Produs nou

HUAWEI FreeBuds Pro Wireless Bluetooth Căști Auriculare

999 Produse

768.84lei

-4%

809.30lei

Adauga la lista de dorinte

HUAWEI FreeBuds Pro Wireless Bluetooth Căști Auriculare

Redefini anulare a zgomotului.Anula zgomotul, se arunca cu capul în bătăi.Auzi vocea-prin, rămâne mereu conectat.Simțiți-vă muzica cu HUAWEI FreeBuds Pro.Sunet captivant, inspirat de stil.

Hibrid Active de Anulare a Zgomotului, reduce Zgomotul din Interiorul și din Afara

Adoptarea Hibrid Anulare Activă a Zgomotului Tehnologie, interior cu care se confruntă și orientate spre exterior microfoane detecta afară-de-ureche si in ureche zgomotul rezidual, și apoi dinamice drivere genera exacte anti-semnale de zgomot.Realizarea până la 40 dB a zgomotului efect, HUAWEI FreeBuds Pro vă permite să experiență de liniște și puritate.

Inteligent Dinamică, ANC, Citiți Împrejurimile, pentru a Optimiza de Anulare a Zgomotului

Recunoașterea sunete ambientale inteligent, HUAWEI FreeBuds Pro, switch-uri de anulare a zgomotului modul corespunzător, pentru o mai potrivită experiență auditivă.

Modul Ultra

Stai pe spate cu profund de anulare a zgomotului îmbunătățită atunci când călătoresc.Pierde-te în muzică și stai departe de perturbare.

Confortabil Mod

Te ține concentrat reducând zgomotele de hârtie flipping, dactilografiere, calculatoare și conversații ocazionale la locul de muncă, biblioteci și alte medii liniștite.

Modul General

Bucurați-vă de muzică captivantă sau sunete de joc în străzile pline de viață sau aglomerat cafenele ca zgomotele ambientale sunt foarte reduse.

Modul de voce, Lasa Sunetul Prin, Face Vocea Clar

Nu este nevoie să-ți scoți căștile.Doar o apăsare lungă, puteți comuta la modul de conștientizare și reconectați cu împrejurimile.Vocea unica Mod reduce la sunete ambientale pentru a face uman voci afară.Astfel încât să nu pierdeți aeroport emisiuni sau o discuție cu prietenii trecere.

Uimitoare de Sunet în Fiecare Moment

HUAWEI FreeBuds Pro oferă puternic și dinamic de sunet astfel încât să puteți bucura de muzică autentică ca esti in concert live.

Zgomotul De Afară, A Auzit Vocea

Noul Hibrid de Apel de Anulare a Zgomotului combină un 3-mic sistem și os senzor de voce pentru a reduce zgomotele de fundal și de a spori voci umane pentru apeluri extrem de clare.

Simt Briza, Nu Zgomot

Pernuțele' delicate windproof structura și lichid de proiectare mecanică a elimina orice sunet fluierat cauzate de frecarea cu aerul.Simțiți-vă liber să se bucure de briza atunci când mersul pe jos, alergare și ciclism.

Antenă Duală, Conexiune Fără Sudură

Dispunând de un dual-antenă de proiectare, HUAWEI FreeBuds Pro oferă o gamă largă de acoperire a semnalului.Chiar daca telefonul este in geanta, buzunar sau intervenții privind zona, HUAWEI FreeBuds Pro oferă încă conexiune stabilă.

Stilul care Vorbește pentru Tine

HUAWEI FreeBuds Pro vine în trei culori diferite pentru a se potrivi sunetul te iubesc: elegant și edgy Argintiu cu subtile luciu metalic, elegant și discret Ceramice Albe pentru un stil sofisticat, clasic Negru de Carbon, care merge cu cele mai multe ocazii.

Control inteligent de la vârful Degetelor

Extrem de sensibil senzorul răspunde corect la cererile tale.Cu bețivan, apăsați sau vârf de cuțit, puteți transforma în sus sau în jos volumul, să ia apeluri, sau schimba cu ușurință muzica.Interacțiuni inteligente, ușor de controlat.

Gata a Trecut, Bucurați-vă de cele mai Bune

Cu anularea zgomotului transformat-off, o singură încărcare va aduce până la 7 ore de ascultare, și de până la 30 de ore atunci când este cuplat cu încărcare caz.De asemenea, puteți utiliza smartphone-ul sau tableta pentru a inversa-taxa caz de încărcare în timp ce sunteți pe drum.

Pop, Conectați-Vă, Du-Te

Deschide caz de încărcare, un pop-up ar trebui să apară pe telefonul dvs., care vă solicită pentru prima dată decojit sau cv-uri de conectare, în timp ce arată cât de mult le-ați lăsat bateria.

Inteligent Compact De Detectare

Cu inteligent Compact de Detectare a analiza dopuri de urechi care ți se potrivesc în urechi, după port, puteți alege cele mai potrivite pentru a vă bucura mai bine de anulare a zgomotului și mai captivantă a sunetului.

AI App de Viață

Descarcă AI Viață App, și puteți activa Modul de Voce în modul de conștientizare.Huawei smartphone utilizatorii pot căuta și descărca AI app de Viață în Huawei AppGallery.Alte Android, utilizatorii pot scana codul QR pentru a descărca aplicația prin referire la Manualul de Utilizare în pachet.AI Viata Aplicația NU este disponibil pe iOS sau Windows smartphone-uri încă.

Verde Și Sănătos

Obținerea Clasa I de Certificare industrială globală de certificare SGS, HUAWEI FreeBuds Pro inovatoare tehnologie verde preia conducerea în rândul industriei verde standarde.

  • Stil: In-Ear
  • Buton De Control: Da
  • Control Al Volumului: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Huawei
  • Metoda De Încărcare: Caz de încărcare
  • Versiune Bluetooth: 5.0
  • Vocalism Principiu: Conducție Osoasă
  • Activă A Zgomotului De Fond: Da
  • Numărul De Șoferi: 2
  • Este wireless: Da
  • Comunicare: Wireless

Etichete: magazin de căști fără fir, bem bluetooth căști, dispozitiv de management de cab jbl, bluetooth primit, onoare, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, ios pavilioane, airpod appl, albastru căști bluetooth.

Scrie o recenzie

HUAWEI FreeBuds Pro Wireless Bluetooth Căști Auriculare

HUAWEI FreeBuds Pro Wireless Bluetooth Căști Auriculare

Scrie o recenzie

Produse similare