiat Negru Coajă de Protecție Accesorii Pentru Camera GoPro MAX Panoramică Mișcare aparat de Fotografiat Sac de Depozitare

999 Produse

24.78lei

-16%

29.85lei

Adauga la lista de dorinte

Titlul .titlu{ padding:25px 0 20px 0; text-align:center; } .titlu>div:nth-of-type(1) { font-weight: bolder; font-size:20px; } .titlu>div:nth-of-type(2){ color: #c5c5c5; font-size:12px; } .rând { display: flex; } .rând-element{ width:100%; height: 330px; flex:1; padding:5px 3px; box-dimensionare:border-box; } .rând-element-inner{ width:100%; height:100%; border:2px solid #F7F7F7; box-dimensionare:border-box; padding:3px; position:relative; } .steagul { position: absolute; top: 3px; dreapta: 3px; latime:34px; înălțime:32px; } .steagul>img{ width:100%; height:100%; } .rând-img{ width:100%; height:calc(100% - 60 pixeli); } .rând-prețul { width: 100%; height: 60px; } .rând-prețul>p{ text-indent:15px; margin:5px 0 0 0; width:100%; overflow: auto; font-size:16px; } .rând-prețul>p>span{ display:inline-block; float:left; width: 50%; } .rând-prețul>p>span:nth-of-type(1){ text-decoration:line-through; } .cumpara-acum-wrap{ width:100%; padding-top:10px; text-align:center; } @media screen și (max-width:414px){ html,body { width: 100%; } body {margin: 0; } .rând{ display:block; overflow: auto; } .rând-element{ width: 50%; înălțime:330px; display:inline-block; float:left; } .rând-prețul{ înălțime: 40px; } .rând-prețul>p { font-size: 12px; text-indent:15px; } } RECOMANDATE PRODUSE NOI VĂ OFERIM ARTICOLE de MODĂ de CALITATE

$13.89 $11.11

$17.20 $13.76

$0.00 $3.93

$11.22 $8.98

$5.02 $4.02

$3.91 $3.13

$16.38 $13.10

$7.56 $5.29 Puncte:

1、Durabil de Utilizare: Pentru GOPRO MAX panoramic camera de mișcare, de preferință uzura-material rezistent, durabil și nu este ușor să se scarpine, portabil și ușor de depozitat.

2、Practice de Utilizare: Acesta poate găzdui fix catarame, pentru a proteja lentila, se poate pune o varietate de accesorii mici, în partea de jos a stick-ul aderă la loc fix, USB-C prin cablu de date, etc., accesoriile nu sunt murdar, și de stocare este clar dintr-o privire.

3、Modelat Exact: Proiectat pentru GOPRO MAX și accesoriile sale, împreună cu capacul obiectivului pentru a proteja aparatul de fotografiat de la demontare.

4、Protecție pentru Utilizare: amortizor de șoc și rezistent la presiune de locuințe amelioreaza eficient impact extern și oferă protecție completă pentru GOPRO MAX.

5、Netedă și Delicată: tesatura de Înaltă calitate este de preferat, durabil si rezistent la uzura, confortabile, riguroase, mașină de linia de margine, măiestrie rafinat face sac netedă și delicată.

Lista De Ambalare:

1*Sac De Depozitare

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

  • Numărul De Model: GoPro MAX Geanta de transport
  • Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca: gopro
  • Nume De Brand: SHZONS
  • Material: Nailon
  • Tip: Sac Greu

Etichete: gopro max accesoriu, mișcarea aparatului foto, TEKCAM, gopro helmet mount, keytool max accesorii, gopro x accesorii, mount gopro, display lcd pentru camera de acțiune, camera ip xiaomi, cadru panoramic.

Scrie o recenzie

De înaltă Calitate, Sac de aparat de Fotografiat Negru Coajă de Protecție Accesorii Pentru Camera GoPro MAX Panoramică Mișcare aparat de Fotografiat Sac de Depozitare

De înaltă Calitate, Sac de aparat de Fotografiat Negru Coajă de Protecție Accesorii Pentru Camera GoPro MAX Panoramică Mișcare aparat de Fotografiat Sac de Depozitare

Scrie o recenzie

Produse similare