Produs nou

3 în 1 Aneroid 8" Temperatura si Higrometru de Umiditate (Cadran Alb) cu Acrilice de culoare Gri închis Termina Barometru b2802

999 Produse

119.71lei

Adauga la lista de dorinte

Cel mai rapid de transport maritim!!!Vom alege cel mai rapid mod de transport maritim Funkit.ro Standard de Transport maritim și de Urmărire Nr.pentru a urmări comanda dumneavoastră fiecare pas.

Noi nu folosim lent transport, cum ar fi cel Economic Mici Pachete puteți primi bunuri mult mai repede decât în alte magazine.

Caietul de sarcini versiunea de acest instrument afișează presiunea barometrică în unități imperiale (mmHg) și include o referință ac pentru urmărirea modificărilor.8" acrilic bezel si cadran alb este frumos.E design contemporan este la ea acasă, în birou, în sala de consiliu sau camera de zi moderna setare.Barometrul este echipat cu un set surub de calibrare ușoară.Partea din spate include un cârlig pentru agățat ușor.O referință ac urmărește modificări în presiunea barometrică.total diamter este de 20cm și diamter de alb de apelare este 124cm Notă:ar trebui să corectezi barometru potrivit informațiilor de pe site-ul de vreme pentru tine orașului înainte de a utiliza.Termometru si Higrometru nu aveți nevoie.

NOTĂ:barometrul funcționează numai cu o presiune minimă de 968 hPa,ar trebui să verificați dumneavoastră locale de presiune inainte de a plasa comanda.Dacă locală altitudinea este mai mare, presiunea aerului este mai mică, este dincolo de dial cel mai mic numer 968,nu puteți utiliza acest element în funcție de regiune.Multumesc.

De ce NE alegeti pe noi: 1.Garanție De Calitate!

De Înaltă Calitate

Puteți returna bunurile, dacă există orice probleme de calitate, si va vom returna banii.

2.Transport rapid și bun de ambalare pentru colet.

Alegem serviciu de livrare rapid și asigurați-vă că parcela în situație bună pentru tine.

3.După vânzarea de servicii.Profesionale om pentru a rezolva orice întrebări. 4.Bine ati venit Dropship și Distribuție, produsele Noastre sunt vândute peste tot în lume.Vă rugăm să nu ezitați să ne Contactați Prin Oficială de E-mail Direct.

  • Nume De Brand: pieton
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: b2802
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: cutie pentru trabucuri, tensiunea kit, trabuc, analog barometru, obține, brațul metru tensiunii arteriale, eroul ceas, sfigmomanometru monitor de presiune sanguina, tensiometru cu stetoscop, humidor.

Scrie o recenzie

3 în 1 Aneroid 8

3 în 1 Aneroid 8" Temperatura si Higrometru de Umiditate (Cadran Alb) cu Acrilice de culoare Gri închis Termina Barometru b2802

Scrie o recenzie

Produse similare