Produs nou

433MHZ 315MHZ Wireless RF Control de la Distanță Comutator DC8V 12V 36V 48V 85V 1CH 30A Releu Receptor + Telecomanda De la Pompa de Apa

999 Produse

28.33lei

-12%

32.21lei

Adauga la lista de dorinte

SPECIFICAȚIE 1. Tensiune de lucru: DC12--48V 2. Sarcina maxima: 30A Releu, sarcină Rezistivă≤25A, sarcină Inductivă≤20A 3. Frecventa de lucru:315MHZ 433Mhz 4. Primirea Sensibilitate:-104dBm 5. Funcția opțiune:de Moment / de Comutare / de Închidere 6. Modulație Modul:CERE-7. Modul de potrivire: Inteligent cod de Învățare 8. Modul de ieșire:contact Uscat /Tensiune de ieșire 9. Shell:Da 10. Temperatura de lucru : -30~+70 11. Dimensiune:65x40(mm) Instrucțiuni:

Despre modul de Lucru :

De moment : Împingeți butonul de la distanță , releul se conectează, eliberați butonul de la distanță , releul dis-conectează.

Comutare : Apăsați o dată butonul de la distanță , releul se conectează , apăsați de două ori butonul de la distanță , releul dis-conectează .

Închidere : apăsați Un buton de la distanță, releul se conectează, împingeți butonul de la distanță B, releul dis-conectați-vă.Setarea de modul de lucru:

De compensare cod :

Împingeți butonul de învățare pe receptoare de 8 ori , codurile vor fi curățate .

După clearning cod, toate de control de la distanță nu poate funcționa nici mai mult.

Învățarea cod : (de moment)

Apăsați cheie de învățare(pe Receptor) dată de timp , LED-ul (pe Receptor)va clipi o dată.Când LED-ul este pornit, apăsați butonul de control de la distanță(vrei să înveți), LED-ul (pe Receptor)va clipi de 3 ori și apoi se stinge, de Învățare pentru a reuși.

Învățarea cod : ( Comutare )

Apăsați cheie de învățare(pe Receptor) de 2 ori , LED-ul (pe Receptor)va clipi de 2 ori.Când LED-ul este pornit, apăsați butonul de control de la distanță(vrei să înveți), LED-ul (pe Receptor)va clipi de 3 ori și apoi se stinge, de Învățare pentru a reuși.

Învățarea cod : ( Închis )

Notă: atunci Când vă alegeți pentru modul de blocare , în scopul de a învăța mai mult control de la distanță , aveți nevoie pentru a învăța două tipuri diferite de buton , prima dată învățat este de "PE", a doua oară învățat pentru "OFF".

De exemplu : butonul A=, button B = OFF

Apăsați cheie de învățare(pe Receptor) de 3 ori , LED-ul (pe Receptor)va clipi de 3 ori.Când LED-ul este pornit, apăsați butonul de control de la distanță(vrei să înveți), Apăsați butonul de la distanță A, LED flash de 3 ori .Împingeți butonul de la distanță B, Led flash de 3 ori .După 3 secunde , LED-ul indicator va fi oprit , de Învățare pentru a reuși.

A = LA , B = OFF .

NOTA 1 :

Sistemul poate stoca timp de 25 de buc de telecomenzi , dacă de la distanță a obține mai mult de 25 buc , t el receptorul se va opri de lucru sau nu funcționează corect.

NOTA 2 : receptoarele din magazinul nostru sunt în principal utilizate împreună cu produsele conexe în societatea noastră.Dacă doriți să utilizați propria transmițător, vă rugăm să confirmați dacă frecvența de operare, tipul de chip și rezistență la vibrații de transmițător sunt în conformitate cu al nostru.Dacă nu, ei vor reuși să se potrivească.NOTA 3: a 1. Vă rugăm să nu acuzat de funcționare, trebuie să opriți alimentarea, și funcționarea după testarea corectă și energie electrică. 2. Te rog schimba imediat bateria atunci când de la distanță de control de tensiune este insuficientă, (atunci când tensiunea bateriei este insuficientă, în general, ajunge aproape de transmitere ) 3. Vă rugăm să acorde o atenție pentru a evita masca de metal,echipamente de mari dimensiuni ,puternic interferențe electromagnetice depus atunci când se utilizează wireless RF produse,și pentru a evita prea scurt distanța dintre telecomandă și receptor bord . 4. Vă rugăm să evitați anormale utilizarea produsului.Anormale utilizând va reduce performanța produsului și de viață, când în serios se poate deteriora produsele și face chiar un pericol pentru dumneavoastră în condiții de siguranță Notă: 433mhz și 315 mhz sunt disponibile ,315mhz va fi trimis dacă nu există cerere privind frecvența 4.Pachetul Inclus:

O:1 x Receptor

1 x Transmițător ( cu baterie )

B: 1 x Transmițător ( cu baterie )

  • Frecvența: 315 \ 433mhz
  • Nume De Brand: SECOLUL AOKE
  • Utilizarea: Universal
  • Pachet: No
  • Canal: 1
  • Numărul De Model: 12V-48V-1ch
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sprijin APP: No
  • Comunicare Wireless: RF

Etichete: 315 receptor, pompa de vid 36v, motor 36v moto, mini panou de control, pompa de iaz 36v, 315 mhz rf emițător și receptor, pompa de circulatie 36v, pompa booster 36v, 12v 1ch, 315Mhz.

Scrie o recenzie

433MHZ 315MHZ Wireless RF Control de la Distanță Comutator DC8V 12V 36V 48V 85V 1CH 30A Releu Receptor + Telecomanda De la Pompa de Apa

433MHZ 315MHZ Wireless RF Control de la Distanță Comutator DC8V 12V 36V 48V 85V 1CH 30A Releu Receptor + Telecomanda De la Pompa de Apa

Scrie o recenzie

Produse similare