Produs nou

Rocketek Același timp, citește 5 card USB 3.0 cititor de carduri de memorie de Tip c adaptor pentru micro SD/TF CF MS compact flash microsd calculator

999 Produse

49.47lei

-34%

76.10lei

Adauga la lista de dorinte

USB 3.0 card reader Bluetooth adaptor OTG USB 2 .0 cititor de carduri XQD cititor de carduri

Card de memorie cazuri 600Mbps WIFI Adaptor SD/TF, USB 3.0 HUB USB Tastatura Numerică

Descriere Produs

Rocketek SD Card Reader USB 3.0 Hub Card Adaptor de 5Gbps Citit 5 Cărți, Perfect Magazin Foto și de Partajare Instrument pentru Fotografi!

Simultan a Citi și a Scrie la 5 Carduri pentru PC

Acest USB 3.0 cititor de carduri pentru carduri de citire și scriere la super-viteză de până la 5Gbps.S-ar putea citi și scrie pe 5 cărți în același timp, să te țină departe de hassle de constantă deconectarea și re-conectarea.

Compatibilitate Universală

Plug și să se joace pe calculator sau laptop echipat Standard cu port USB 3.0 cu cele mai moderne sisteme de operare, inclusiv Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS, Linux, sistemul de OPERARE Chrome.

Super Viteza de Transfer de Date

Suport super-rapide de transfer de date de până la 5Gbps prin interfață USB 3.0 10X mai rapid decât USB 2.0, transfer de filme HD sau fișiere în doar câteva secunde.

Design Compact

Cu design suplu și elegant, kit de mare pentru călătorie, material de aliaj de Aluminiu vă oferă o înaltă calitate, textura, ușor de a apuca și de a scoate. 7 inch cablu scurt ar reduce stresul pe port USB de pe computer și nu va afecta utilizarea adiacente porturi.

1.【5-ÎN-1 Cititor de Card】Acest Cititor de Carduri USB este cu CF/SD/TF/M2 sloturi pentru carduri, care sprijină SDXC/SDHC/SD/MMC/RS-MMC/Micro SD/TF /Micro SDXC/SDHC/UHS-I/M2 carduri de memorie.LED indicator de stare a ține pe când conectat, intermitent atunci când transferul de date.Citească și să Scrie la 5 carduri simultan.

2.【Transfer de Date Superspeed】Rapid de Date/Fișiere de Acces și Rata de Transfer Super-Viteză (5Gps) - 10X mai rapid decât USB 2.0 (480 Mbps), care vă permite să transferați filme HD sau fișiere în doar câteva secunde prin intermediul USB 3.0. Compatibil cu USB 2.0, 1.1 și 1.0.

3.【Largă de Compatibilitate】Pentru conexiune USB 3.0, compatibil cu Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS, Linux, sistemul de OPERARE Chrome.Cu design suplu și elegant, plug and play, nici un driver necesare pe dispozitive compatibile.

4.【Slim & Compact】Atât de util și atât de compact usb card reader este un kit de mare pentru călătorie.Armat cablu usb 3.0, Staniu placat cu cupru pur core și multi-ecranat interior, exterior robust și rezistent la căldură conectori asigura o transmisie de date mare eficiență și durabilitate absolută.Portabil și compact, și potrivite pentru orice ocazie.

  • Numărul De Model: CR306A
  • Tip: Card CF
  • Instalare: Extern
  • Pachet: Da
  • Descrii: sd card adaptor usb
  • Caracteristici: același timp, de citit 5 cărți
  • Nume De Brand: Rocketek
  • Interfață: USB
  • Sloturi Pentru Carduri: Tot în 1 / Multi in 1

Etichete: sd cititor de carduri cf, card cf, cititor de card sd, card tf, cititor usb, rocketek usb, mult cititor de card de memorie, 128gb micro sd, de sex feminin cititor de carduri usb, microsd reader usb.

Scrie o recenzie

Rocketek Același timp, citește 5 card USB 3.0 cititor de carduri de memorie de Tip c adaptor pentru micro SD/TF CF MS compact flash microsd calculator

Rocketek Același timp, citește 5 card USB 3.0 cititor de carduri de memorie de Tip c adaptor pentru micro SD/TF CF MS compact flash microsd calculator

Scrie o recenzie

Produse similare