Produs nou

Anti-Scurgere Din Oțel Inoxidabil, Caseta De Prânz Japoneză Termos Bento De Alimente Pentru Copii Recipient De Formă Rotundă Picnic De Călătorie Pentru Depozitarea Alimentelor

999 Produse

46.79lei

-37%

74.29lei

Adauga la lista de dorinte

Rafinat și practic!De înaltă calitate din oțel inoxidabil și PP! 3 culori si 3 straturi pentru selectarea!Caracteristici: 1. Din oțel inoxidabil și material PP.Sănătoși și în siguranță.Ușor de curățat. 2. Convenabil pentru a transporta, consolidarea rezervor din oțel inoxidabil, Complet sigilat, se încălzește mai lent, spori performanțele de izolare termică. 3. A ridicat capacul de design face a ridicat capacul și cutia de corp se potrivesc bine, prelungi conservarea căldură timp și etanșe.Material: Otel Inoxidabil, PP Forma: Circular Culoare: Albastru, Roz, Verde Dimensiuni: (1 inch =2,54 cm, 1cm=0.39 inch) - Un singur Strat : 0.7 L, 15*11cm Straturi Duble : 1L, 21*11cm Trei Straturi : 1.3 L, 27*11cm Sfaturi: Fierbinte timp de menținere este de aproximativ 2-3 Ore, care se bazează pe temperatura(aproximativ 25 ℃), diferite țări și regiuni au o anumită diferență.Vă rugăm să permită pentru 0-1cm diferenta din cauza manuală de măsurare.Pachetul Include: 1 buc Cutie de Prânz

1. Plata

Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe Funkit.ro sunt prelucrate prin Alipay.

2. Informații De Transport Maritim

A. transport maritim la nivel Mondial, cu excepția unor țări.

B. Vom procesa comenzile în timp util după verificarea plății.

C. timp de Transport maritim

eu: ePacket în statele UNITE ale americii: 7-15 zile

ii: Funkit.ro / China / Singapore Air Mail: Aproximativ 15-45 de Zile lucrătoare.

iii: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus: Aproximativ 20-60 De zile Lucrătoare.În jurul valorii de 50-90 zile pentru Brazilia.

iv: Daca alegi DHL sau EMS, timpul de expediere va fi în jur de 6-15 zile lucrătoare.

D. Dacă nu ați primi elementele timpul promisiunea noastră de timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Uneori se pot întâlni situații excepționale, cum ar fi vremea rea, vacanta, schimbare de politică, loc de la distanță etc. Ne va ajuta pentru a verifica și va oferi o rambursare completă, dacă nu primiți coletul în cele din urmă.

3. Politica de returnare

Oferim serviciu de 100%, dacă produsul este deteriorat sau un alt furnizor e problema, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru detalii doar în termen de 7 zile după ce obține elementul și 30 de zile pentru a reveni.Multumesc!!!

4. Feedback-ul

A: Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să lăsați Feedback-ul Pozitiv și 5 Stele DSR scorul pentru noi!Apreciem amabilitate de sprijin.

B: Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să nu ne dea feedback negativ sau neutru direct?pentru că ne place să rezolve probleme și să-ți dea de cumpărături frumos sentiment.Deci, vă rugăm să ne contactați imediat prin mesaj.

5. Contactati-ne

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice sprijin.Este placerea noastra de a servi pentru tine!

  • culoare: albastru,roz,verde
  • Caracteristică 1: Desene Animate, Izolație Termică, Etanșe, Eco-Friendly
  • Stil: japoneze
  • Numărul de Niveluri de operare: 1 strat,2 straturi,3 straturi
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Caracteristică 2: Japoneze Termică Bento Box
  • Aplicabile Oameni: Bărbați,Femei,Adulți,Băieți,Fete,copii,Copii,student
  • Ocazie: Birou,Camping,Picnic,de călătorie,Bucătărie, Acasă,la Școală
  • Forma: RUNDA
  • Nume De Brand: Bluelin
  • Material: Din oțel inoxidabil, PP
  • Capacitate: 1 strat 700ml, 2 straturi 1000ml, 3 straturi 1300ml
  • Caracteristică 3: Container Pentru Alimente

Etichete: 240ssd, masa de prânz termo, balon alimentare, asus r500v, bento termică, container pentru a păstra mâncarea caldă, masina de alimente calde, asus eeepc, vasul pentru alimente, termos cu gât larg.

Scrie o recenzie

Anti-Scurgere Din Oțel Inoxidabil, Caseta De Prânz Japoneză Termos Bento De Alimente Pentru Copii Recipient De Formă Rotundă Picnic De Călătorie Pentru Depozitarea Alimentelor

Anti-Scurgere Din Oțel Inoxidabil, Caseta De Prânz Japoneză Termos Bento De Alimente Pentru Copii Recipient De Formă Rotundă Picnic De Călătorie Pentru Depozitarea Alimentelor

Scrie o recenzie

Produse similare