Produs nou

Transparent Papusa Gonflabila pentru Sex de Produse, Yin Hip Mucegai,Realiste, Sex Păpuși,Jucării Sexuale pentru Bărbați Sexy Papusa Sexy Papusa

999 Produse

49.55lei

Adauga la lista de dorinte

Bine Ati Venit Dropshipping & Comenzi En-Gros

1) Dropshipping : Livrate în termen de 24 de ore, fără factură sau orice informații de promovare, valabil număr de urmărire, livrare rapida.

2) en-Gros : Mai multe reduceri pentru comenzi vrac.

Ori de câte ori veți întâlni cu orice problemă, vă rugăm să ne contactați la prima dată, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să-l rezolve, vă mulțumesc pentru cooperare.

Transport maritim: 1. Elementele vor fi livrate în termen de 24 de ore (In zile lucratoare) dupa ce am verifica plata. 2. Va rog frumos spune-mi adresa ta de curent, după care îl plătiți în termen de 24 de ore; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, așa că vă rugăm să asigurați-vă că acesta este corect.

Plata: 1. Acceptam Alipay aici. 2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Servicii VIP: Q. Cum de a deveni clienții Noștri VIP?Un: 10 comenzi în magazinul nostru în fiecare lună, sau valoarea tranzacțiilor poate ajunge la 1000$ lunar.Sau, doar, vă rugăm să adăugați magazinul nostru ca magazinul tau preferat, va fi VIP-ul nostru.Dacă sunteți client VIP în magazinul nostru, vă puteți bucura de servicii de mai jos: 1. Discount, puteți obține 2% off de fiecare data, suma este de peste 5 bucati. 2. Cupoane, veți primi $2 cupon daca ai adauga orice produs sau magazinul nostru pentru dumneavoastră preferat. 3. Nu filigran imagini: puteți obține imagini de toate elementele din magazin fără logo-uri și filigran 4. Dropshipping: putem sprijini dropshipping fără informații de pe ambalaje

Politica de retur: singurul produs defect va fi oferit un schimb.Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Feedback: 1. Vom reuși în funcție de satisfacție.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv(Cinci Stele). 3. Dacă aveți orice întrebare de produse pe care l-ați primit, vă rugăm să ne contactați imediat și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.Multumesc pentru comanda și sper că-ți place achiziționa aici.Comentariul tau este mai mare motivația noastră.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și total serviciu, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5 stele, vă Mulțumesc!!!

  • Material: PVC
  • Obscene Imagine: No
  • Numărul De Model: tm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: zczlove
  • Sugestiv Sexual: No

Etichete: papusa trunchiului, papusa real, al meu jucării sexuale, fete pizde jucarii, gonflabile sex papusa independent vagin, sex castel de sex masculin, papusa wm, sex stroker, faianta, dildo gonflabil păpuși.

Scrie o recenzie

Transparent Papusa Gonflabila pentru Sex de Produse, Yin Hip Mucegai,Realiste, Sex Păpuși,Jucării Sexuale pentru Bărbați Sexy Papusa Sexy Papusa

Transparent Papusa Gonflabila pentru Sex de Produse, Yin Hip Mucegai,Realiste, Sex Păpuși,Jucării Sexuale pentru Bărbați Sexy Papusa Sexy Papusa

Scrie o recenzie

Produse similare