Produs nou

2019 noile Faruri Led-uri de Lucru de Ceață Lumina 30W 24V Culoare Dual Beam de Mare pentru BA20D H4 T19 Moto, ATV, SUV-ul Jeep Tractor Yacht Camion

999 Produse

111.45lei

-30%

159.23lei

Adauga la lista de dorinte

2019 noile Faruri Led-uri de Lucru de Ceață Lumina 30W 24V Culoare Dual Beam de Mare pentru BA20D H4 T19 Moto, ATV, SUV-ul Jeep Tractor Yacht Camion

În căutarea de încredere LAMPA de CEAȚĂ sau de mare/fazei scurte a FARULUI?Această M1 lampă de lucru funcționează pentru tine.

M1 premium faruri de ceață lumina va crește siguranța dumneavoastră în timp ce conduceți în condiții meteorologice nefavorabile sau pe timp de noapte.Oferind un adevărat de înaltă performanță ANTI-CEAȚĂ model durabil de lumină, acesta va depăși cu ușurință fabrica proiectoare ceata.Această lampă adoptarea de noi germinare mod de OPTICĂ LENTILE BIFOCALE cu ANTI-ORBIRE, crește foarte mult luminozitatea lămpii și reduce în mod eficient lumina de împrăștiere și de reflexie.M1 faruri/ lumina de lucru vă poate ajuta să obțineți o viziune clară înainte, în timpul zilei sau noaptea, este echipamentul ideal pentru diverse vehicule, cum ar fi ELECTROMOBILE, MOTOCICLETE, ATV-uri, SUV-uri, UTV, JEEP, TRACTOR, IAHT, CAMION, MOTOCICLETA, SCUTER, etc.

Caietul de sarcini

.Tensiune de lucru:9V-24V DC .Culoare: Alb+Galben .Putere: 30W/bec (3 buc de chips-uri de lucru pentru un singur fascicul mod, total 6 buc de chips-uri ) .Real Lumen: Până la 3000 Lms/bec .Anti-ceata si Anti-orbire: Disponibil .Led-Uri De Lentile: Lentile Bifocale .Tip LED: Led de Înaltă Calitate Chips-uri pentru CREE .Temp Culoare: Alb Rece/ Galben .Rezistent la apa rate: IP 68 .Shell Material: Aliaje De Aluminiu Aerospațial .Temp De Lucru: -20℃~+50℃ .Tip conector: Plug and Play . 300% mai mare decât stocul faruri cu Halogen .Durata de viata: Pana la 50.000 Ore de utilizare regulată .Standarde Si Certificari: ISO9001, CE, ROHS, FCC.

Caracteristică:

1. Super Luminozitate: Adoptarea de BUNE CHIPS-uri PENTRU CREE, integrat cu noua tehnologie OPTIC LENTILE BIFOCALE MOD eficient de a crește luminozitatea și reduce lumina difuză și reflectată lumina. 2.Anti-Ceață: HIGH BEAM MODUL cu LUMINĂ GALBENĂ, potrivit pentru conducere pe timp de noapte și în vreme severă pentru ceață, ploaie, gheață sau zăpadă. 3. Anti-Orbire: EVITA ORBIREA șoferului înainte sau vehicule din sens opus. 4.Rezistent la apa: IP68 mai bine decât IP67. 5. Răcire rapidă: Utilizat în industria AEROSPAȚIALĂ ALIAJE de ALUMINIU de locuințe și de MARE VITEZĂ MUT VENTILATOR cu consum redus (12000rpm). 6. Plug and Play: rezistent la apa PLUG INTEGRAT CU SOFER, mai ușor de utilizat. 7. CanBUS-Gata: Erori pentru diferite vehicule. 8. Ușor de instalat: LAMPA LED CU UNIVERSAL SPRIJINIREA placuta, simplu pentru a se potrivi lampa de pe propriul vehicul. 9.Mini Dimensiune: 5.7X5X5.6 CM (LXLXH).

Plata 1) Vom accepta Qiwi, Mastercard, Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile.Shippment 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. 2. Comenzile procesate în timp util după plata de prelucrare a făcut. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt reale element .Acestea sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil cu un răspuns.Garanție 1. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 3. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

  • Putere: 30W
  • Temperatura De Culoare: 3000K
  • Tip De Material: Industria Aerospațială Aliaje De Aluminiu
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Poziția: Mijloc
  • Grad De Protecție: ip68
  • Nume De Brand: GX
  • Fascicul De Unghiul: La fața locului
  • temperatura de lucru: -20℃~+50℃
  • Tip: Lumina De Lucru
  • Tip De Element: Far cu Led-uri de Lucru Lumina de Ceață pentru BA20D H4 T19 Moto

Etichete: lanterna edc, lampă de cap pentru atv-uri, jeep wrangler, 9d led, lampa led, ba20d condus 6v, ba20d, spote led 12v, led motocicle, h6 condus motocicleta.

Scrie o recenzie

2019 noile Faruri Led-uri de Lucru de Ceață Lumina 30W 24V Culoare Dual Beam de Mare pentru BA20D H4 T19 Moto, ATV, SUV-ul Jeep Tractor Yacht Camion

2019 noile Faruri Led-uri de Lucru de Ceață Lumina 30W 24V Culoare Dual Beam de Mare pentru BA20D H4 T19 Moto, ATV, SUV-ul Jeep Tractor Yacht Camion

Scrie o recenzie

Produse similare