Produs nou

Ultrasonic de Energie Solară Pest Repeller în aer liber, Grădină Pisici Câine Fox Animal Respingător Instrument E2S

999 Produse

110.38lei

-31%

162.32lei

Adauga la lista de dorinte

corpul,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Ultrasonice de Energie Solară Pest Repeller în aer liber, Grădină Pisici Câine Fox Animal Respingător Instrument E2S Caracteristică:

1. Produsul foloseste o infraroșu pyroelectric senzor.Sensibilitatea senzorului la animale este legat de direcția de mișcare, insensibil la radial mișcare, și cele mai sensibile la cross-cut mișcare.Mijloace: în Cazul în care animalul este în staționare sau se apropie de produs într-o linie dreaptă, fără cruce în mișcare, lumina in infrarosu nu poate fi simțit și produsul nu poate funcționa pe animale.

2. Se adoptă principiul de detecție în infraroșu.Trimite valuri de ultrasunete pentru a conduce animalele mici, în timp ce detectarea animale mici.Acesta protejează proprietatea ta, grădină și curte de hărțuire de către nedorite caini vagabonzi, pisici și alte animale mici.

3. Pentru că este un portabil de design de produs, care poate fi instalat oriunde in casa, gradina sau curte, acest produs poate fi folosit cu o baterie la joasă tensiune.Acest produs doar unitățile de animale, nu contine niciun fel de chimicale.Ei nu vor provoca nici un pericol pentru organismul uman.

4. Vorbitor: Acest produs poate emana de înaltă frecvență pentru a alunga animalele.

5. PIR detector de mișcare: Acesta este un senzor infraroșu, care în mod constant emite semnale de ieșire.Atunci când un animal este detectat în raza de detecție, automat se emite un val de sunet pentru a conduce animal și LED-ul indicator se aprinde.

6. Când senzor infraroșu detectează că animalul s-a mutat departe, LED-ul indicator se va opri automat.

7. Produsul adaugă noi flash de lumină și sunet, frecventa de ajustare, ajustare sensibilitate funcția, de a conduce animalele mai specifice, rezultate mai bune.

Caietul de sarcini:

Tip Produs: Ultrasonic Animal Repeller

Materiale: ABS

Infraroșu (PIR) Senzor Gama: 110 grade

Distanta de detectie: Pana la 30 ft.în funcție de talia animalului.

Aria de acoperire: de 5.000 mp.ft.

Cu Ultrasunete De Frecvență Nivel:

Nivelul 0: Off

Nivelul 1: 13.5 kHz-19.5 kHz, respinge animale, cum ar fi șoareci, șobolani, câini, vulpi, martensitice.

Nivelul 2: 19.5 kHz 24.5 kHz, respinge animale cum ar fi iepuri, pisici, ratoni, bursuci, sconcsi, etc.

Nivelul 3: 24.5 kHz 45.5 kHz, respinge animale, cum ar fi lilieci, rozătoare etc.

Nivelul 4: Puternic lumini intermitente pentru a respinge animale, cum ar fi, raton, mistrețul, jderul, etc.

Nivelul 5: Respinge toate animalele cu frecvență variabilă și puternic LED intermitent.

Rezistent la apa: IPX4

Alimentare: Acumulator AA Ni-MH baterie, reîncărcat de panouri solare (energie solară) sau USB adaptor de alimentare (5V/500mAh).

Element Dimensiune: 15.0 x 13.8 x 6.0 cm / 5.9 x 5.43 x 2.36 inch

1 x Ultrasonic Animal Repeller

1 x USB Cablu de Încărcare

1 x Manual de Utilizare

Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post.Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni).A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative:

Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Funkit.ro!Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

  • Respingător Tip: Ultrasonic Pest Protecție Contra
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Aleekit
  • Setați Tipul: No
  • Pest Tip: Șerpi

Etichete: solar animal repeller, aer cat repeller, pest repeller animale, solar rozatoare pest repeller, antilay dog repeller, animal repeller sonic, anti dog repeller, pisica spray repeller, dazer dog repeller, animal de apă repeller.

Scrie o recenzie

Ultrasonic de Energie Solară Pest Repeller în aer liber, Grădină Pisici Câine Fox Animal Respingător Instrument E2S

Ultrasonic de Energie Solară Pest Repeller în aer liber, Grădină Pisici Câine Fox Animal Respingător Instrument E2S

Scrie o recenzie

Produse similare