Produs nou

2-în-1 Bust de Ridicare si Talie Formator Reglabil Cârlig și buclă de Închidere cu Fermoar pentru Femei Shapewear de Îngrijire a Sănătății Personale Bretele Sprijină E

999 Produse

51.24lei

-32%

76.47lei

Adauga la lista de dorinte

2-în-1 Bust de Ridicare si Talie Formator Reglabil Cârlig și buclă de Închidere cu Fermoar pentru Femei Shapewear EK-Element Nou caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. Dorinta de a fi perfect figura clepsidră?Acest 2-in-1 Bust de Ridicare si Talie Trimmer îl face ușor de a pierde excesul de greutate și au un fizicul subțire.

2. Smulge pentru Măgulitor Curbe.Instantaneu inveleste burtica ta și forma taliei pentru o buna, tonifiat silueta.Fibrele elastice îmbrățișare spate și părțile laterale pentru un plus de suport lombar.

3. Maximizează Eficiența de Ardere a Grasimilor.Viteza de ardere calorii proces, și păstrează muschii cald.Îmbunătățiți-vă de antrenament & vărsat de lire sterline rapid.

4. Netezește Flabs & Stimulează Chestline.Dispunând de un non-alunecare benzi construit în fabricatie, se ascunde sub o cârpă moale impecabil, în timp ce accentuarea piept cu sub-sutien design

5. Cel Mai Bine Figura Hugging Se Potrivesc Si Confort.Realizate din spandex tesatura.Confortabil, usor elastic material și se mută cu corpul tău în timp ce efectuează orice activitate.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: Spandex

Dimensiuni:Bust Talie Lungime

S:68cm 60cm 53cm

M:72cm 64cm 54cm

L:76cm 68cm 55cm

XL:80cm 72cm 56cm

2XL:84cm 76cm 57cm

3XL:88cm 80cm 58cm

Pachetul Include:

1 x femei shapewear

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

  • Tip De Element: Bretele Și Sprijină
  • Material: Alte
  • Nume De Brand: Breathleshades
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: femei shapewear
  • Efect: Grijă Os

Etichete: produs de îngrijire a sănătății, pentru sănătate, înapoi de sănătate, dureri de spate, produs de sănătate, sănătate bărbați, massag, sănătate și bunăstare, înapoi massag, piciorul massag.

Scrie o recenzie

2-în-1 Bust de Ridicare si Talie Formator Reglabil Cârlig și buclă de Închidere cu Fermoar pentru Femei Shapewear de Îngrijire a Sănătății Personale Bretele Sprijină E

2-în-1 Bust de Ridicare si Talie Formator Reglabil Cârlig și buclă de Închidere cu Fermoar pentru Femei Shapewear de Îngrijire a Sănătății Personale Bretele Sprijină E

Scrie o recenzie

Produse similare