Produs nou

G Spot Vibratorul Clitoridian pentru Femei Cupluri Vibrator,rezistent la apa baterie Reîncărcabilă, Vibrator Fluture Stimulator Clitoris Sex-Shop

999 Produse

94.68lei

-52%

197.30lei

Adauga la lista de dorinte

Despre Produse:

1--------- Cuplu vibrator si super flexibil – Introduce capul mare a punctului G, vibrator în corpul tău, în timp ce capul mic direct stimuleaza clitorisul tau.Conceput pentru a îmbunătăți schimbul de distracție în viața ta sexuală în timp ce stimularea punctului g și a clitorisului.Loc confortabil în timp ce încă lăsând suficient loc pentru om să intre și să împărtășească distracție

2---------100% rezistent la apă și materiale de înaltă calitate---jucarii Sexuale vibratoare sunt 100% rezistent la apa, astfel încât de curățare și joacă în cadă nu va fi o problemă.Făcut dintr-un seif și material de silicon moale, oferă o siguranță și confortabil de atingere pentru o mai autentică experiență sexuală.

3---------Reîncărcabilă și fără Fir de Control de la Distanță: Acest vibrator clitoridian are o încărcare magnetic de bază care pot fi ușor și rapid încărcată prin intermediul USB inclus cablu de andocare.Telecomanda gama este de până la 10 metri, vă puteți împărtăși fericirea cu partenerul tau, sau vă puteți bucura de ea atunci când ești singur.

Puternic și liniștit: Acest portabil G-punctul vibratorul clitoridian pentru femei are o 4-------------- puternic modul de vibrații cu un nivel maxim de zgomot de numai 40db; prin urmare, îl puteți Folosi în condiții de siguranță în orice loc public, fără griji despre a fi descoperit de oricine.Simțiți-vă liber să se bucure.

Despre garantie :

Dacă elementul nu corespund descrierii sau sunt defecte, o rambursare completă va fi dat. (Nu ezitati sa dau comentarii rău sau neutru comentarii, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, credem că schimbul va permite să obțineți rezultate mai bune.)

despre acel produs

Toate produsele sunt 100% noi, disponibil și atent verificate inainte de livrare.

Toate produsele sunt realizate medicale, materiale de calitate, 100% în condiții de siguranță și inofensiv pentru organism.

Despre livrare

Va vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de țară și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și de alți factori.Dacă nu ați primit comanda la timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce ar trebui să fac dacă am întâlni o problemă de produs?

Vă rugăm să folosiți acest produs în conformitate cu manualul produsului.Dacă nu este încă disponibil, vă rugăm să contactați serviciul clienți la timp.Vă rugăm să nu deschideți orice dispute.Credem că comunicarea efectul este mult mai bine.

Despre orele de lucru

Datorită diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajul va fi răspuns în termen de o zi lucrătoare.vă rugăm să așteptați cu răbdare.

desigur

Ne tratăm clienții ca și prietenii noștri.Sperăm că puteți cumpăra mai multă fericire la noi și vă faceți griji mai puțin.Sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să nu uitați să ne lăsați un 5 stele, comentariu.

  • Material: Silicon
  • Material produs: Piele-friendly silicon
  • Sugestiv Sexual: No
  • Modul De Vibrație: 7 moduri de Vibrație
  • Numărul De Model: HJL45
  • Dimensiune: 3.7in*2.48in
  • Pachet: Confidențialitate pachet
  • Mărfuri De Certificare A Calității: 3C
  • Metoda De Încărcare: USB de încărcare magnetic
  • Caracteristicile Produsului: C-în formă de fluture vibrator
  • Tip: G-Spot
  • Nivel rezistent la apa: IPX 7 impermeabil
  • Nume De Brand: YEAIN
  • Zgomot: Mai puțin de 40 de decibeli
  • Obscene Imagine: No

Etichete: metru de grasime din metal, kraft carton bobina, tastatura lenovo 1030, kraft color capacitate, plic kraft 15x10, glucometrul freestyle gratuit, jambiere deschis picioare, kraft cutii cadou set, metru de tesatura stretch.

Scrie o recenzie

G Spot Vibratorul Clitoridian pentru Femei Cupluri Vibrator,rezistent la apa baterie Reîncărcabilă, Vibrator Fluture Stimulator Clitoris Sex-Shop

G Spot Vibratorul Clitoridian pentru Femei Cupluri Vibrator,rezistent la apa baterie Reîncărcabilă, Vibrator Fluture Stimulator Clitoris Sex-Shop

Scrie o recenzie

Produse similare