Produs nou

Egg Incubator Hatcher Trapa Control Digital Al Temperaturii 7 Ouă, Păsări De Curte Pui

999 Produse

94.85lei

-9%

105.38lei

Adauga la lista de dorinte

Caietul de sarcini

Putere: ≦20W

Frecventa: 50HZ / 60HZ

Tensiune de alimentare: AC 110V / 230V AC

Temperatura: 38℃±1℃ (0℃--40℃ Reglabil)

Numărul De Trapa: 7

Material: Plastic

Dimensiuni: 165*165*160 mm

Pachet Inclusiv

1 X Ou Incubator

1 X Manual

NOTĂ: Incubator NUMAI, Ouăle NU SUNT INCLUD.

Apăsați butonul Introducere

1."Set" ----Temperatura butonul de setare.Apăsați tasta "Set" o dată, o lumină albastră iese și puteți face setări de temperatură, Apăsați tasta "+" sau "-"pentru a regla temperatura, apăsați tasta "Set" din nou pentru a salva datele și ieșire.

2."+"----Apăsați-l pentru a crește temperatura.

3."-"----Apăsați-l pentru a scădea temperatura.

Operațiunea Introduceri

1.Conectați-l la AC220V, lumina roșie iese și aparatul va fi în modul de funcționare (încălzire în interiorul începe să lucreze).

2.Vă rugăm să adăugați apă atunci când veți începe să-l folosească.

3.Vă rugăm să se incalzeste înainte ca aparatul să înceapă să lucreze, verifica e 38℃ sau nu, dacă nu, pls setați-l să fie de 38℃ potrivit apăsați butonul instrucțiuni.

4.Vă rugăm să opriți de putere după preîncălzire.Umple tava cu apă cu apă, pune-l în tava de ou și a pus ouă în tava de ou, apoi pune pe un capac de mașină și porniți alimentarea.

Atenție

1.Vă rugăm să opriți de putere de fiecare dată înainte de a deschide capacul aparatului;

2.Vă rugăm să adăugați apă la fiecare una până la două zile;

3.Ou pentru incubație trebuie să fie ouă fertilizate.

1. Dacă doriți să cumpere bunuri de peste de peste 100 de dolari pentru o singură dată în magazinul nostru, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți pentru a obține o reducere , mai cumperi , discount mai mult vei primi. 2. Dacă sunteți total cheltui peste 150 de dolari in magazinul nostru , poate te pot lăsa cu caracter personal și a informațiilor , și vom lua legătura cu tine și te adaug VIP grup de clienți , astfel încât să puteți obține o reducere la Serviciul Clienți VIP.Nu vom divulga informațiile dumneavoastră personale, fără permisiunea dumneavoastră, și vom respecta orice decizie ai lua, este de până la tine .

1. Timp de preparare:avem nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Vă rugăm să verificați adresa dvs. atunci când scrie în Funkit.ro,dacă doriți să modificați înainte de a ne expediați-le,vă rog să observați-ne noua adresa. 3. Despre Taxe Vamale.

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri,Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.

Vă rugăm să înțelegeți,cu toate acestea,taxa vamală este în afara controlului nostru .

Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca. 1. Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole. 2. Dacă doriți să cumpere ceva pentru en-gros , liber să ne contactați , pentru en-gros , avem clienți exclusiv servicii pentru tine .puteți primi servicii mai bune . 3. Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil. 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele.

2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ. 3.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca întotdeauna să te ajut,sper să se stabilească lung de afaceri cu tine. 4.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere și disputa de pe site-ul.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. 1.Salutăm dropshipping foarte mult,și dacă puteți asigurați-vă că ordinul a fost stabil,putem trimite produt în 48 de ore.Unele produse ne pot trimite produsul in 24h.

2.Dacă ai avut mai multe ordine într-o singură zi, putem face CSV pentru tine . 3.Ne accepte paypal

  • Numărul De Model: Egg Incubator set
  • Material: Plastic
  • Animale De Ferma De Tip: pui
  • Nume De Brand: pecute

Etichete: incub, egg incubator, pui mare incubator, incubator de ou, automate de ou incubator de transport gratuit, incubator automat 10, poziția ou incubator, auto alimentator de pasăre, moare de pui, inkubator controller.

Scrie o recenzie

Egg Incubator Hatcher Trapa Control Digital Al Temperaturii 7 Ouă, Păsări De Curte Pui

Egg Incubator Hatcher Trapa Control Digital Al Temperaturii 7 Ouă, Păsări De Curte Pui

Scrie o recenzie

Produse similare