Produs nou

4 în 1 T6 LED-uri 400LM Biciclete Faruri cu Power Bank Telefon Mobil Rack Titularul semnal de Alarmă Difuzor Horn MTB Biciclete de Munte de Lumină

999 Produse

22.50lei

-31%

32.62lei

Adauga la lista de dorinte

Multifunctional 4 in 1 cu Bicicleta T6 LED-uri 400LM Faruri cu Power Bank Telefon Mobil Rack Titularul semnal de Alarmă Difuzor Horn MTB Biciclete de Munte de Lumină

Caracteristică:

1. Acest produs vă permite să rămas bun de la greoaie, convenabil.

2. Multifunctional: are funcții de suport de telefon mobil, claxon si faruri de bicicletă, care economisește foarte mult spațiu de biciclete și de a face aspectul general mult mai concis și frumos.

3. Upgrade 3 margele lampa, evidențiați cu rază lungă de iluminat, câmp mai larg de vedere, și pentru a asigura siguranța de echitatie pe timp de noapte.

4. Suport putere de ieșire: acesta poate fi folosit ca o sursă de energie de urgență pentru a încărca telefonul, încărcare rapidă, puternică și practicabilitatea.

5. Configurați suport de telefon mobil: potrivit pentru 4-6.3 inch telefoane mobile.

6. Șoc-absorbant pad cauciuc moale, nici un prejudiciu la telefon: Întărește capacitatea de amortizare, îmbunătățește stabilitatea, si protejeaza telefonul.

7. Trei moduri de lumina: apăsați ușor pe comutator pentru a comuta la modul de lumină, și a comuta la modul de lumină în funcție de condițiile de drum.

Lumina puternică este departe, la lumina slaba economisește energie electrică, și intermitent funcția de avertizare.

8. 130dB difuzor.

Caietul de sarcini:

Material corp: ABS

Culoare: Rosu, Albastru, Portocaliu, Negru

Capacitate baterie: 2000mAh/4000mAh

Dimensiune: aproximativ 120x60x60mm/4.72x2.36x2.36in

Net greutate: aproximativ 150g (2000mAh)/170g (4000mAh)

Prindere telefon mobil dimensiuni: 50-80mm/1.97-3.15 în (4-6.3 inch telefon mobil)

Față de lumină luminozitate: 400LM

Lampa cordon tip: 3 X T6 LED lumina alba

Modul de lumină: lumină Puternică/slabă de lumină/spargere flash

Difuzor decibeli: 130dB (apăsați lung pentru mai mult de 4 secunde pentru a comuta de sunet efect, apăsați scurt: sună de două ori, apăsați lung: continuu de apel)

Modul de sunet: 5 moduri de sunet

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Multifuncțional Lumina Bicicleta

1set X Accesorii

  • Alimentare: Baterie
  • Numărul De Model: Multifunctional Lumina Bicicleta
  • Montare De Plasament: Ghidon
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Etichete: banca de putere fără fir, mari lumini de biciclete, mic casca bicicleta lumină led-uri, biciclete lampa, 12 led far, bicicleta difuzor portabil, bicicleta lumen, alarma bicicleta, felinar t6, schiat lumini pentru biciclete.

Scrie o recenzie

4 în 1 T6 LED-uri 400LM Biciclete Faruri cu Power Bank Telefon Mobil Rack Titularul semnal de Alarmă Difuzor Horn MTB Biciclete de Munte de Lumină

4 în 1 T6 LED-uri 400LM Biciclete Faruri cu Power Bank Telefon Mobil Rack Titularul semnal de Alarmă Difuzor Horn MTB Biciclete de Munte de Lumină

Scrie o recenzie

Produse similare