Produs nou

Ciocan De Lipit Statie De Stand Sudare Lupă Clip Clemă 3 Mâna Ajutându-Lupă De Masă De Lipit, Instrumentul De Reparare

999 Produse

78.87lei

-19%

98.57lei

Adauga la lista de dorinte

{infomodule}

Caracteristici:

- 3 Tipuri de Lentile de Mărire: 3X mână de ajutor lupa este ideala pentru lipit, modele de construcții, reparații electronice, proiecte DIY, bijuterii, hobby-uri și meserii.În timp ce 4,5 X auxiliar loc de lentile și 25X auxiliare obiectiv adăuga un plus de zoom atunci când aveți nevoie pentru a vedea mai multe detalii complicate.

- Brate reglabile: Birou lupă cu 360° rotație gât și îndoaie brațele vă permite să reglați lentilele în poziția în cazul în care aveți nevoie de ea cel mai mult, ceea ce e mai mult, cleme de sprijin și cleme crocodil sunt reglabile, astfel încât să puteți simți mai convenabil și confortabil atunci când îl folosiți.

- Super Luminos: Lupa Stația Echipat cu 10 super-luminos LED pentru a oferi un luminată uniform zona de vizualizare chiar și în condiții de lumină scăzută.Luminile rula pe 3 baterii AAA (Nu sunt incluse) sau o sursă USB, cum ar fi o bancă de putere sau de perete plug-in.

- Ferme și Stabile: Complet reglabil mână de ajutor cu clemă și cleme crocodil, fier de suport, tavă de metal, instrumente de 3 cutii și bază mai stabilă, ușor pentru a regla înălțimea și lățimea, această mână de ajutor vă permite să se concentreze pe deplin munca pe care o faci fără a fi nevoie să vă faceți griji că instrumentul va înclinare de peste sau de mișcare.

- De largă Utilizare: Un instrument util pentru lipit, construirea de modele, sudare, colectarea de timbru, reparatii electronice, proiecte DIY, bijuterii, biologice observare, hobby-uri și meserii, etc.

Caietul de sarcini:

Tip: LED Lumina de Sudare Lupa

Material: ABS + Acrilic + Metal

Culoare: Alb, Negru

LED Cantitatea: 10

Lentile de mărire: 3X / 4.5 X / 25X

Putere: 3*AAA baterii (Nu sunt incluse)/cablu USB(Inclus)

Element Dimensiune Totală: Aprox 185*95x240mm

Dimensiunea de bază: 185x85mm

Pachetul include:

1 x LED Clip Tip Lupa

1 x Cablu USB

  • Cu Lumina Sau Nu: Da
  • Nume De Brand: ZEAST
  • Sursa De Lumina: Lumina LED-uri
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: În Picioare Stil

Etichete: lishuai magnetic sudare clemă împământare, apuca mâner pentru baie, universal clemă de lipit, aliajul de lipit staniu, ksger t12, newacalox lipire, mâna a treia, 3 parte, Stație De Lipire, sudare clemă.

Scrie o recenzie

Ciocan De Lipit Statie De Stand Sudare Lupă Clip Clemă 3 Mâna Ajutându-Lupă De Masă De Lipit, Instrumentul De Reparare

Ciocan De Lipit Statie De Stand Sudare Lupă Clip Clemă 3 Mâna Ajutându-Lupă De Masă De Lipit, Instrumentul De Reparare

Scrie o recenzie

Produse similare