Produs nou

Nobsound MS-30D MKII Bluetooth amplificator Amplificator tub suport 110V 220V amplificator MS-10D MKII upgrade amplificador

999 Produse

882.64lei

-4%

929.09lei

Adauga la lista de dorinte

Nobsound MS-30D MKII Bluetooth amplificator Amplificator tub suport 110V 220V 2.1 canale amplificator MS-10D MKII upgrade

MS-30D : Bluetooth și USB funcții

MS-30D MKII : Bluetooth și USB funcții, se Adaugă interfață OPTICĂ, cablu coaxial interface, interfață subwoofer

Rezumat:

MS-30D performanță a Sunetului amplificator tub delicate dens, culori vibrante și cu o notă de extravaganță, sunet puritate și transparență, dau un aspect plăcut textura DACA înaltă densitate solidă pan la Biserica sunet bogat pe larg câmp de sunet cu o varietate de producție audio-vizuală de un puternic sentiment de corp, voce și sunet melodic dă un sentiment de eleganță și sunet plin simțul auzului, pune intindere buna, forță, viteză și frecvență foarte joasă elastic simt bine .

Acest MS-30D tub amplificator cu o mare dinamică de tensiune preamplificator vezica biliară, curent de mare rezistență scăzută tranzistor amplificator de putere de combinație pentru a se asigura că circuitul are destul de dinamic, de lățime de bandă, distorsiune redusă.

Dacă ascultați muzică sau mobilier acasă sunt o alegere buna.Acesta are o grosime de negru a crescut la fel de blând, dulce și atinge farmec, deosebit de potrivit pentru a juca idilic usurinta elegant de muzică clasică.

Caracteristici: USB MP3 player de muzică

Suport bluetooth reda muzică

USB MP3 Player de Muzică: muzică Suport format WMA / WMV / MP3 / APE / FLAC și alte formate de muzică

S pecial caracteristici: suport usb de înaltă calitate, formate de muzică juca, 4.0 bluetooth audio receiver, suport calculator telefon, music play , cel mai suport 5-10 metri.

Cască funcția: suport 16 OHM -64OHM Cască

Putere de iesire: 500 mw

Vindem este autentic produs cu anti-contrafacere eticheta cod de verificare

Parametrii de produse:

Model: MS-30D

Tensiune de intrare: 110V / 220V 50/60Hz

Putere de ieșire: 25W + 25W 16ohm / 45w +45w 4ohm

Consum de putere: 100W

De electroni tub: 6N2 * 2 + 6P1 * 2

Treble: - + 10DB

Bass: - + 10DB

Impedanta de intrare: 47Ω

Intrare Sensibilitate: 300mV

SNR: 80db

Răspuns în frecvență: 25Hz --- 18KHz

Impedanta de iesire: 4 --- 8 oh

Greutate: 6kg

Dimensiune: 28cm * 27cm * 14cm (D * W * H)

Selecție de intrare:

CD-ul de intrare

Bluetooth / USB intrare

DVD-ul de intrare

În Bluetooth / USB intrare de stat, în cazul în disc U de conectare, greu prioritare U disc player de muzică

Dacă nu există nici un disc U de conectare, de a începe să introduceți Bluetooth stat de telefon mobil conexiuni

MS-30D MKII,se Adaugă interfață OPTICĂ, cablu coaxial interfață, subwoofer, interfata :

Avem dreptul exclusiv de agenți de vânzări pentru original dispozitivele care susțin 100 ~ 130V 50/60Hz:

1 x Amplificator

1 x cablu Audio

1 x manual de Utilizare

Stimate cumpărător, ByJoTeCH Trade Inc.au magazine online Profesionale,en-gros și cu amănuntul de vânzare diferite tipuri de Produse Electronice fabricate în China.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine.Scopul nostru este de a Face cele mai Bune noastre pentru a Vă Servi pentru a Oferi de Fiecare Electronice Produse de care ai nevoie.Am promisiunea de a oferi cea mai mare rata de cantitate și de preț.Sincer si calitatea este principiul nostru de afaceri.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.

În regim de urgență Serviciul este China post EMS.

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

1. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate la noi în termen de 7 zile de la data primirii.dacă timp de peste 7 zile,se consideră că este FOLOSIT și NU vom emite o rambursare sau înlocuire.

2. În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

3. La primirea revenit pachet în starea inițială, și ambalare, cu toate componentele și accesoriile.Va vom returna banii plătiți integral.După atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția pe Sistemul.

1. Toate Elementele depinde, avea 24 de luni Fabricarea modelului de Garanție (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea) Accesorii de vin cu o Garanție de 3 Luni.

2. Dacă unele elemente se întâmple vina timpul utilizării, vă rugăm să ne spuneți motivul specific și dovezi pentru dovada este un element problemă.Apoi va vom trimite noul articol să vă prezint și cum să-l repare gratuit.Costul de transport maritim urs atât vânzător și cumpărător în jumătate.

  • Canale: 3 (2.1)
  • bass: - + 10DB
  • SNR: 80dB
  • Tensiune: 110V / 220V
  • Pachet: Da
  • Putere De Ieșire: 25W + 25W 8ohm / 45w +45w 4ohm
  • Numărul De Model: MS-30D
  • Nume De Brand: nobsound
  • Stil: Tub Amplificator
  • Putere Maximă Per Canal: 25W
  • Greutate: 5
  • Răspuns în frecvență: 25Hz --- 18KHz

Etichete: v tub amplificator, bluetooth nobsound, hifi amplificator fet, tub mic preamp, Phono MM, 6p1, 2a3 tub, 300b, preamplifi, pur amplificator audio.

Scrie o recenzie

Nobsound MS-30D MKII Bluetooth amplificator Amplificator tub suport 110V 220V amplificator MS-10D MKII upgrade amplificador

Nobsound MS-30D MKII Bluetooth amplificator Amplificator tub suport 110V 220V amplificator MS-10D MKII upgrade amplificador

Scrie o recenzie

Produse similare