Produs nou

Animale De Companie Gard Câine Subteran Garduri Electrice Sistem În Sol Gard Șoc De Formare Guler Câine Trainning Zgărzi Pentru Câini 1/2/3

999 Produse

161.00lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Acest scrima este un mod sigur, fiabil și pet-friendly mod de a instrui animalele de companie dragi câine să rămână în zonele desemnate, și departe de drumuri, piscine și alte potențial periculoase zone.De asemenea, este soluția perfectă pentru a păstra animalele de companie departe de vecini grădini și paturi de flori.

Subteran Gard Electric si Gulerul sunt ușor de instalat și de operat.Firul poate fi îngropat în jurul valorii de zona desemnată, în timp ce guler se va potrivi confortabil în jurul gâtul câinelui în același mod ca și alte gulere câine.Acesta este puternic sfătuiți că nu testa echipamente în timp ce câinele poartă guler.În plus, permite animalele de companie pentru a purta guler pentru mai multe zile înainte de a schimba sistemul, pentru a se asigura că animalele de companie nu se asocieze cu guler de corecție.

Caracteristică

Zgarda lungime curea: 26-50cm/10-19inch.Vă rugăm să măsurați-vă câinele de gât înainte de a face o achiziție.

Impulsuri Proporționale Stimul-aproape cainele ajunge la limita, cu atât mai intensă stare de șoc va fi

Progresiv Tonul Stimul-Un ton de avertizare vor fi emise în primul rând.În cazul în care câinele se apropie de limita atunci un șoc stimul va avea loc la fiecare 4 secunde, până când câinele se întoarce la zona de siguranță.

Variabila Domeniu de Control de Lățime-vă Permite de a controla cu precizie lățime a câmpului de semnal;

Până la 5000 de metri pătrați gama (peste 1,2 hectare).

Pachetul Inclus:

1 X perete Interior montat transmițător +1/2/3 X Reglabil receptor gulere (vă Rugăm să selectați atunci când comanda)+alte accesorii

Atenție:

Citiți cu atenție manualul de instrucțiuni înainte de utilizare.

Electronice guler este doar pentru câini.

Asigurați-vă că înlocuiți bateriile atunci când acestea sunt reduse pentru a evita o funcționare neregulată.

Înainte de activarea sistemului, permite animalele de companie pentru a purta guler pentru mai multe zile să te obișnuiești cu el, și, de asemenea, pentru a preveni asociere negativă cu guler și sistemul de corectare.

Câinele NU ar trebui să poarte zgarda pentru mai mult de 12 ore la un moment dat.

NU testa sau a configura sistemul în timp ce gulerul este pe câine.

Supraveghea cainele la toate ori în timp ce corectarea guler este pe.Acest lucru este încurajată în special pentru primele câteva ori.

De înaltă calitate magazin pentru tine!

  • Material: Plastic
  • Tip De Element: Formare Gulere
  • Numărul De Model: Garduri Electrice Sistem
  • Tip: Câini
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: heropie

Etichete: animale de companie magie poarta, guler bandă, caine magic, câine de control, câinele sisteme de gard electric, gard electric post, șoc electric câine automata, motorola v3, bobina de gard electric, gard electric animale.

Scrie o recenzie

Animale De Companie Gard Câine Subteran Garduri Electrice Sistem În Sol Gard Șoc De Formare Guler Câine Trainning Zgărzi Pentru Câini 1/2/3

Animale De Companie Gard Câine Subteran Garduri Electrice Sistem În Sol Gard Șoc De Formare Guler Câine Trainning Zgărzi Pentru Câini 1/2/3

Scrie o recenzie

Produse similare