Produs nou

Original Oral B Capete de schimb pentru Oral B Periuta de dinti Reincarcabila Curat Pata Dintii Albi Ata de Acțiune Cap de Periuta de dinti

999 Produse

52.86lei

-47%

101.62lei

Adauga la lista de dorinte

Perie rotunda este inspirat de dentare instrumente profesionale pentru un dinte cu dinte curat, cu special proiectat peri optime pentru dinte acoperire Oral-B este #1 dentist-a recomandat periuta de dinti brand la nivel mondial, Compatibil cu toata gama de Oral-B reîncărcabilă mânere, cu excepția Oral-B iO reîncărcabilă periuțe de dinți & Oral-B Sonic periuțe de dinți.Oral-B recomandă periajul cu Pasta de dinti Crest pentru rezultate optime

Oral-B a fost fondată în 1949 de către Dr. Huston.Un brand profesional accent pe îngrijire orală și sănătatea dentară.

Oral-B este cel mai dentistul s-a recomandat periuta de dinti brand la nivel mondial, și prima periuta de dinti electrica marca acceptate de ADA ( American Dental Association ) pentru eficacitatea și siguranța.

Vă rugăm să acorde o atenție în plus pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare. (Dacă ești din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet , ceea ce este foarte important.)

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.

2. Comenzile vor fi livrate in termen de 48 de ore după verificarea plății.

3. Coletul trebuie s despre 7-45 zile în tranzit.Între timp, vom oferi o zi de 60 de transport maritim de garantare ( 90 de zile pentru Brazilia ), deci, dacă nu ați primit coletul tău pentru o lungă perioadă de timp er decât atât , vă vom returna.

4. B uyer are responsabilitatea de a plăti taxe vamale, dacă este necesar.Pentru mai multe fiscale întrebări, vă rugăm să contactați vamal de țară.

1. 12 luni garanție de fabricație.

2. 24-ore răspuns.Orice problemă w e va face o confirmare și să dea o soluție în termen de 24 de ore.

3. Vă rugăm să ne dea un 5 star feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Orice problemă sau nemulțumire, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cât mai curând posibil .

Compania noastra este autorizat oficial de Oral-B.

Ne-am angajat la serviciu de brand, pentru a oferi clientilor cu produse de înaltă calitate și servicii.

  • Certificare: CE
  • Produs: EB25 cap de periuta de dinti
  • Funcția: Ata De Acțiune
  • Pachet: 2 sau 4 bucăți în pachet
  • Caracteristică: Adânc Curata Dintii Elimina Placa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune: 2/4 pieces
  • Nume De Brand: Oral B
  • Grupa De Vârstă: Adulți
  • Cantitatea: 2 sau 4 capete de perie
  • Numărul De Model: EB25 înlocuire perie de cap
  • Material: Plastic

Etichete: oral b 2900, oral înlocuire b original, b orală perie de cap, periuță de dinți electrică, oral-b sonic complete, organizează periuțe de dinți, eb50, oral b pulsonic slim, ata dentara scobitoare, sfaturi oral b 3d white.

Scrie o recenzie

Original Oral B Capete de schimb pentru Oral B Periuta de dinti Reincarcabila Curat Pata Dintii Albi Ata de Acțiune Cap de Periuta de dinti

Original Oral B Capete de schimb pentru Oral B Periuta de dinti Reincarcabila Curat Pata Dintii Albi Ata de Acțiune Cap de Periuta de dinti

Scrie o recenzie

Produse similare