Produs nou

11KW 220V Piscină de Încălzire Termostat Piscină SPA boiler Electric Pompa

999 Produse

614.89lei

-10%

683.23lei

Adauga la lista de dorinte

11KW 220V Piscina & SPA, Cadă Fierbinte boiler Electric DigitalThermostat

ST seria piscină încălzitoare sunt special folosite pentru mici piscină mai mică decât 5CBM, masaj, piscină termală, la căldură și să păstreze cald; în același Timp, poate fi un asistent pentru pompă de căldură pentru încălzire.Acest produs adoptă cele mai recente constantă controler de temperatura, senzor de temperatură înlocuiește tradiționale magnetic comutator de debit, acesta îmbunătățește foarte mult de probleme gratuit în timpul de lucru, adaptabilitate de mediu apă și stabilitatea.

Important:

1. Citiți cu atenție manualul pentru a afla mai multe despre incalzitor de instalare și funcționare, și a verifica parametrii înainte de instalare.

2. Verificați sistemul de circulație mai întâi înainte de a porni sistemul de încălzire.

3. Nu dezasamblați niciodată încălzire, atunci când conectarea la sursa de alimentare.

4. Niciodată nu porniți de încălzire, fără apă

5. Nici comutatorul de alimentare este proiectat pentru încălzire.Panoul frontal comutator poate transforma doar de pe controler, astfel, ar trebui să taie de pe linia principală de alimentare înainte de a efectua lucrări de întreținere sau reparații.

6. O împământare corespunzătoare este importantă.

7. Porniți pompa de circulație pentru cel puțin 2 minute înainte de a porni sistemul de încălzire, și opriți pompa de circulație de cel puțin 2 minute după ce opriți încălzirea.

8. Odată neașteptat de mare la temperatura de 60℃(140℉)apare, temperatura comutator taie sistem.Ai nevoie să taie principal de alimentare, va soluționa vina și așteptați ca temperatura să scadă sub temperatura normală, apoi apăsați pe "Reset" buton pentru a reporni sistemul de încălzire.

Sistemul de Control automat de căldură-up procedura

1. Etapa de pregătire

După ce vă reconectați la putere sau dacă temperatura apei este de 1℃ sub utilizator setare temperatură de cel puțin 10 minute după intrarea în așteptare etapă, încălzire intră în faza de pregătire.'POMPA de LUCRU'indicator lumini.Dacă indiciu mesajul " nu apare pe panel în termen de 2 minute, iar temperatura apei este de 1℃ mai jos utilizatorului setarea temperaturii după 2 minute, încălzire intră în următoarea etapă de pre-căldură etapă.

2. Pre-căldură etapă

În această etapă, încălzire încălzește timp de 10 secunde și așteaptă timp de 90 de secunde. "Încălzire", indicatorul se aprinde pentru 10 secunde.Dacă indiciu mesajul " nu apare pe panel, iar temperatura apei este de 1℃ sub utilizator setare temperatura, încălzire intră în următoarea etapă de căldură-up etapă.

3. Căldură-up etapă

În această etapă, toate elementele de încălzire se aprinde, iar indicatorul de încălzire se aprinde la fel de bine.Dacă indiciu mesajul " nu apare, încălzire va încălzi până la 1℃ mai sus utilizatorului setarea de temperatură, atunci încălzire indicatorul clipește timp de 2 minute.După aceea, pompa de circulație se oprește pentru modelele cu pompă de circulație de control.Incalzitor intră în următoarea etapă de așteptare etapă.

4. Așteptare etapă

Așteptare etapă durează cel puțin 10 minute. 10 minute mai târziu, dacă temperatura apei este de 1℃ sub utilizator setare temperatura, încălzire sare la etapa de pregătire, în caz contrar, rămâne în așteptare etapă.

Automat de căldură-up proces este non-oprire și va continua să circule prin toate etapele până când sistemul de control sau de încălzire este oprit.Ai putea cere pentru modele separate cu pompa de circulatie funcția de control.

Funcțiile panoului de Control

▲ Crește utilizator setare a temperaturii de 1 ° c sau 2 ° c.

▼ Scădere utilizatorului setarea de temperatură de 1 ° c sau 2 ° c.

Buton de comutare

1. Comuta între unitatea de temperatură: Apăsați # butonul pentru mai mult de 3 secunde, pe panoul afișează ℃ și ℉ în viraje.Eliberați butonul după ce unitatea pe care doriți să alegeți apare, 5 secunde mai târziu, panou de restaurare pentru a afișa ora curentă temperatura apei.

2. Comuta între senzori de temperatură: Apăsați# buton, panoul va clipi și se afișează temperatura măsurată de senzorul de temperatură 2. După 5 secunde sau apăsați#din nou butonul, panou va restabili pentru a afișa curent temperatura apei, care este măsurată de senzorul de temperatură 1.

Temperatura de afișare și stabilirea

1. Afișaj de temperatură în intervalul 6℃~53 ° c 43 ° c~127℉。

2. Setarea temperaturii între 22℃~50℃ sau 72 ° c~122℉,implicite din fabrică temperatura este de 42℃。

3. Setați temperatura

Apăsați butonul▲ sau ▼ pentru a mări sau micșora setarea de temperatură de 1 ° c(2 ° c), iar panoul clipește și a afișa setarea de temperatură. 5 secunde mai târziu, grupul se oprește din clipit, confirma setarea schimba și de a restabili temperatura curentă de afișare.

4. Dacă reconectat la putere, utilizatorul reglarea temperaturii este setat la temperatura de 42℃.

Sistem de control unic

  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Nume De Brand: VEVOR
  • Numărul De Model: ST-11HWQ220V00001V0

Etichete: 3d pool tapet, ruj drăguț, electric spa brancarde, b 131, căldură termostat, cifre termostat, de încălzire a piscinei, bazin de înot, gradina de apă, cablu electric de incalzire.

Scrie o recenzie

11KW 220V Piscină de Încălzire Termostat Piscină SPA boiler Electric Pompa

11KW 220V Piscină de Încălzire Termostat Piscină SPA boiler Electric Pompa

Scrie o recenzie

Produse similare