Produs nou

Tactic Grele Mănuși De Performanță De Securitate În Aer Liber Plin De Deget Mănuși Touch Screen De Înaltă Rezistență La Impact Respirabil Mănuși

999 Produse

59.59lei

-25%

80.52lei

Adauga la lista de dorinte

* Suntem de lucru toate eforturile pentru a câștiga fiecare cumpărător de satisfacție.Dacă aveți o problemă cu achiziționarea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, vom face mai mult pentru a rezolva problema.Vă mulțumesc foarte MULT pentru înțelegere și cooperare. *Noi avem propria noastră fabrică, cu absolut avantaj de preț, bine ati venit la en-gros. *Devenit un fan al acestui magazin, puteți avea mai reduceri.Puteți obține, de asemenea, fan cupoane pe data de 15 a fiecărei luni, astfel încât să puteți cumpăra mai multe și mai bune produse.

Adoptă respirabil nailon elastic și de înaltă performanță, material microfibra, tesatura respirabil, cusut cu fir dublu, aceste mănuși au o durabilitate mare, rezistenta la abraziune si rupere.Reglabil încheietura mâinii, design ergonomic se potrivește în mână, ține-ți în mișcare.Turnate greu ciolan și armat palma, oferă dexteritate și flexibilitate.Spre deosebire de alte generală tactice mănuși în piață, aceste mănuși sunt îngroșa proiectat pentru a oferi un impact mai mare rezistență la mâinile tale.Creșterea prietenos atinge funcție a trei degete parte din manusa, astfel încât să puteți atinge ecranul telefonului sensibil și de a folosi convenabil.Mare pentru mai multe sporturi în aer liber cum ar fi camping & drumeții, vânătoare, motociclete, motociclete, ciclism, călărie și etc. De asemenea, potrivit pentru anumite tipuri de muncă, cum ar fi exploatarea și prelucrarea lemnului și industria grea.

Nume produs: Tactic Blindat Plin cu Degetul Mănuși Caracteristici: Palm anti-alunecare de umplutură, Design Ergonomic, Rezistent la Impact, absorbant de Sudoare, Respirabil, cu uscare Rapidă, rezistent la Uzura, Fibra de Carbon Shell, Touch Screen Compatibil, Puternic Velcro, Ajustabil Materiale: Nylon, Microfibra, Bumbac, Fibra de Carbon Culoare: Negru, Verde, Maro Marime: S / M / L / XL Gen: Unisex Sezon: Toate Anotimpurile Manșetă: Încheietura mâinii cu Velcro Dimensiune (de Palmier perimetrul/latime): Mic: 7.1-7.9 inch / 3.35-3.54 inch Mediu: 7.9-8.7 inch / 3.54-3.74 inch de Mare: 8.7-9.1 inch/ 3.94-4.13 inch X-Large: 9.1-9.8 inch / 4.33-4.53 inch Datorită măsurare manual, vă rugăm să permiteți-0,12 inci discrepanță.

1 Pereche de Manusi

Vă rugăm să îndeplinească plata în termen de 7 zile după licitație se termină.Dacă nu doriți ca elementul după plasarea comenzilor, doar simțiți-vă liber să mă contactați pentru a anula comanda.Bun venit wholesale!

Timp de livrare: Elementul va fi livrat în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată prin China Post sau HK Post și în mod normal nu durează 15-50 zile lucrătoare de sosire.Vă rugăm să rețineți internaționale de livrare este extrem depinde de Firma de Curierat și Obiceiurile Locale/Taxe.Dacă timpul de livrare este depășească așteptările dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru ajutor.Avem, de asemenea, de aprovizionare cu DHL, UPS, EMS express de transport maritim, în care s-ar putea trebui să plătească taxă suplimentară de transport.Contactați-mă pentru detalii taxele inainte de a comanda (telefon NR.este necesar pentru expres internațional de transport maritim, vă rugăm să rețineți telefon nr.în timp ce plata.) Atenție: Vă rugăm să cuprindă următoarele informații cu plata: Numele tău complet Dvs. complet și precis adresa și codul de post Numărul de telefon (post office necesită clienților un număr de telefon pentru livrare internationala)

Schimb,ReplacementReturn cererea este acceptată, în termen de 15 zile de la cumparator la primirea coletului. (Cu excepția contrived deteriorarea sau utilizarea necorespunzătoare). 100% banii înapoi garantat!Vă rugăm să contactați-mă pentru a reveni detalii înainte de a părăsi orice feedback-ul și joasă DSR scoruri, vă mulțumesc.

100% satisfacție garantată, vă rugăm să contactați-mă în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția.Scopul meu final este să rămână satisfacție a clienților în fiecare dintre achizițiile lor.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul meu, vă rugăm să lăsați-mi un feedback pozitiv și 5 scoruri DSR.Vă mulțumesc foarte mult!

  • Caracteristici: Respirabil, Ciolan De Coajă De Paza, Căptușit Palmier
  • Material: Poliester
  • culoare: negru Maro verde
  • Exact Materialul: Poliester, Nailon, Microfibra, Bumbac, Fibra De Carbon
  • Sub-caracteristici: Rezistent La Impact, Cârlig Agățat De Design, Puternic Velcro
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 000004
  • Stil: Mănuși De Seară, De Zi Cu Zi Mănuși, Mănuși De Lucru
  • manșetă: Încheietura Mâinii Cu Velcro
  • Sezon: TOATE

Etichete: baie de ecran, impactul gratuit mănuși, inaltime impact mănuși, impact mănuși găsi, crăciun proiector de film, impactul ecran, fata proiector ecran, iarna impact mănuși, tesatura pentru proiector ecran alb mat, impact mănuși de ulei.

Scrie o recenzie

Tactic Grele Mănuși De Performanță De Securitate În Aer Liber Plin De Deget Mănuși Touch Screen De Înaltă Rezistență La Impact Respirabil Mănuși

Tactic Grele Mănuși De Performanță De Securitate În Aer Liber Plin De Deget Mănuși Touch Screen De Înaltă Rezistență La Impact Respirabil Mănuși

Scrie o recenzie

Produse similare