Produs nou

Perete Montate pe Cap de Animal Grădină Rășină Decor Craniu Cap de Oaie

999 Produse

66.03lei

-41%

113.84lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

- Cameră de oaspeți decor, acest teribil, la rece, turnat rasina replica cap de oaie craniu decor este perfect Vest de familie tinuta.Această rășină schelet de decorare perete se va adăuga un adevărat sud-vest de decorare perete la domiciliu sau la birou.

- De înaltă calitate de decor craniu, craniul este de rășină turnată, de mână-pictat alb.Aceste coarne lungi sunt în mod natural finalizată.

- Perfect conceptul de animal-friendly oi craniu cadou

Caietul de sarcini:

- Material: rasina

- Produs Detaliate Dimensiuni: Dimensiuni Produs: 25.5X17.5X6cm/10.04X6.89X2.36 inch pe

Pachetul Include:

1 Bucată De Rășină Cap De Animal Decor

Notă:

În mitologia greacă, pentagrama este un simbol al zeiței pământului; Celtics sens pentagrama ca simbol al Pluto zeita Morgan, și mistici cult simbolul, numindu-l "nașterea cinci cercuri suprapuse".Prin urmare, în mister, ascuțit, Pentagrama reprezintă "viața" și "sănătate", care sunt folosite ca simboluri magice să se roage pentru fericire, precum și farmece și simboluri pentru a trata leziuni și boli.

Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală a elementului ai primit ar putea fi fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus.Între timp, vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness / contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte

Etichete: planta sta, gradina din oțel animale, 42 inch stand tv, accesorii gradina, varanda, replica craniu, moda vânzător, animale gradina copii, sportster xl883, home decor animal grădină.

Scrie o recenzie

Perete Montate pe Cap de Animal Grădină Rășină Decor Craniu Cap de Oaie

Perete Montate pe Cap de Animal Grădină Rășină Decor Craniu Cap de Oaie

Scrie o recenzie

Produse similare