Produs nou

Electric Țânțar swatter 1200mAh 3000V Utilizatori Bug Electrica Swatter Zbura Racheta Insecte Ucigaș de Încărcare USB Acasă Utilizatori Bug

999 Produse

53.93lei

-37%

86.96lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

-- Built-in 1200mAh baterie si rapid de încărcare USB: Conectați în orice încărcător USB pentru a încărca bateria operate swatter zbura rapid și eficient, cel mai convenabil produs, nu neet a schimba bateria.Pentru a evita poluarea mediului de baterii de unică folosință.

-- Built-in lumina violet de lumină: Built-In de Țânțari lampă, Doar pune-l pe și de pe, Țânțar va zbura la el și să fie ucis!Potrivit țânțari obiceiuri, utilizați lumina violet margele care pot elibera 395mm de țânțari atragerea de lungime de undă, și diamant innenet cu puternice de transmisie a luminii, poate ucide tantari eficient.

-- Saft touth: Trei niveluri de Securitate Grila de Proiectare, Există două straturi de izolație plase de protectie pe fata si spate, nici curent pentru a preveni șocurile electrice.Mijlocul de nivel rețea fină are un low-curent de tensiune în condiții de siguranță, care este în intervalul de siguranță pentru oameni și o puternică tensiune pentru tantari si muste.

- Ușor de utilizat: Acest țânțar zapper este ușor de curățat după utilizare.Tantar organismul nu va fi prins în interiorul.

Caietul de sarcini:

Numele: 2-în-1 Electric de Țânțari Zapper

Tensiune: 3000V

Violet lungime de undă: 360-400nm

Curent de încărcare: 60±20mA

Putere nominală: 5W

Litiu Baterie: 1200mAh

Frecventa: 50Hz

Dimensiune: Aprox.50.5x22cm/19.9x8.7

Culoare: Alb, Negru

Pachetul Inclus:

1 x 2-în-1 Electric de Țânțari Zapper

1 x USB de Încărcare

1 x Baza

1 x Manual de Utilizare

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-0.5-1cm diferențe datorită măsurare manual.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Cu Baterii: Da

Etichete: cana swatter, pentru acasă, lampa de țânțari, electric de țânțari racheta, bug killer, fli capcana, swatter zbura km, țânțar racheta, zbaturi, rachete de, panou cu led-uri de studio.

Scrie o recenzie

Electric Țânțar swatter 1200mAh 3000V Utilizatori Bug Electrica Swatter Zbura Racheta Insecte Ucigaș de Încărcare USB Acasă Utilizatori Bug

Electric Țânțar swatter 1200mAh 3000V Utilizatori Bug Electrica Swatter Zbura Racheta Insecte Ucigaș de Încărcare USB Acasă Utilizatori Bug

Scrie o recenzie

Produse similare