Produs nou

Mai nou Original 38mm 42mm Ecran Tactil Digitizer Lentile de Sticlă Panou Pentru Apple Watch seria 2 3 4 40mm 44mm LCD Spart Reparatii

999 Produse

152.37lei

-10%

169.30lei

Adauga la lista de dorinte

Cele mai noi Update-38mm 42mm Ecran Tactil Digitizer Lentile de Sticlă Panou Pentru Apple Watch seria 2 Seria 3 38mm 42mm LCD Spart Reparatii

FUNCȚIONALITATE:REPARAREA, RENOVAREA RUPT DE STICLĂ EXTERIOR

PACHET:CU PACHET STANDARD

Lista de comandă: 1buc Atingeți Sticla

1buc Cadru autocolante

2 buc adeziv OCA

Descrie 1.Marfa este să atingeți sticla cu flex.Nu călire proteja de film.Fără OCA film și instrumente.Deja activat.Acesta poate fi folosit direct.

2.Produsele noastre diverse și prețul este competitiv, dacă aveți nevoie de mai mult produs, vă rugăm să contactați-mă.

3.Ne va livra bunurile de Funkit.ro, în general, dacă ai nevoie rapid de livrare, vă rugăm să ne contactați sau de a alege mod de transport maritim de unul singur.Multumesc.

Despre NOI: Noastre produse de calitate cu prețuri competitive pentru a ne permite să stea pe Telefon mobil Accesorii & Piese de Schimb Telefon Mobil piață pentru mai mult de 10 ani.Am tăiat toate de prisos cheltuieli de mai multe ori și să încerce să reducă prețurile noastre la cel mai mic nivel.În plus, noastre stricte de calitate sistem de control poate menține produsele noastre la un nivel stabil ca la final procedura de producție, ne "unul câte unul verificare" poate asigura calitatea produselor noastre.Și dacă nu găsiți nevoie de bunuri,puteți să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi ot pentru tine.Transport maritim: 1) Vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 2) Generaaly este nevoie de aproximativ 4 până la 7 zile lucrătoare de express(DHL/EMS/Fedex), și 15-35 zile lucrătoare de Funkit.ro sau China Air mail pentru a navei în țările voastre.Dacă timpul mai 35days,vă rugăm să ne contactați din timp.Noi vă va oferi un bun ajutor. 3) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

4) Daca vrei sa ai produse de repede,vă Rugăm să alegeți modul de livrare prin DHL, FEDEX sau EMS.Feedback: Am aprecia dacă ați putea să ne dea 5 STELE Feedback-ul și lăsați Feedback-ul Pozitiv pe alibaba după ce tranzacția este finalizată,si va vom oferi un discount sau un cadou pentru următoarea comandă și w e va lăsa Feedback-ul Pozitiv o dată de livrare este confirmat.Returnare și de Garanție: 1)Noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, greva etc. 2)poate returna produsul nostru pentru înlocuire sau de rambursare în termen de 3 zile de la primirea coletului.Politica noastră de rambursare este de 7 zile de la primirea bunurilor returnate.

3)Toate returna produsele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. 4)Pentru Înlocuire, taxa de returnare vor fi plătite de către Cumpărător și Vânzător va plăti înlocuire de transport maritim.

  • Dimensiune: 38mm/42mm/40mm/44mm
  • Calitate: Original
  • Tip: Ecran Tactil
  • Funcția: Renovarea vechi Touch Screen sau Repararea rupt de sticlă exterior
  • QC: Unul câte unul de testare înainte de expediere
  • Numărul De Model: Pentru Apple watch
  • Nume De Brand: SRUD
  • Livrare: În termen de Două zile Lucrătoare După ce plata dvs.
  • Numele: LCD Fața Atingeți Sticla

Etichete: k3 note, lait, cp samsung, goldway, caz acoperire pentru onoarea 20 lite, mobile realme x2 pro, apple iphone 6s plus module, sticlă vivo y81, a1457, a50 smartphone.

Scrie o recenzie

Mai nou Original 38mm 42mm Ecran Tactil Digitizer Lentile de Sticlă Panou Pentru Apple Watch seria 2 3 4 40mm 44mm LCD Spart Reparatii

Mai nou Original 38mm 42mm Ecran Tactil Digitizer Lentile de Sticlă Panou Pentru Apple Watch seria 2 3 4 40mm 44mm LCD Spart Reparatii

Scrie o recenzie

Produse similare