Produs nou

Legume&Fructe Carne De Azotat De Reziduuri Alimentare De Siguranță A Mediului Tester Instrument

999 Produse

306.64lei

-17%

373.95lei

Adauga la lista de dorinte

Suport de dropshipping și comerț cu ridicata. 100% Original și cu acces gratuit după-vânzare de garanție.

Descriere Produs:

1:Test categorie: fructe, legume, carne 2:Portabil și compact: compact și ușor dispozitivul este suficient de mic pentru a încăpea în buzunar sau e usor de luat in geanta ta dacă te duci. 3:Ușor de utilizat, interfata: color de înaltă rezoluție de afișare oferă un ușor de utilizat interfață cu nostru unic de acid azotic și intuitivă de a testa software-ul care vă permite să vizualizați rapid sigure și de calitate, fructe, legume și carne. 4:rezultate Rapide si precise: arată nitrat de test rezultatele în mai puțin de 10% în doar 3 secunde. 5:Separate, sonde pentru teste: testul Unic sonde sunt ușor pentru a introduce în fructe, legume și carne pentru nivelurile de nitrați, fără a compromite alimente.

Caietul de sarcini:

Timp de măsurare: ~3 secunde; Culoare: verde Material: ABS eroare de Măsurare gama: mai Puțin de 10%; alimentare: acumulator litiu-ion; capacitate Baterie: 720 mAh; USB de încărcare curent: 310 mA; gama de tensiune de alimentare: 5 V; Utilizare de pana la 20 de ore; Dimensiuni: 12.2*6.2*1.4 cm Greutate: 282 de grame.TFT color sn rezolutie: 320х240; temperatura de Operare: 0- + 60 °С.

Conținutul Pachetului:

1* Siguranța Tester Instrument

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Tip: Instrumente De Specialitate
  • Material: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Instrumente De Specialitate De Tip: Alte
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Numărul De Model: Tester De Siguranta Instrument
  • Alimentare: Acumulator Litiu-Ion
  • Certificare: CE / UE

Etichete: greentest, verde de testare eco5, nitrat tester, pentru nitrați, tester apa, produsul tester, alimente metru, tester pentru fructe, nitro tester, npk tester.

Scrie o recenzie

Legume&Fructe Carne De Azotat De Reziduuri Alimentare De Siguranță A Mediului Tester Instrument

Legume&Fructe Carne De Azotat De Reziduuri Alimentare De Siguranță A Mediului Tester Instrument

Scrie o recenzie

Produse similare