Produs nou

Energia solară Fântână de Apă a Pompei Solare Fontein Pasăre Fantana Apa de Fantana Plutitoare Iaz de Gradina Decor cu 7 Duze

999 Produse

60.58lei

-39%

100.96lei

Adauga la lista de dorinte

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

▲Descriere Produs

Descriere:

*1. Tensiune nominală: 7V

*2. Putere Nominală: 1.5 W

*3. Panou Solar: monocristalin silicon

*4. Tensiune de lucru: DC 7V

*5. Curent de lucru:150mA

*6. Maxima de Ridicare: 100 cm

*7. Debit maxim: 180L/H

*8. Pompa de Viață: >20000 ore

*9. Pompa De Zgomot:

*10. Ambalare Dimensiuni: 205 x 165 x 92 mm

Notă:

Dacă este necesar, pompa poate fi condusă de back-up cu baterii în timpul scăzut de lumina soarelui.Activați comutatorul situat pe partea din spate a panoului solar.Dacă acumulatorul este complet încărcat, pompa va începe să funcționeze imediat.Dacă întrerupătorul este închis, pompa va fi operat de la panoul solar.

Pachetul Include:

1 x Panou Solar

1 x Brushless Pompa de Apa

7 x Duza

1 x Manual de Utilizare

1 Masă x Miza

▲ Produs Caracteristică

Caracteristici:

*1. Fantana solare este determinată de lumina soarelui, care este foarte de economisire a energiei și de mediu prietenos.

*2. Cu LED care se va aprinde automat pe timp de noapte, timp de 4-6 ore (când sursa de alimentare este suficient), aducând-o mai frumoasa scena.

*3. Baterie de rezervă: Locul panou solar într-un loc cu lumina soarelui suficient pentru a face pompa rula optim.Bateria de rezervă va fi încasat de la panoul solar în timpul funcționării normale, iar pompa va rula în mod automat în absența soarelui.

*4. Vino cu 7 duze diferite astfel încât să puteți obține 7 stiluri diferite de efect de curgere,

*5. Este potrivit pentru baie de pasăre, iaz, bazin mic, decoratiuni de gradina, stânci și waterscape, etc.

▲ Produs Arată

▲Vă Rugăm Să Rețineți

-Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

-Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Situația de bază a depozitului:

1. Logistica: conținutul include profilul companiei, firmei de afaceri existente capacitatea de descriere, compania existent de clienti (companii mari) descriere, compania de logistică putere (active proprii), compania caracteristicile serviciului, etc.

2. Depozitare: Inclusiv existente ale companiei zonă de depozitare, auto-suprafata construita, teren propriu, de stocare, modul de administrare, mediul înconjurător, etc. 3. Customer service: Acesta poate include, dacă serviciul de decontare, material, mod de administrare, avansat la nivel de sistem de informații, conținutul de plătit servicii care pot fi oferite clienților, realizabile serviciu de efecte, etc.

▲De plată

Acceptam urmatoarele metode de plata:Card de Credit, VISA, banca la Banca transfer bancar, Western Union și așa mai departe.

▲Shiping

-Vă rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare. (Dacă ești din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important)

-Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare după plata.

-Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

-Zonă de la distanță poate provoca taxă suplimentară de transport.

-Vă rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Vom face o confirmare și retrimite unul nou.

▲ De garanție

-Defecte problemă trebuie să fie prezentate în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.

-Transport prejudiciul trebuie să fie depuse în termen de 5 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.

▲ Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!

  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune Nominală: 7V
  • Numărul De Model: JJ2025118
  • Putere nominală: 1.5 W

Etichete: acvariu iaz, pentru pompa de fantana, foarfeca, decor fântână, pompa de fantana, filtru koi, albastru fantana solare, metal case de păsări în aer liber, fântână de apă, plante de interior raft.

Scrie o recenzie

Energia solară Fântână de Apă a Pompei Solare Fontein Pasăre Fantana Apa de Fantana Plutitoare Iaz de Gradina Decor cu 7 Duze

Energia solară Fântână de Apă a Pompei Solare Fontein Pasăre Fantana Apa de Fantana Plutitoare Iaz de Gradina Decor cu 7 Duze

Scrie o recenzie

Produse similare