Produs nou

De Protecție a plantelor Sac de Iarna Rece Protecția Copac Planta Capac Sac de Îngheț și Îngheț Protecție Fructe TreeCover Grobags pentru Plante

999 Produse

11.60lei

-44%

21.06lei

Adauga la lista de dorinte

De Protecție a plantelor Sac de Iarna Rece Protecția Copac Planta Capac Sac de Îngheț și Îngheț Protecție Fructe TreeCover Grobags pentru Plante

80*100/15*15*1.5/140g dimensiune

120*180/25*25*2/360g dimensiune 190*220/30*25*4/490g dimensiune

200*240/30*30*5/800g dimensiune dimensiune: XS:60*80CM/ 15*15*1cm/86g Caracteristici: Respirabil și anti-îngheț Acest capac protector se face de respirabil și tesatura usoara, care permite plantelor de a absorbi lumina soarelui și dioxid de carbon, și previne rece, îngheț, zăpadă, frig, vânt, ploaie și deshidratare.Cordon designul este robust și suficient de mari pentru a fi ușor de pus pe plantă, și nu există un cordon de strângere, vânt, și poate strânge cu ușurință pe jos.Multi-scop poate acoperi, de asemenea, proteja plantele de muscaturi de insecte, păsări și insecte.Ea are o gamă largă de utilizări și este potrivit pentru pomi fructiferi, foisor copaci, crescute legume, arbusti, flori de ghiveci, arbusti, legume, etc. Specificatii: Tip: Protecția Plantelor Material De Acoperire: Tesatura De Culoare: Bej, Verde, Alb

Arbust capacul poate proteja perfect dvs. de plante și arbuști de vânt de iarnă, mai târziu îngheț daune, animalele de foame, etc.

Cum pentru a instala Remiawy tufișuri în caz de vreme rece:

1. Plante de acoperire de sus în jos

2. Trageți în sus bush acoperi

3. Fix la marginea bush, cu o cravată.

Sfaturi cu privire la aplicarea de iarna folie de plastic pentru plante

Factorul de transmisie a luminii de acest material este de 30%.Acesta este utilizat pentru a preveni înghețul și puteți să-l eliminați în zilele însorite, pentru a permite mai multă lumină să treacă prin.

Dimensiunea bush strat este de cinci dimensiuni.Înălțimea maximă și lățimea ar trebui să fie în acest interval, în caz contrar este dificil să acopere planta.

Curățarea bush capacul poate prelungi durata de viață.Folosiți o cârpă de bumbac pentru a curata lână și lăsați să se usuce înainte de a-l depozita.Vă rugăm să rețineți:

1)vă Rugăm să permiteți 1-5 mm de eroare pe dimensiune ca manual de măsură.

2)vă Rugăm să încercați pentru a oferi cât mai complete informații detaliate posibil pentru a aborda,cum ar fi codul postal,telefon acasă și numărul de telefon mobil.

3)produsul este de culoare ar putea fi ușor diferite din cauza diferite PC-uri ecran rezultatele.Termenii De Livrare

Dacă vrei să știi detaliile de urmărire pentru oricând,vă rugăm să alegeți înregistrat posta ca E-Pachete, Funkit.ro standard de transport maritim, China post registrul de post etc.

În mod normal, Elementele vor fi transportate prin China post obișnuit par avion Sau Funkit.ro economie metode de transport.Nu există informații de urmărire,dar e la fel de sigur ca scrisoare recomandată.

Dacă suma totală a comenzii de peste $7, vom alege pentru a trimite-l prin scrisoare recomandată, care este mai rapid.

·Peste 200 de dolari, vom aranja transport de către EMS sau DHL sau FEDEX sau UPS sau TNT sau EMS , va dura 5-7 zile lucrătoare.Timp de transport maritim pentru referință

Statele UNITE ale americii 10-60 zile lucrătoare

Rus 25-55 de zile lucrătoare

America de sud țări 25-90 zile lucrătoare.

Alte țări 25-60 zile lucrătoare.

UE țări și țări din Asia de 15-60 de zile lucrătoare Politica de Returnare:

Dacă orice produs primit cu daune, vă rugăm să luați o fotografie și trimite-l înapoi la noi prin e-mail, o rambursare completă sau schimb noi va fi amenajat.Înlocuirea gratuită va fi trimis, împreună cu noua ofertă, sau plata de înlocuire este costul de transport maritim din nou.

  • Spațiu: în aer liber
  • Origine: NC(de Origine)
  • tesatura compozitie: Non-Țesute Tesatura
  • Material: non-țesături
  • Numele produsului: Planta Sac
  • culoare: Alb,Bej,Verde,Negru
  • Caracteristici: Anti-pasăre, anti-insecte, anti-îngheț, anti-uv, anti-păsări de curte

Etichete: struguri de protecție saci, mac fructe acoperă, bonsai, fig tree semințe, prosop rece, culoare pungi congelator, de protecție a plantelor medicinale, planta capac, fructe de nailon net, geanta crească.

Scrie o recenzie

De Protecție a plantelor Sac de Iarna Rece Protecția Copac Planta Capac Sac de Îngheț și Îngheț Protecție Fructe TreeCover Grobags pentru Plante

De Protecție a plantelor Sac de Iarna Rece Protecția Copac Planta Capac Sac de Îngheț și Îngheț Protecție Fructe TreeCover Grobags pentru Plante

Scrie o recenzie

Produse similare