Produs nou

Reglabil 6 Trepte Mini aparat de sudură în puncte DIY Sudare Mașină Cu Eliberare Rapidă Pen 18650 Baterie Nichel Placă de sudură în puncte

999 Produse

185.82lei

Adauga la lista de dorinte

modname=ckeditor

Caracteristici

Aceasta este un fel de regulă de calitate sudare mașină, care este fabricat din material de aliaj de aluminiu, cu oxidare anodică suprafata, rezistente la uzură și frumos.Utilizate în principal în sudura de nichel foaie de baterii cilindrice, NI-MH baterie nichel-cadmiu baterie 18650 si etc..poate sudare sute de puncte de sudură pe cele mai utilizate nichel placat cu foi de 0,1 mm-0,12 mm.Puteți avea un try.

*Ia notă pentru a încărca complet bateria înainte de utilizare.*

De la built-in baterie este un mare rata de descărcare a bateriei, pentru transport și depozitare, de siguranță, puterea bateriei este foarte scăzut și operațiunile de sudură nu sunt posibile înainte de încărcare.Este recomandat pentru sudarea de foi de nichel sub 0,12 mm.

Caietul de sarcini:

Nume: Mini Aparat De Sudură În Puncte

Material: Carcasa De Metal

Unelte: 1-6 Unelte

Sudura Tensiune de Ieșire: 4.2 V (max)

De sudare Curent de Ieșire: 650A (max)

Sudare Grosime: 0,1-0,12 mm

Portul de încărcare: Tip-c

Curent de intrare: 5V, 2A

Baterie: 2 x 5V, 6500mAh baterie cu litiu (incluse)

Element dimensiune: 178 * 87 * 27mm / 7.01 * 3.43 * 1.06 în

Element greutate:aparat de sudare prin puncte: 400g / 14.11 uncie

Sudare pem: 100g / 3.53 uncie

Dimensiuni ambalaj: 200 * 100 * 50mm / 7.87 * 3.94 * 1.97 în

Pachetul greutate: 750g

Caracteristici:

Fabricat din material de aliaj de aluminiu, cu oxidare anodică suprafata, rezistente la uzură și frumos.Se poate sudare sute de puncte de sudură pe cele mai utilizate nichel placat cu foi de 0,1 mm-0,12 mm. 6 trepte de putere de ieșire reglabilă, sudare mult mai exacte.

Ieșire viteze indicator luminos(roșu), numărul de indicatorul luminos corespunzător producția de unelte.

Echipat cu energie electrică indicator luminos(albastru), numere diferite la spectacole diferite electric cantitate, 1 lumina(5-25%,flash

Modul automat și modul manual reglabil, cu modul de ieșire indicator luminos, modul automat-stânga galben activa, modul manual-dreapta galben lumină aprinsă.Interfață de tip C 2A intrare, 6700mAh aparat de sudare prin puncte pot fi încărcați complet în decurs de 3 ore. 400 mm timp sudare pen pentru operare flexibil.

Utilizate în principal în sudura de nichel foaie de baterii cilindrice, NI-MH baterie nichel-cadmiu baterie 18650 si etc..Aur-placa terminal de sudare pen, cu amendă de conductibilitate și rezistență de contact joasă, ușor detașare și ușor pentru carucioare.

2mm îngroșa pur benzi de cupru, supperlow rezistența internă a crește capacitatea de supracurent.

Built-in de înaltă rata de polimer baterie, curentul maxim de ieșire este de până la 650A, și poate în mod continuu de sudură mii de puncte după ce a fost încărcat complet.

Controlul temperaturii sondei pentru controlul temperaturii protectii, automat de închidere, atunci când temperatura este mai mare decât 60℃.

Ambalare Includ:

1 x Aparat de Sudare prin puncte

1 x Sudare Pen

1 x Manual de Utilizare

1x Placat cu Nichel

  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: aparat de sudură în puncte
  • Unelte: 1-6 unelte
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • De Sudare Curent De Ieșire: 650A (max)
  • Portul De Încărcare: TIP-C
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: dot sudor, sudură în puncte, pen sudor, li-ion de sudură, dentare aparat de sudură în puncte, caramida sluban, diy sudor, Canon 600d, 77d canon, placa de control inverter aparat de sudura.

Scrie o recenzie

Reglabil 6 Trepte Mini aparat de sudură în puncte DIY Sudare Mașină Cu Eliberare Rapidă Pen 18650 Baterie Nichel Placă de sudură în puncte

Reglabil 6 Trepte Mini aparat de sudură în puncte DIY Sudare Mașină Cu Eliberare Rapidă Pen 18650 Baterie Nichel Placă de sudură în puncte

Scrie o recenzie

Produse similare