Produs nou

433MHz DC 12V/24V 16CH canal telecomandă fără fir transmițător și 16-canal receptor

999 Produse

72.26lei

-39%

120.41lei

Adauga la lista de dorinte

Vă mulțumim pentru achiziționarea companiei noastre de design și fabricarea de wireless controller inteligent, 16 drum de 16 releu comutator semnal de ieșire și de a lucra cu o lumină, se pot face motorului dispozitiv de control pentru a realiza pozitiv și invers;Sau, de conversie de comutare și diverse de control special cerințele programului.Utilizate în principal electric ușă, fereastră, echipamente de ridicare, gateway, avansate, de control industrial și de securitate, industrie și alte domenii.Controlerul fără fir, cu receptor de înaltă confidențialitate, capacitate de stocare mare, stabil de performanță, consum redus de energie caracteristice și ușor de utilizat, fără tradiționale jump linie sau formați codul întrerupător codificare, semnalul emis de pus doar control de la distanță pentru primirea controlerul primește și depozitare, pot fi realizate.Pierdut în procesul de utilizare, dacă înveți bine de la distanță de control nevoie pentru a șterge primirea controller în stocarea de informații, nu va fi pierdut de la distanță de control de la distanță de control de la primirea controller, să-și recâștige acces la reinvete din nou de master pentru a utiliza.

Mod de a lucra

APDC - 15/16 am cinci lucrări: semnal de auto-blocare, semnalizare centralizare, semnale de blocare, și de când încuietorile și sistemul de blocare 1, semnalele de blocare - apăsați tasta 1 de învățare 2 blocare, semnal, apăsați tasta 2 tasta de învățare 3, semnal de centralizare, apăsați butonul de control de la distanță de 3-cheie de învățare 4, 1 ~ 8 semnal de auto-blocare și 9 ~ 16 drum nu bloca coexista, apăsați tasta 4 de învățare 5, 1 semnal de auto-blocare și 2 ~ 16 drum nu bloca coexista, în funcție de cele 5 cheie de învățare de la distanță de control

Modul de ieșire

1, semnalele de blocare: apăsați tasta 1 de învățare Apăsați tasta 1, și 1 cheie corespunzătoare a releului de fuziune ține de absorbție, apoi apăsați 1, nr. 1 releu decuplat;Apăsați tasta # 2 si # 2 chei corespunzătoare a releului de fuziune ține de absorbție, și apoi apăsați 2, nr. 2 releul deconectat;3 ~ 16 B,Deține muncă în conformitate cu bucla.Notă: dacă înveți bine receptor doriți să modificați la o altă funcție, vă rugăm să va studia receptor din nou după qing cod la cod.

Metode de învățare:

1, tensiune de lucru: 12 VDC /24V DC 2, curent static: 7 ma sau mai puțin 3, temperatura de lucru: - 20 la + 70 4, primirea sensibilitate: p - 105 MC 5, frecventa de lucru: 433 MHz 433,92 MHz 6, control tensiune, opțional, un ac sau dc 7, curent de ieșire: 5 sau mai puțin 8, dimensiune: 125 mm x 78 mm x 30 mm 2, semnalul de blocare: apăsați tasta 2 de control de la distanță de studiu Țineți cheia cu telecomandă 1, și corespunzător relee și 1 cheie, să meargă după releu de deconectare, apăsați tasta # 2 și corespunzătoare a releului și a 2 cheie, să mergem după deconectare;3 ~ 16 cheie de muncă în conformitate cu bucla. 3, semnal de centralizare, apăsați butonul de control de la distanță de 3-cheie de învățare Apăsați tasta 1, releul de fuziune ține de absorbție a nr. 1, apăsați 2, nr. 1 releu de deconectare, fuziunea cu 2 chei corespunzătoare a releului suge ține;3 ~ 16 cheie de muncă în conformitate cu bucla. 4, 1 ~ 8 semnal de auto-blocare și 9 ~ 16 drum nu bloca coexista: apăsați tasta 4 de învățare Corespunzătoare cu control de la distanță de 15 releu, printre ei 1 ~ 8 drum pentru funcție auto-blocare, 9~ 16 drum pentru funcția de blocare. 5, 1 semnal de auto-blocare și 2 ~ 16 drum nu bloca coexista: în funcție de cele 5 cheie de învățare de la distanță de control 16 și corespunzătoare de control de la distanță releu, printre ei 1 drum de auto-blocare functia de 9 ~ 16 drum de blocare distractiv

După cheie de învățare lumina, apăsați receptorul este să lăsați-l să meargă, în starea de învățare;funcția de în funcție de propriile nevoi pentru a alege potrivit studiului, un buton de pe telecomanda receptorului după primirea semnalului indicator lumini intermitente a spus odată despre învățare de succes.

Elimina metoda:

Apăsați lung pe receptor aproximativ opt secunde până când indicatorul luminos se stinge, spune că are succes clar.Receptorul poate stoca diferite de codificare despre control de la distanță de 30.

Principalii indicatori tehnici

Metoda de programare

Semnal blocare: apăsați tasta 2 de control de la distanță de studiu Țineți cheia cu telecomandă 1, și corespunzător relee și 1 cheie, să meargă după releu de deconectare, apăsați tasta # 2 și corespunzătoare a releului și a 2 cheie, să mergem după deconectare;3 ~ 16 cheie de muncă în conformitate cu bucla.Semnal de centralizare, apăsați butonul de control de la distanță de 3-cheie de învățare Apăsați tasta 1, releul de fuziune ține de absorbție a nr. 1, apăsați 2, nr. 1 releu de deconectare, fuziunea cu 2 chei corespunzătoare a releului suge ține;3 ~ 16 cheie de muncă în conformitate cu bucla. 1 ~ 8 semnal de auto-blocare și 9 ~ 16 drum nu bloca coexista: apăsați tasta 4 de învățare Corespunzătoare cu control de la distanță de 15 releu, printre ei 1 ~ 8 drum pentru funcție auto-blocare, 9 ~ 16 drum pentru funcția de blocare.1 semnal de auto-blocare și 2 ~ 16 drum nu bloca coexista: în funcție de cele 5 cheie de învățare de la distanță de control 16 și corespunzătoare de control de la distanță releu, printre ei 1 drum de auto-blocare functia de 9 ~ 16 drum de blocare distractiv

  • Pachet: Da
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: Scimagic-RC
  • Sprijin APP: No
  • Frecvența: 433 MHz
  • Canal: 16
  • Comunicare Wireless: RF
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: Comutator

Etichete: 868 mhz transmițător, rf releu 1ch 12v, unitate de control, wireless universal control de la distanță, rf switch, 423 mhz control de la distanță, de testare de la distanță, 433 MHz, 12v extinde telecomanda, scimagic usa de garaj de la distanță de control.

Scrie o recenzie

433MHz DC 12V/24V 16CH canal telecomandă fără fir transmițător și 16-canal receptor

433MHz DC 12V/24V 16CH canal telecomandă fără fir transmițător și 16-canal receptor

Scrie o recenzie

Produse similare