Produs nou

32pcs/Set Fundația set de Perii Machiaj Cosmetic de Buze Praf de Amestecare Tool Kit Ochi Fata fond de ten Pudră Perii

999 Produse

33.41lei

-19%

41.25lei

Adauga la lista de dorinte

32pcs/Set Fundația set de Perii Machiaj Cosmetic de Buze Praf de Amestecare Trusa de scule de Argint Ochi Fata fond de ten Pudră Perii

Caracteristică: Un profesionist Machiaj perii set, Include toate elementele de bază care aveți nevoie pentru aplicațiile de zi cu zi, Portabil și ușor de utilizat, Ușor pentru a lipi pulbere, culoare naturala, Convenabil pentru tine ia-si folosi.Potrivit pentru uz Profesional sau uz casnic Element detalii: Tip de Element:Pensulă Machiaj Perie Material:Nailon Păr, Material Mâner:Lemn, Cantitatea:32Pcs Folosit Cu:Seturi & Kituri Pachet Incluse: 1 set(32Pcs) Pensule de Machiaj(Suntem direct din fabrică și au brand-ul nostru.Dacă vrei să-personalizat-a făcut logo-ul dvs., vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o combinație de preț.) După-service Cum să utilizați perie: 1.Determina alegerea produsului cu pensula,începe aplicarea machiajului din centrul feței. 2.Folosind un "Push" si "Pull" mișcare,alunecare perie pe suprafața pielii să se amestece. 3.Termin de amestecare cu lumina,cu mișcări circulare.Cum să-Ți cureți Perii: 1,Locul perii în apă caldă. 2. Aplicati o cantitate mica de sampon delicat pentru perii și de a lucra într-o ușoară spumă. 3. Clătiți perii bine sub jet de apă.Veți observa că apa lăsând pensula este colorat de acoperire de protecție. 4. Continuați să clătiți până când nu culoarea de frunze perie. 5. Permite să se usuce la aer.Notă: 1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc! 2. Vă rugăm să permiteți-1-2mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.Feedback: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $2 Cupoane pentru următoarea comandă. 2. Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.Despre plata: Ne-suport VIZA, Webmoney, Qiwi Wallet, Boleto, Maestro, Western Unioin, Transfer Bancar, Bancontact, Funkit.ro Buzunar și așa mai departe.Transport: în mod Normal, ne va livra coletul în termen de 72 de ore.

  • Nume De Brand: kaizm
  • Dimensiune: regular
  • Cantitatea: 32pcs
  • fundația perie perie de buze: păr moale de amestecare culoare de păr
  • Material Mâner: Lemn
  • Folosit Cu: Seturi & Kituri
  • Numărul De Model: D-397LG
  • Origine: NC(de Origine)
  • Perie Material: Par Sintetic
  • Tip De Element: Pensula De Machiaj

Etichete: luciu de buze, mermaid machiaj perie setați, marker alb, cosm, skone perie de amestecare, kit de reparare, lava burete de machiaj, simple instrumente de machiaj, cosm set, pensulă machiaj.

Scrie o recenzie

32pcs/Set Fundația set de Perii Machiaj Cosmetic de Buze Praf de Amestecare Tool Kit Ochi Fata fond de ten Pudră Perii

32pcs/Set Fundația set de Perii Machiaj Cosmetic de Buze Praf de Amestecare Tool Kit Ochi Fata fond de ten Pudră Perii

Scrie o recenzie

Produse similare