Produs nou

5pcs 22M Solar LED String Impermeabil Zână Ghirlanda de Lumini Șir în aer liber, Vacanță de Crăciun Petrecere de Nunta Lampă Solară Decor

999 Produse

48.40lei

-37%

78.04lei

Adauga la lista de dorinte

modname=ckeditor modname=ckeditor

caracteristică:

●Lumina de culoare: alb, alb cald

●Putere: Solar

●Lungime: 5M 12M 22M 50/100 / 200LED

● Distanța dintre fiecare LED-uri: 3.5 inch

● Panou Solar de tensiune: 2V

●Modul de lumină: stabil on / off / flash

● Timp de încărcare: > 10 ore

●Timp de lucru: 6~10 ore

produs manual:

● Folosiți-vă scena: puteți înfrumuseța terasă, terasă, verandă, cameră de familie, living, bucatarie, orice loc doriți.Adaugă o distracție, atmosferă romantică pentru familie, petreceri, nunti, etc.

● Modernizate panouri solare: alimentat cu energie solară, poate lucra până la 8 ore după ce a fost încărcat complet.Se aprinde automat pe timp de noapte și se oprește în timpul zilei.

● Rezistent la apa: Atât șir de caractere și panoul solar sunt IP68 rezistent la apa.Nu vă faceți griji despre utilizarea ei în ploaie.Dar aceasta este doar proiectat pentru a preveni ploaie.Vă rugăm să nu-l scufundați în apă.

● De înaltă calitate, moale, sârmă de cupru: Făcut de subțire și moale, sârmă de cupru și încurcate cu bobinaj pentru a evita confuzia.La lumina solara string (joasă tensiune, fără transformator) este ușor pentru a stoca și pot fi utilizate data viitoare.În plus, este ecologic, înaltă de conversie a energiei, durabil și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

● Ușor pentru a forma: fir de cupru Flexibil poate construi cu ușurință forma dorită; surround portbagaj sau foișor; în întuneric, firul devine invizibil, lăsând doar lumina stralucitoare.

notă:

1. Înainte de utilizare, îndepărtați folia de protecție de pe panoul solar.

2. Aceste lumini nu sunt pe deplin încasat la sosire.Păstrați-le la soare timp de 2-3 zile pentru a încărca complet înainte de prima utilizare.

3. Atunci când încărcarea bateriei, asigurați-vă că bateria este activată.Apoi se va încărca automat.

4. Bateria nu poate fi înlocuită.Nu încercați să-l înlocuiască.Construcția de lampa nu poate fi înlocuit.Nu încercați să înlocuiți becurile.

Pachetul include:

1 x string

1 panou solar si suport

despre noi:

*Fiecare produs este testat riguros înainte de livrare, și suntem mereu eforturi pentru a oferi produse fiabile pentru fiecare client.

*Satisfactia clientului este prioritatea noastră.Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să ne anunțați.Noi va putem ajuta cu orice probleme ați putea avea.

*Dacă vă pot da mai multe sugestii cu privire la produs, vă rugăm să ne anunțați.vom încerca să îmbunătățească în sine.Oferi produse și servicii mai bune

*Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii noastre.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră.

  • Numărul De Model: EGH002
  • Tip De Element: Margele
  • Forma: Neregulate
  • Rezistent la apa: Sring lumina rezistent la apa ,Cutie Baterie, rezistent la apă
  • Plug Type: NICI unul
  • Sursa De Alimentare: Baterie Reîncărcabilă
  • Nume De Brand: WOERDE

Etichete: cerb lampă de perete, cerb decor în aer liber, solar doc lumini în aer liber rezistent la apa, steaua impermeabil led string, cutie de instrumente decor, linie de led-uri în aer liber, osiden solare șir de lumini, lampă cu led-uri moderne, ghirlanda solara in aer liber, solar pv combina cutie.

Scrie o recenzie

5pcs 22M Solar LED String Impermeabil Zână Ghirlanda de Lumini Șir în aer liber, Vacanță de Crăciun Petrecere de Nunta Lampă Solară Decor

5pcs 22M Solar LED String Impermeabil Zână Ghirlanda de Lumini Șir în aer liber, Vacanță de Crăciun Petrecere de Nunta Lampă Solară Decor

Scrie o recenzie

Produse similare