Produs nou

EC90 șa Șa MTB Drum Șei de Biciclete de Munte, Biciclete de Curse Șa PU Respirabil Moale Perna Scaunului Accesorii pentru Biciclete

999 Produse

95.18lei

-49%

186.64lei

Adauga la lista de dorinte

Bine ati venit la magazinul nostru

Să se bucure de minunile naturii împreună!

▲ DESCRIERE PRODUS

Material: gel moale suprafața de piele + otel arc

Culoare: negru / alb / rosu (ca în imagine)

Dimensiuni: lungime 240mm * lățime 143mm

Lista De Produse:

1* Șa De Bicicletă

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

▲ PRODUS CARACTERISTICĂ

1.Acest hotel confortabil de drum biciclete șa va ajuta să distribui presiunea de pe spate pe suprafața de șa.Elimina sta dureri osoase thoughout mult timp cu bicicleta.

2.Ergonomic proiectat scaun cu structura gol.Are o excelentă la șocuri și maximă fermitate să relief punctele de presiune în zonele sensibile.Sprijinul de care aveți pentru plimbare mai lungă fără a se confrunta cu zeflemea, durere sau durere.

3.Montarea atât bărbații, cât și femeile.Scaun realizat din gel moale din piele poate ajuta la ameliorarea căldura și transpirația în timpul ciclism.

4. greutate de lumină biciclete scaun potrivit pentru toate tipurile de biciclete.Ușor de instalat.

PRODUS ARATĂ

★ ★despre noi

◆ Despre linia noastră de producție

De stat-of-the-art tehnologia de producție și de stat-of-the-art echipamente de producție se pot întâlni oricare din nevoile dumneavoastra pentru sporturi în aer liber echipament de

◆ Despre depozitul nostru

Spațiu de stocare mare, rezonabil echipamente, îngrijite de planificare, pot garanta calitatea și cantitatea.

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

  • Shell Material: Piele
  • Utilizarea: Biciclete De Munte
  • Utilizator: BĂRBAȚI
  • Categorie: Scaunul Din Față Mat
  • Numărul De Model: YL190578
  • Dimensiune: 240mm*143mm

Etichete: drum de munte scaunul de la bicicleta, aluminiu șa, caz din piele de șa, ciclul roata decal, carbon ec90, curse scaun scaun, xbox simulator de curse scaun, ec90, bicicleta mtb, ktm motocross.

Scrie o recenzie

EC90 șa Șa MTB Drum Șei de Biciclete de Munte, Biciclete de Curse Șa PU Respirabil Moale Perna Scaunului Accesorii pentru Biciclete

EC90 șa Șa MTB Drum Șei de Biciclete de Munte, Biciclete de Curse Șa PU Respirabil Moale Perna Scaunului Accesorii pentru Biciclete

Scrie o recenzie

Produse similare