Produs nou

Ammoon Wireless Sistem de Chitară 2.4 G Reîncărcabilă 6 Canale Audio Transmițător Receptor pentru Chitara Electrica Bass

999 Produse

140.48lei

-34%

212.87lei

Adauga la lista de dorinte

ammoon 2.4 G wireless de chitara cu sistem reîncărcabil de emițător și receptor, este disponibil pentru cele mai multe electric instrumente muzicale, cum ar fi chitare electrice, bass, electrice, chitare acustice, etc. 20-20KHz răspuns în frecvență largă, 24bit/ 48KHz necomprimate de transmitere a semnalului și fără probleme de mult timp cabluri de conectare, vă puteți bucura de tonul de chitara uimitoare și detalii excelente pe chitara amplificator cu ammoon 2.4 G wireless sistem de chitară oriunde si oricand.

Caracteristici:

2.4 G wireless, sistem audio, necomprimate de transmitere a semnalului și fără interferențe de radio sau TV, mai flexibil și mai stabil pentru a utiliza.

Pasiv de preluare, 24-bit/48KHz gama, latență scăzută, nici o pierdere de semnal și zgomot redus, și gama de transmisie efectiv este mai mult de 100 de metri în aer liber.

280° rotativ plug design, disponibile pentru cele mai multe chitare electrice, bass, electrice, chitare acustice, chiar potrivit pentru chitare cu vibrato-ul de sistem.

Suporta 6 seturi de dispozitive de lucru, în același timp, unu-la-un mod sau un transmițător pentru mai multe modul receptor.Plug and play, începe să joci în câteva secunde.

Built-in baterie reîncărcabilă litiu, timpul de lucru este de până la 5 ore, iar cu un cablu USB pentru o încărcare, care asigură o bună performanță pentru fiecare spectacol.

Caietul de sarcini:

Brand: ammoon

Proba Gama: 24bit/ 48KHz digitale necomprimate de transmisie

Latență: mai puțin de 12ms

Gama: mai mult de 100 de metri în aer liber

THD + Zgomot: -98dB

Gama dinamică: mai puțin de 105dB

Operare Banda: 2.4 G ISM din întreaga Lume

Răspuns în frecvență: 20-20KHz, +1dB/-3dB

Sursa de Alimentare: Built-in Baterie Reîncărcabilă Litiu

Incarcare: port USB

Element Dimensiune: 13 * 3.8 * 1.2 cm / 5.1 * 1.5 * 0.5 în

Element Greutate: 34g / 1.2 oz (pentru fiecare)

Mărimea ambalajului: 14 * 10.5 * 5cm / 5.5 * 4.1 * 2in

Pachetul Greutate: 150g / 5.3 oz

Notă:

Chitara si amplificator chitara arătat în imagine nu sunt incluse.

Lista De Pachete:

1 * Transmițător

1 * Receptor

1 * Cablu USB de Încărcare

1 * Manualul Utilizatorului(Engleză Și Franceză Și Germană Și Italiană Și Spaniolă Și Japoneză)

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Wireless Sistem De Chitară
  • Tip: Wireless Sistem De Chitară

Etichete: bucșa chitara electrica gât, 12 string chitara de gât, bass electr, chitara wireless, fender jack, ammoon chitara, chitara pedala usb, ammoon mixer, 6 chitară bas, chitara sistem wireless.

Scrie o recenzie

Ammoon Wireless Sistem de Chitară 2.4 G Reîncărcabilă 6 Canale Audio Transmițător Receptor pentru Chitara Electrica Bass

Ammoon Wireless Sistem de Chitară 2.4 G Reîncărcabilă 6 Canale Audio Transmițător Receptor pentru Chitara Electrica Bass

Scrie o recenzie

Produse similare